Idézetek
2013. július 17. 13:08
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
“Gandhi egy ízben épp felszállt a vonatra, amikor az egyik cipője lecsúszott, és a vágányra esett. Nem tudta felszedni, mert a szerelvény közben elindult. Útitársai elképedésére, nyugodtan levette a másikat is, és a párja mellé hajította. Az egyik kísérője megkérdezte, miért tette ezt.
- Az a szegény ember, aki majd megtalálja – mosolygott Gandhi – , így használható lábbelihez jut.” (ismeretlen szerző)
- Az a szegény ember, aki majd megtalálja – mosolygott Gandhi – , így használható lábbelihez jut.” (ismeretlen szerző)
2013. július 17. 13:08
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
“Egy anya elvitte Mahatma Gandhihoz a kisfiát. Így könyörgött:
– Kérlek Mahatma, mondd meg a fiamnak, hogy ne egyen cukrot.
Gandhi egy pillanatra megállt, aztán azt mondta:
– Két hét múlva hozd vissza a fiadat. – A meglepett asszony megköszönte a dolgot és azt mondta, így is fog tenni.
Két héttel később az asszony visszatért a fiával. Gandhi a gyerek szemébe nézett és azt mondta:
- Ne egyél cukrot!
Hálásan, de meghökkenve kérdezte meg a nő:
– Miért mondtad azt, hogy két hét múlva hozzam vissza? Akkor is megmondhattad volna neki ugyanezt.
Gandhi azt válaszolta:
– Két héttel ezelőtt még én is ettem cukrot.”
Testesítsd meg azt, amit tanítasz, és csak azt tanítsd, amit megtestesítesz.
(Dan Millman – A békés harcos útja)
– Kérlek Mahatma, mondd meg a fiamnak, hogy ne egyen cukrot.
Gandhi egy pillanatra megállt, aztán azt mondta:
– Két hét múlva hozd vissza a fiadat. – A meglepett asszony megköszönte a dolgot és azt mondta, így is fog tenni.
Két héttel később az asszony visszatért a fiával. Gandhi a gyerek szemébe nézett és azt mondta:
- Ne egyél cukrot!
Hálásan, de meghökkenve kérdezte meg a nő:
– Miért mondtad azt, hogy két hét múlva hozzam vissza? Akkor is megmondhattad volna neki ugyanezt.
Gandhi azt válaszolta:
– Két héttel ezelőtt még én is ettem cukrot.”
Testesítsd meg azt, amit tanítasz, és csak azt tanítsd, amit megtestesítesz.
2013. július 17. 13:09
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
Volt egyszer egy ember, aki mindig arra panaszkodott, hogy Isten sohasem szól hozzá: “Miért nem küld nekem üzeneteket, úgy, mint más embereknek?” – kérdezte barátjától.
“De hiszen szól hozzád! – biztosította őt barátja. – Az elkövetett hibáidon keresztül szól hozzád.”
“De hiszen szól hozzád! – biztosította őt barátja. – Az elkövetett hibáidon keresztül szól hozzád.”
2013. július 17. 13:10
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
A hibák visszajelzések a teljesítményünkről. A győztesek sokkal több hibát követnek el, mint a vesztesek. Ezért tartoznak ők a győztesekhez. Több visszajelzést kapnak, mivel többször próbálkoznak. Az egyik legnagyobb baj a vesztesekkel az, hogy hibáikat túl komolyan veszik, és nem veszik észre a bennük rejlő lehetőségeket.” (Andrew Matthews – Élj Vidáman)
2013. július 17. 13:10
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
A sikeres emberek egy helytelen irányba tett lépést értékes tapasztalatként élnek meg, míg a sikertelenek a rossz irányt kudarcként fogják fel.”
(Andrew Matthews – Élj Vidáman)
(Andrew Matthews – Élj Vidáman)
2013. július 17. 13:11
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
“Játékaidat elvehetik, ruháidat, pénzedet is elvehetik mások. De nincsen olyan hatalma a földnek, amelyik elvehetné tőled azt, hogy a pillangónak tarka szárnya van, s hogy a rigófütty olyan az erdőn, mintha egy nagy kék virág nyílna ki benned. Nem veheti el senki tőled azt, hogy a tavaszi szellőnek édes nyírfaillata van, és selymes puha keze, mint a jó tündéreknek.” (Wass Albert)
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
“Kelj fel! Ha biztosan tudnád, hogy halálos beteg vagy, ha kevés lenne hátra értékes idődből, hogy hasznosítsd az életed és eltöprengj azon, ki vagy, nem pocsékolnád az idődet önmagad kényeztetésére, félelmeidre, letargiákra vagy ambíciókra. Nos, azt mondom neked, hogy halálos beteg vagy; meg fogsz halni ugyanis. Néhány évvel több vagy kevesebb idő, mielőtt elmúlnál, nem sok különbséget jelent. Légy boldog most, ok nélkül – vagy soha nem leszel az.” (Dan Millman – A békés harcos útja)
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
“Egy napon miután uralmunk alá hajtottuk a szelet, a hullámokat, az árapályt, és a gravitációt, talán hasznosíthatnánk a szeretet energiáit is. Akkor a világtörténelem során másodszor, az ember újra felfedezi majd a tüzet.”
