Idézetek
2011. november 27. 20:54
"Jobb egy törött orr, mint egy törött szív." - Chuck Bass
2011. november 28. 09:15
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Amikor egy pillangó szárnya megmozdul, fuvallat száll végig az egész Földön; amikor egy porszem esik a földre, az egész bolygó egy kicsit súlyosabb lesz - épp így, ha nevetsz, a vidámság úgy terjed körbe, mint a vízgyűrűk a tóban és ha szomorú vagy, akkor a környezetedben senki sem lehet igazán boldog..
2011. november 28. 11:11
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Hányszor voltam már elveszett egy városban
És hányszor ébredtem ismeretlen ágyakban
És sosem tudom egy új dalban, aki vérzik vagy felrobban
az én vagyok vagy a démon, aki bennem van
♥♥
És hányszor ébredtem ismeretlen ágyakban
És sosem tudom egy új dalban, aki vérzik vagy felrobban
az én vagyok vagy a démon, aki bennem van
2011. november 28. 16:10
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
A szíved nem tud összetörni, nem tud égni, és nem tudja elvenni senki. Az a dobogó valami csak egy szív, ami mindig hozzád fog tartozni. Erre gondolj, amikor úgy érzed összedőlt körülötted a világ.
2011. november 29. 10:28
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
Azt mondtam magamnak, hogy mostantól erős leszek, annak ellenére, hogy egyes egyedül vagyok és sírok. Azt mondtam magamnak, hogy mostantól boldog leszek és nem aggódok, annak ellenére, hogy akit szerettem, elvette minden boldogságom. Azt mondtam magamnak, hogy mostantól senki miatt nem esek megint pofára, annak ellenére, hogy titokban most is szeretek valakit. Azt mondtam magamnak, hogy mostantól megpróbálok túllépni azon a valakin, annak ellenére, hogy most is sírok, miközben gépelem mindezt és arról a valakiről álmodozom. Nehéz azt tetetni, hogy boldog vagy, nehéz nem próbálkozni, és nem szeretni azt a valakit. Nehéz továbblépni, mikor úgy érzed, egyes egyedül vagy.
2011. november 29. 15:49
Álmok: mindenkinek vannak.
Néha jók, néha rosszak...
néha azt kívánod, hogy elfelejtsd őket,
néha ráébredsz, hogy túlszárnyaltad őket.
Néha úgy érzed, végre valóra válnak...
és néhányuknak csak rémálmok jutnak.
De nem számít, miről álmodsz, mikor eljő a reggel,
a valóság beférkőzik és az álmok eltűnnek.
Néha jók, néha rosszak...
néha azt kívánod, hogy elfelejtsd őket,
néha ráébredsz, hogy túlszárnyaltad őket.
Néha úgy érzed, végre valóra válnak...
és néhányuknak csak rémálmok jutnak.
De nem számít, miről álmodsz, mikor eljő a reggel,
a valóság beférkőzik és az álmok eltűnnek.
2011. november 29. 16:35
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
Mostantól úgy gondolok rád mint egy egyszerű hétköznapi fiúra akit bármikor képes lennék szeretni, de nem te leszel az egyetlen. Nem fogok miattad sírni, és nem fogok rád várni. És észreveszem hogy más fiúk is léteznek. A szívem mélyén még mindig reménykedem, de nekem is szükségem van a boldogságra. Nem fogok miattad mindent veszni hagyni úgy, hogy még csak nem is vagy az enyém. Fáj, és nagyon nehéz, de tovább kell lépnem, és most az egyszer nem miattad, hanem magam miatt..
2011. november 29. 18:57
Azt mondják, egyszer minden út véget ér. De néha úgy érezzük, mintha ez nem a vég, hanem a kezdet volna. Még ha úgy is érzed, hogy hosszú utat jártál be, hirtelen azon kaphatod magad, hogy kezdhetsz mindent elölről, hiszen minden út tele van kanyarokkal és fordulatokkal. És egy rossz lépés is katasztrófához vezethet. De történjék bármi, tartanod kell az irányt, s ki kell kövezned a saját utadat.
2011. november 29. 19:00
Ünnep, oly szép a gyertya, ha ég,
A szeretet asztalánál ott ülünk mindannyian.
Hó és hideg, de a szándék meleg,
A kevés is több lesz, ha a szíved adod bele.
A szeretet asztalánál ott ülünk mindannyian.
