Idézetek
2013. július 01. 14:44
|
|
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3218 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline
|
Lehetsz okos, lehetsz buta, lehetsz szép, vagy lehetsz csúnya.. lehetsz gazdag, vagy lehetsz szegény, de sosem lehetsz annak jó, akiért bármint megtennél. ~
1 felhasználónak tetszik:
Patyó12
2013. július 01. 14:50
“Annyi minden kavarog most bennem, hogy már egy ideje nem is beszéltünk. Úgy érzem, megfojt a hiányod és az, hogy nem keresel, nem érdeklődsz utánam, darabokra tép szét… Hiányzik a mosolyod és a mindent elmondó barna szemeid, az összes kimondott szavad, az üzeneteid, a nézéseid… és pusztán az, hogy csak menjünk egymás mellett az utcán… hiányzik minden, ami Te vagy! Te vagy egyetlen olyan ember az életemben, akit senki, de senki nem tud helyettesíteni… találkozhatok bárkivel, Téged kereslek minden kimondott szavában, és minden sarkon azt várom, hogy hátha feltűnsz… Te vagy a mindenem, a kimondott szavaim, az összes gondolatom, minden percem… minden velem történt jó, vagy rossz dolog… Te vagy életem legfontosabb embere…”
2013. július 01. 14:54
“Minden ember hibázhat és hibázik is. Hibáink következtében vesztjük el biztosnak tűnő munkahelyünket, hűséges barátainkat, mindig mellettünk álló családtagjainkat és odaadó szerelmünket. Ha megbántanak minket, s csalódunk, épp úgy toljuk el magunktól azt, aki fájdalmat okozott, mint ahogy minket tolnak el maguktól azok, akiktől elvettük a boldogságot. Az ember ösztönösen fél az újabb csalódástól, s nem látja be azt, hogy míg attól tart, hogy újra csalódik, mennyi lehetséges boldog percet dob el, mikor nem ad új esélyt. De helyes-e az az út, amelyen a megkeseredettség miatt nem adunk új esélyt a boldogságnak?! Igen, mindig kell adnunk magunknak, másoknak és egymásnak egy újabb esélyt, mert sohasem tudhatjuk, mikor jön el a perc, amikor már késő lesz, és csak annyit tudunk majd mondani „Pedig kettőnknek járt volna még egy esély!”
silenc
2013. július 01. 18:17
|
|
DianOfficialxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 204901 offline
|
Lock me in your heart and trow away the keys!
2013. július 01. 18:36
"A valóságos életről tudni kell, hogy ha valami marhaságot csinálsz, rendszerint megkeserülöd. A könyvekben a hős annyi hibát követhet el, amennyit csak akar. Nem számít, mit csinál, a végén úgyis minden jóra fordul. A rosszaknak ellátják a baját, a gubancokat kibogozzák, és végül minden rendbe jön. Az igazi életben (...) Ha úgy mész át egy forgalmas úton, hogy nem nézel körül, elüt egy autó. Ha leesel a fáról, biztos, hogy eltöröd valamelyik csontodat. Az igazi élet azonban veszedelmes. És kegyetlen. Nem kellenek neki hősök, fütyül a szerencsés befejezésre, és arra, hogy a dolgoknak milyennek kellene lenniük. Az emberek meghalnak. A csatákat elveszítik. Gyakran a gonosz győz." /Darren Shan: A rémségek cirkusza/
silenc
2013. július 01. 18:36
"Ne higgy a meséknek! Minden sztori, amely úgy végződik, hogy boldogan éltek, amíg meg nem haltak, ökörség. Vidám befejezés nem létezik. Sőt. Befejezés sincs. Az élet megy tovább, két kanyarral arrébb már mindig történik valami új. Legyőzhetsz hatalmas akadályokat, dacolhatsz ezer veszéllyel, farkasszemet nézhetsz a gonosszal, a végén dicsekedhetsz is vele - de az még nem befejezés. Az élet mindig odébb taszigál, megtáncoltat, meggyötör és megtör, új erőpróbát vagy tragédiát lök eléd, nem ereszt addig, amíg csak el nem éred az egyetlen valódi befejezést - a halálodat. Amíg szufla van benned, a történet pereg tovább." (Darren Shan)
2013. július 01. 18:37
"Szerettem volna rálépni a fékre, hogy lelassítsam az időt, és kibogozzam, mi az értelme mindannak, ami itt folyik. Az élet azonban maga szabja meg a saját törvényeit, és maga diktálja a saját iramát. Néha a kezedbe kaphatod a gyeplőt, és lelassíthatod máskor nem." /Darren Shan: A végzet fiai/
silenc
2013. július 02. 10:16
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
I don't know how else to put this.
It's taking me so long to do this.
I'm falling asleep and I can't see straight.
My muscles feel like a melee,
My body's curled in a U-shape.
I put on my best, but I'm still afraid.
Propped up by lies and promises.
Saving my place as life forgets.
Maybe it's time I saw the world.
I'm only here for a while.
And patience is not my style,
And I'm so tired that I gotta go.
Where am I supposed to hide now?
What am I supposed to do?
Did you really think I wouldn't see this through?
Tell me I should stick around for you.
Tell me I can have it all.
I'm still too tired to care and I gotta go.
I get to go home in one week.
But I'm leaving home in three weeks.
They throw me a bone just to pick me dry.
I'm following suit and directions.
I crawl up inside for protection.
I'm told what to do and I don't know why.
I'm over-existing in limbo
I'm over the myths and placebos
I don't really mind if I just fade away
I'm ready to live with my family.
I'm ready to die in obscurity
Cause I'm so tired that I got to go.
You still don't think I'm gonna see this through.
Tell me I'm a part of history.
It's taking me so long to do this.
I'm falling asleep and I can't see straight.
My muscles feel like a melee,
My body's curled in a U-shape.
I put on my best, but I'm still afraid.
Propped up by lies and promises.
Saving my place as life forgets.
Maybe it's time I saw the world.
I'm only here for a while.
And patience is not my style,
And I'm so tired that I gotta go.
Did you really think I wouldn't see this through?
Tell me I should stick around for you.
I get to go home in one week.
But I'm leaving home in three weeks.
They throw me a bone just to pick me dry.
I'm following suit and directions.
I crawl up inside for protection.
I'm told what to do and I don't know why.
I'm over-existing in limbo
I'm over the myths and placebos
I don't really mind if I just fade away
I'm ready to live with my family.
I'm ready to die in obscurity
Cause I'm so tired that I got to go.
You still don't think I'm gonna see this through.
Tell me I'm a part of history.
2013. július 02. 10:18
|
|
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3218 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline
|
Szeretlek...könnyű kimondani,
kár, hogy nem tudtad végig gondolni.
Mit is mondtál ezzel nekem,
S most miattad könnyes mindkét szemem.
Szeretlek...azt hittem tényleg így gondoltad,
Hogy őszintén, tiszta szívvel mondtad.
De becsaptál rútul, aljas módon,
S várom, hogy a holnap enyhülést hozzon.
Szeretlek...neked ez semmit sem jelent,
Hisz könnyen elengedtél egy szerelmes kezet.
Nem fogtad örökké, hogy szavaid ígérték,
Mik egy naív lány szívét, darabokra törték.
Szeretlek...miért mondtad ezt nekem ?
Hiszen tudtad, hogy nem leszel sokáig velem.
Tudtad jól, hogy hazugság az, mit suttog ajkad,
S cseppnyi megbánát nem látok rajtad.
Szeretlek...ezzel a szóval boldoggá tettél,
De nem tudtam, hogy immár hazug ember lettél.
Hittem, hogy életem majd szép lesz veled,
De csak keserűségem köszönhetem neked.
Szeretlek...bíztam benne, hogy így is marad,
De a szemed, máson gyorsan megakadt.
S engem, mint egyszerű játékot eldobtál,
Hogy mit okozol ezzel ? bele sem gondoltál. ~
Próbáltalak levegőnek nézni..de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni.
Semmim sincs..de Ő az enyém.
kár, hogy nem tudtad végig gondolni.
Mit is mondtál ezzel nekem,
S most miattad könnyes mindkét szemem.
Szeretlek...azt hittem tényleg így gondoltad,
Hogy őszintén, tiszta szívvel mondtad.
De becsaptál rútul, aljas módon,
S várom, hogy a holnap enyhülést hozzon.
Szeretlek...neked ez semmit sem jelent,
Hisz könnyen elengedtél egy szerelmes kezet.
Nem fogtad örökké, hogy szavaid ígérték,
Mik egy naív lány szívét, darabokra törték.
Szeretlek...miért mondtad ezt nekem ?
Hiszen tudtad, hogy nem leszel sokáig velem.
Tudtad jól, hogy hazugság az, mit suttog ajkad,
S cseppnyi megbánát nem látok rajtad.
Szeretlek...ezzel a szóval boldoggá tettél,
De nem tudtam, hogy immár hazug ember lettél.
Hittem, hogy életem majd szép lesz veled,
De csak keserűségem köszönhetem neked.
Szeretlek...bíztam benne, hogy így is marad,
De a szemed, máson gyorsan megakadt.
S engem, mint egyszerű játékot eldobtál,
Hogy mit okozol ezzel ? bele sem gondoltál. ~
Próbáltalak levegőnek nézni..de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni.
Semmim sincs..de Ő az enyém.