(Pierre Teilhard De Chardin)
(Pierre Teilhard De Chardin)
2013. július 17. 13:12
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
“Néha olyan körülményekbe képzeljük magunkat, amilyent az isteni gondviselés egyáltalán nem szabott ránk; félünk ezernyi szenvedéstől, amelyek közül soha egyetlen egyet sem kell átélnünk.” (C.H. Spurgeon)
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
“Maradj a jelenben. Semmit sem tehetsz, hogy megváltoztasd a múltat, a jövő pedig soha nem lesz pontosan olyan, amilyennek tervezed vagy reméled. Fájdalmad, félelmed és dühöd, sajnálkozásod és bűntudatod, irigységed és terveid és sóvárgásaid csak a múltban vagy a jövőben élnek.”
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
“A boldogság titkát, nem akkor lehet megtalálni ha többre törsz, hanem hogyha kifejleszted a képességet, hogy élvezd a kevesebbet.”
2013. július 17. 13:13
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
“A világ egy iskola, és az élet az egyetlen valódi tanító. Számtalan tapasztalatot kínál, és ha a tapasztalatok egyedül bölcsebbé tehetnének, az idős emberek mind boldog, megvilágosodott mesterek lennének. De a tapasztalatban el van rejtve a lecke.” (Dan Millman – A békés harcos útja)
2013. július 17. 16:03
Idézet
We’ll talk about how your parents separated and
How you don’t wanna make the same mistakes as them
I’ll say it’s all about stickin’ it out
And trying to feel forever young
How you don’t wanna make the same mistakes as them
I’ll say it’s all about stickin’ it out
And trying to feel forever young
All Time Low - Somewhere In Neverland
2013. július 17. 16:06
|
|
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3218 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline
|
Szeretlek...könnyű kimondani,
kár, hogy nem tudtad végig gondolni.
Mit is mondtál ezzel nekem,
S most miattad könnyes mindkét szemem.
Szeretlek...azt hittem tényleg így gondoltad,
Hogy őszintén, tiszta szívvel mondtad.
De becsaptál rútul, aljas módon,
S várom, hogy a holnap enyhülést hozzon.
Szeretlek...neked ez semmit sem jelent,
Hisz könnyen elengedtél egy szerelmes kezet.
Nem fogtad örökké, hogy szavaid ígérték,
Mik egy naiv lány szívét, darabokra törték.
Szeretlek...miért mondtad ezt nekem ?
Hiszen tudtad, hogy nem leszel sokáig velem.
Tudtad jól, hogy hazugság az, mit suttog ajkad,
S cseppnyi meg bánatot nem látok rajtad.
Szeretlek...ezzel a szóval boldoggá tettél,
De nem tudtam, hogy immár hazug ember lettél.
Hittem, hogy életem majd szép lesz veled,
De csak keserűségem köszönhetem neked.
Szeretlek...bíztam benne, hogy így is marad,
De a szemed, máson gyorsan megakadt.
S engem, mint egyszerű játékot eldobtál,
kár, hogy nem tudtad végig gondolni.
Mit is mondtál ezzel nekem,
S most miattad könnyes mindkét szemem.
Szeretlek...azt hittem tényleg így gondoltad,
Hogy őszintén, tiszta szívvel mondtad.
De becsaptál rútul, aljas módon,
S várom, hogy a holnap enyhülést hozzon.
Szeretlek...neked ez semmit sem jelent,
Hisz könnyen elengedtél egy szerelmes kezet.
Nem fogtad örökké, hogy szavaid ígérték,
Mik egy naiv lány szívét, darabokra törték.
Szeretlek...miért mondtad ezt nekem ?
Hiszen tudtad, hogy nem leszel sokáig velem.
Tudtad jól, hogy hazugság az, mit suttog ajkad,
S cseppnyi meg bánatot nem látok rajtad.
Szeretlek...ezzel a szóval boldoggá tettél,
De nem tudtam, hogy immár hazug ember lettél.
Hittem, hogy életem majd szép lesz veled,
De csak keserűségem köszönhetem neked.
Szeretlek...bíztam benne, hogy így is marad,
De a szemed, máson gyorsan megakadt.
S engem, mint egyszerű játékot eldobtál,
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: