Egy barát örök időkre barát, akár támaszra van szükség, akár az örömök megosztására. Akár jó, akár rossz idők járnak ránk, egy barát mindig jelen van, kész a megosztásra, a szolgálatra, a meghallgatásra, egyszerűen csak ott van.
Anthony Strano
Idézetek
2013. július 16. 14:40
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
"A pillanatnak élni annyit jelent, mint
elengedni a múltat és nem várni a jövőt.
Tehát tudatosan élsz, annak tudatában,
hogy minden pillanat ajándék."
(Oprah Winfrey)
elengedni a múltat és nem várni a jövőt.
Tehát tudatosan élsz, annak tudatában,
hogy minden pillanat ajándék."
(Oprah Winfrey)
2013. július 16. 14:41
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
"Én már csak ilyen vagyok. Hiszek az emberekben. Nem vagyok
cinikus és nem célozgatok aljas módon. Inkább hiszem, hogy jó
az ember. Maximum újra meg újra csalódok bennük."
(Doktor House c. sorozat)
cinikus és nem célozgatok aljas módon. Inkább hiszem, hogy jó
az ember. Maximum újra meg újra csalódok bennük."
(Doktor House c. sorozat)
2013. július 16. 14:44
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
"És így történt, hogy a Lila akác köz lett a végső nyughelyem. A hamvaim a gyepre szórattak, amelyen egykor jártam. Fák alá, amelyek egykor rám vetették árnyékukat. Rózsákra, amelyekben egykor gyönyörködtem. És kerítések mellé, amelyek fölött egykor pletykáltam. És miután a barátaim búcsút vettek tőlem, szél támadt, és elsodorta, ami megmaradt belőlem. Ahogy lenéztem a világra, búcsút vettem tőle én is. Búcsút a fehér léckerítésektől, a felhajtón álló kocsiktól, kávéscsészéktől és porszívóktól. Búcsút vettem mindazoktól a dolgoktól, amelyek oly szokványosnak tűnnek, de ha összerakjuk őket, kiadnak egy életet. Egy életet, ami valóban párját ritkító volt. Elárulok valamit: nem nehéz meghalni, ha az ember tudja hogy, élt. És én éltem. Óh, mennyire éltem!"
2013. július 16. 14:44
|
|
Dominica JInovel |
|
"A percet lásd meg, míg el nem repül, mert életünkben ritka
pillanat kínál nagyot, jelentőst."
(Friedrich Schiller)
pillanat kínál nagyot, jelentőst."
(Friedrich Schiller)
2013. július 16. 14:47
|
|
Dominica JInovel |
|
“Az életnek nevezett kötéltánc legnagyobb részében behúzódunk a magunk alkotta otthonos színtérre. Ott mindvégig kényelmesen megbújhatunk: elfoglaltan, gondolatokba merülve, szenvedve vagy jókedvűen. Ismerős és mozgásterünket szűkre szabó kikötő ez, egyetlen kijárata a kifeszített kötél, amelyik a következő biztonságos kikötőhöz vezet. Idővel és igen kellemetlenül az ígéret refketorfénye a következő színtérre vetül, és a miénk fájdalmassá vagy üressé válik. Amikor ez bekövetkezik, megdermedünk a helyünkön. Megkockáztatjuk-e a változtatást, elindulunk-e a magasban kifeszített kötélen?”
(Judith Sills)
(Judith Sills)
2013. július 16. 14:47
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
Bones:Ne légy velem kedves, csakmert kihúztalak a pácból.
Booth:A helyén volt a szíved.
Bones:Nem vagyok a szív embere, te vagy a szív embere. Én az ész embere vagyok.
/Dr.Csont/
Booth:A helyén volt a szíved.
Bones:Nem vagyok a szív embere, te vagy a szív embere. Én az ész embere vagyok.
/Dr.Csont/
2013. július 16. 14:48
|
|
Dominica JInovel |
|
Ő az első szerelmed. Én az utolsó szándékozom lenni, bármeddig is kell várnom.
Vámpírnaplók
Vámpírnaplók
2013. július 16. 14:49
|
|
Dominica JInovel |
|
Ne a félelmeiddel törődj, (...) figyelmedet a jelen kösse le!
/Csillagok háborúja/
/Csillagok háborúja/
2013. július 16. 14:49
|
|
Dominica JInovel |
|
Hétköznapi népek kis tettei, apróságok tartják sakkban a sötétséget. Egyszerű kedvesség és szeretet.
/A hobbit - Váratlan utazás/
/A hobbit - Váratlan utazás/
2013. július 16. 14:50
|
|
Dominica JInovel |
|
Én mindig csak valakinek a lánya voltam vagy felesége. Mindig csak valaki másnak a valakije. Sosem voltam egyszerűen csak Én.
Döglött akták
Döglött akták
2013. július 16. 14:50
|
|
Dominica JInovel |
|
Mielőtt az ember felfedezte az űrt, a holdat és a bolygókat, azt hitte, hogy a mennyország hatalmas istenek otthona és területe, akiknek hatalma nem csak az égboltra terjed ki, hanem az ember földi sorsára is, hogy a hatalmas háborúzó istenségek panteonjában keresendő az emberi élet, múlt és jövő oka. Az isteneknek emlékműveket emeltek a földön és a mennyekben, de az ember új istenségre és vallásokra cserélte a régieket, amelyek nem kínáltak biztosabb válaszokat, mint a görög, római vagy egyiptomi őseink által imádott istenek, és mi kiválasztottuk hatalmas és jóindulatú isteneinket és bizonyosságot találtunk a tudományokban. Mind hiszünk és várunk egy jelre, egy felfedezésre. Szemünket az ég felé fordítjuk és készen állunk arra, hogy elfogadjuk a hihetetlent, hogy megtaláljuk sorsunkat a csillagokban. De hogyan nézzünk, hogy lássunk is? Régi vagy új szemmel?
X-akták
X-akták
2013. július 16. 14:52
|
|
Dominica JInovel |
|
Azt mondják, a sorsnak remek humorérzéke van, és néha álmaink valóra válása rémálomnak tűnhet.
A pletykafészek
A pletykafészek
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: