- Szóval láthatatlan vagyok számodra? Ez király! Mindig is akartam egy szupererőt.
Idézetek
2013. július 16. 15:40
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
Miért nem hagyod abba és lépsz végre tovább? Nem az számít, hogy mi volt a múltban, vagy hogy mi lesz a jövőben. Az ég szerelmére, maga az út a fontos. Nincs értelme végigcsinálni ezt a sok szarságot, ha nem élvezed az utat. És tudod mit? Mikor a legkevésbé várod, jön valami remek dolog, jobb, mint amiről valaha álmodtál. (Derült égből Polly c. film)
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
Az igazi szerelem felemel, és mindig többre sarkall. Lángra lobbantja szívünket, és békét teremt az elménkben. Te ezt tetted velem, és remélem, én is ezt tettem veled. (Szerelmünk lapjai c. film)
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
- Pont jókor jössz, mert ez a nap legjobb része.
- Melyik az a rész?
- Az, amikor te meg én mi leszünk. (Micimackó c. mesefilm)
- Melyik az a rész?
- Az, amikor te meg én mi leszünk. (Micimackó c. mesefilm)
1 felhasználónak tetszik:
Corby
2013. július 16. 15:41
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
- De Kapitány! Karácsonykor senki ne legyen szomorú!
- Ez így van, közlegény! Éppen ezért: mosolyog és vidám! Méghozzá azonnal! (A Madagaszkár pingvinjei c. film)
- Ez így van, közlegény! Éppen ezért: mosolyog és vidám! Méghozzá azonnal! (A Madagaszkár pingvinjei c. film)
1 felhasználónak tetszik:
Corby
2013. július 16. 15:43
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
Hosszú út vár még rám. Itt áll előttem az élet. Mégis, valami nem hagyja a lelkem nyugodtan haladni rajta. Valami súgja, fordulj vissza, válasszam azt, ami boldoggá tett már egyszer. Most még dühösnek, megbántottnak érzem magam, de ez már nem állandó. Ami mélyen érintett valakit, azt nem felejti egykönnyen, főleg ha az a szerelemmel kapcsolatos. Ez, olyan mint a kő a gyomorban, nehezen megemészthető. Hidd el, én veled maradnék, továbra is szerelmesen, de ha nem akarod, engedj utamra! Elmegyek. Ha nincs mi ide köt, miért maradnék?
2013. július 16. 15:45
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Ezek a kedvenceim
"Eljön majd a nap, amikor senki szava sem tud majd letörni. Akkor már erős leszel. Nem fog érdekelni, hogy ki mit mond, hiszen egyetlen dolog lesz biztos számodra: méghozzá az, hogy neked mi az igaz. Benned mi van, számodra mi jó, meg neked mit jelent. Történhet bármi, te biztos leszel annyira magadban, hogy lásd, mi a te utad, és mi az, aminek köze nincs hozzád."
"Minden emberben több ember lakik, legtöbben úgy ugrunk egyik énünkről a másikra, hogy sosem tudjuk meg, kik is vagyunk valójában."
"Titkot őrizni olyan, mint a tűzzel játszani. Ha megosztod valakivel, ő is könnyen megégetheti magát, de hogyha megtartod... végül téged is felemészt majd."
"Eljön majd a nap, amikor senki szava sem tud majd letörni. Akkor már erős leszel. Nem fog érdekelni, hogy ki mit mond, hiszen egyetlen dolog lesz biztos számodra: méghozzá az, hogy neked mi az igaz. Benned mi van, számodra mi jó, meg neked mit jelent. Történhet bármi, te biztos leszel annyira magadban, hogy lásd, mi a te utad, és mi az, aminek köze nincs hozzád."
"Minden emberben több ember lakik, legtöbben úgy ugrunk egyik énünkről a másikra, hogy sosem tudjuk meg, kik is vagyunk valójában."
"Titkot őrizni olyan, mint a tűzzel játszani. Ha megosztod valakivel, ő is könnyen megégetheti magát, de hogyha megtartod... végül téged is felemészt majd."
2013. július 16. 15:49
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
A születéssel egy egész világot kap ajándékba az ember, a Napot, amely bearanyozza a nappalait, a Holdat, amely éjszaka világít, a csillagokat és a kék égboltot. Ajándékba kapja a tengerpart fövényét, a partot mosó hullámokat, az erdőket, amelyek olyan mélyek, hogy még maguk sem ismerik titkaikat, és melynek fái között állatok játszadoznak. A világ soha nem unalmas. Amíg gyermekek születnek a világra, a világ mindig új, csillogó formájában mutatkozik meg.
Jostein Gaarder
Jostein Gaarder
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
A világban a gonosz és a káosz uralkodik, mert az emberek elfelejtették, hogy minden dolog ugyanabból a forrásból fakad. Térjetek vissza ehhez a forráshoz és felejtsétek el az én-központú gondolatokat, kisszerű vágyakat és negatív indulatokat!
Uesiba Morihei
Uesiba Morihei
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
Mintha egy nagy előadás látványos díszlete volna az őserdő, a színdarab egyetlen mondanivalója pedig, hogy milyen törpe és jelentéktelen valójában az ember, és milyen bonyolult és gyönyörű a világ, amelyben él.
Gerald Durrell
Gerald Durrell
2013. július 16. 15:50
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
Ami pedig a hamis barátokat illeti, akik segítettek, de feladták, akik segítettek, és elárultak, ők pusztán abban bűnösek, hogy nincs elég bátorság bennük ahhoz, hogy hegyeket mozgassanak.
Philippe Petit
Philippe Petit
2013. július 16. 17:19
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
„Te akkor is láttál, amikor láthatatlan voltam.”
(Neveletlen hercegnő)
(Neveletlen hercegnő)
2013. július 16. 17:20
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
„Ne hazudj, ne lopj, ne csalj, és ne igyál.
De ha hazudsz, hazudj kegyesen,
Ha lopsz, lopj csókot édeset,
Ha csalsz, csalj mosolyt az arcára,
Ha iszol, idd a kedvesed minden szavát.”
(Randiguru)
De ha hazudsz, hazudj kegyesen,
Ha lopsz, lopj csókot édeset,
Ha csalsz, csalj mosolyt az arcára,
Ha iszol, idd a kedvesed minden szavát.”
(Randiguru)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.