Hó és hideg, de a szándék meleg,
A kevés is több lesz, ha a szíved adod bele.
2011. november 29. 19:20
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
"Ő volt számomra az igazi. Mindig csak rá gondoltam, róla álmodtam, szinte már az életem részének éreztem. A szívem egy darabjának. A testem mozgatójának. Ő volt a levegő, melyet nap mint nap szívtam. Majd hirtelen elveszett. A szívemnek eltűnt az egy darabja, a testemet már nem mozgatta semmi, a levegőt más szívta el előlem. Halottnak érzem magam. Mintha az életemet vesztettem volna el. Talán azért, mert így történt."
"Hibát követtem el. Egy fiú a tenyerét nyújtotta nekem, meggondolatlanságból beletettem a szívem. Nem gondoltam a következményekre. Akkor még nem sejtettem, hogy csak egy mozdulatába telik. Földhöz vágta, darabokra tört. Apró darabokra, melyeket nem lehet már összeragasztani."
"Hibát követtem el. Egy fiú a tenyerét nyújtotta nekem, meggondolatlanságból beletettem a szívem. Nem gondoltam a következményekre. Akkor még nem sejtettem, hogy csak egy mozdulatába telik. Földhöz vágta, darabokra tört. Apró darabokra, melyeket nem lehet már összeragasztani."
1 felhasználónak tetszik:
bloody girl
2011. november 30. 09:55
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
A reménytelen szerelemnél tudjátok mi a rosszabb? Ha az ember nem biztos abban, hogy reménytelen a szerelem... Az a kis remény, ami ott bujkál valahol a háttérben, nagyon ki tud készíteni.
Lady Suzy
2011. november 30. 15:28
Csakúgy, mint az évszakok, az emberek is képesek változni. Nem túl gyakran esik meg, de amikor igen, majdnem mindig jó. Néha a törött az, ami újra egész lesz. Néha nyitni kell az új emberek felé és beengedni őket. De legtöbbször csak egy embert érint, aki valójában fél kimutatni, mit is érez, mikor megkapja a lehetőségét annak, amit sosem remélt. És néhány dolog sosem változik.
2011. december 01. 10:07
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
Kisebb-nagyobb veszekedések, órákig tartó nevetések, ici-pici beszédszünetek, együtt töltött éjszakák és nyári szünetek.. történhet bármi: tejben-vajban, trében-bajban, az igazi barátságok örökké tartanak!
2011. december 01. 16:17
Az irodalomban a befejezés többféle lehet. Van, hogy boldog, de van, hogy szomorú. Van, ami nem várt fordulatot hoz. Néhány könyv végén nyitva marad az ajtó a folytatáshoz, és persze vannak mesebeli befejezések is, amikor a lány megkapja hercegét. Elgondolkodtató befejezések, amiktől átértékeljük saját életünket, és a világban betöltött szerepünket. És ott van az a befejezés is, ami előre sejthető volt, mégis meglepetésként ér.
silenc
2011. december 03. 19:54
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
Az idő igazán furcsa dolog. Be tud gyógyítani bármilyen sebet, akár jól látható helyen van, akár a lelked mélyén vérzik; ugyanakkor össze tud törni lényegében bármit: barátságot, kapcsolatot, embereket..
2011. december 04. 12:02
Azt mondják, egyszer minden út véget ér. De néha úgy érezzük, mintha ez nem a vég, hanem a kezdet volna. Még ha úgy is érzed, hogy hosszú utat jártál be, hirtelen azon kaphatod magad, hogy kezdhetsz mindent elölről, hiszen minden út tele van kanyarokkal és fordulatokkal. És egy rossz lépés is katasztrófához vezethet. De történjék bármi, tartanod kell az irányt, s ki kell kövezned a saját utadat.
silenc
2011. december 05. 16:43
Egyesek szerint a szerelem olyan, akár egy folyó; mások szerint olyan, mint egy lökött dal. Néhányan azt mondják, a szerelem mindenhol ott van: felemelő érzés. Vannak, akik szerint a szerelem olyan, akár a nevetés az esőben.
2011. december 05. 20:24
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
Lássd meg a szépet a sötétségben., örülj a pillanatnak, ami boldoggá tett., s ne foglalkozz mással! Ragadd meg a pillanatot és élvezd ki. Ez lehet a boldogság titka.
starxxx
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.