2013. július 02. 10:52
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Gyűjts erőt, dolgozd fel a múltad emlékeit, és jól figyelj, mert ahol eltörtél, ott leszel erős, ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen. Az Igaz Ember nem menekül a múltjától, bármilyen sötét volt is, mert kudarcaiból lesz hatóanyag, vereségeiből diadal - tragédiái érlelik naggyá.
2013. július 10. 14:04
Stewardess: Mogyoró?
Ace Ventura: Igen, van nálam egy zacskónyi. Van súlya, de inkább magam cipelem.
Stewardess: Földimogyoró.
Ace Ventura: Óh, vagy úgy.
Ace Ventura: Igen, van nálam egy zacskónyi. Van súlya, de inkább magam cipelem.
Stewardess: Földimogyoró.
Ace Ventura: Óh, vagy úgy.
2013. július 10. 14:07
Ace Ventura:Hey-ho! Kicsi kocsi bumm bumm, kicsi kocsi bumm bumm, jó kis gép! Úgy ám, kicsi kocsi bumm bumm, kicsi kocsi bumm bumm százzal mén! Hey-ho! Kicsi kocsi bumm bumm, kicsi kocsi hű társ vagy! Bumm bumm, kicsi kocsi bumm bumm ő cserben sose hagy! Bumm bumm, kicsi kocsi bumm bumm ő cserben sose hagy! BUMM BUMM, KICSI BUMM BUMM, KICSI KOCSI BUMM BUMM, KICSI KOCSI BUMM BUMM YEAH!
2013. július 10. 14:11
- Én nem szeretném ha valaki kitalálná a gondolataimat!
- Nyugodj meg édes, ami nincs azt nem találják ki!
- Nyugodj meg édes, ami nincs azt nem találják ki!
2013. július 10. 14:15
Ne az egyetlen lány akarj lenni az életében, hanem az, aki számít. Akire gondol, akit szeret, akiért a világot is legyőzné. Az akarj lenni, akiért mindent feláldozna, akit értékel. Akit véd és támogat. Aki mellett lépked, akinek a kezét fogja, és soha nem hagyja magára, csak akkor, ha azt kéri. Az a lány akarj lenni, aki hagyja menni, ha menni akar. Mert akármennyire is fáj, fel tudod fogni, hogy vannak dolgok, amiket engedni kell. És egyébként is: aminek a tiédnek kell lennie, az bizony a tiéd is lesz, jöhet bárki a képbe, porszem lesz ahhoz, hogy a dolgokon változtasson. Mert bizony aminek meg kell történnie, az megtörténik. Amelyik csóknak el kell csattannia, az bizony el fog csattanni.
2013. július 10. 14:25
Néhány sündisznó roppant fázik egy téli éjszakán. Összebújnak hát, hogy egymást melegítve védekezzenek a hideg ellen. De mennél jobban összebújnak, annál jobban érzik egymás tüskéit, annál jobban szúrnak. Próbálnak hát távolodni. Csakhogy akkor ismét dideregnek. Valahogy így van ez az emberrel is. Ha eltávolodik társaitól, minden kihűl körülötte, rideg lesz az élete. Ha közelít hozzájuk, némely szúrást, esetleg akaratlan tüskét el kell viselnie. De még mindig jobb szeretteink tüskés kedvét eltűrni, mint belefagyni az egyedüllétbe. Elvégre nekünk is vannak tüskéink, amelyeket a hozzánk ragaszkodók kénytelenek eltűrni. S ha él bennünk megértés, szeretet, e tüskepárbaj sosem okoz veszélyes sérüléseket.
Patyó12
2013. július 10. 14:29
Nem az számít, hogy egy hatalmas óceán partján gyönyörködsz a naplementében, vagy lopott perceidben egy pici tó kacsáit nézed. Csak az számít, ül-e melletted valaki.
2013. július 10. 14:30
A régi barátokkal kapcsolatban az egyik legnagyobb áldás, hogy az ember megengedheti magának, hogy hülyét csináljon magából előttük.
2013. július 10. 14:54
“Soha ne fordíts hátat az érzelmeidnek. Ha szereted, valld be! Az elején nem tudod még értékelni és felfogni, mit vesztettél, erre hónapokkal később döbbensz rá. És felteheted a kérdést: Megérte elveszítenem azt, akit szeretek? Félredobni Őt, aki mindent megtenne értem? Lehet, hogy rengeteg akadály áll a boldogság útjába, és egyszerűbb elnyomni az érzéseket, de az elnyomás alatt ott vannak, és rengetegszer elő fognak törni. Okosabb döntés hátat fordítani, mint egy picit harcolni valamiért, ami boldoggá tehet később? Soha ne hagyd veszni a szerelmet… Az utolsó percig megéri küzdeni. Mert második esély mindig van, a kérdés: Élsz-e vele vagy tovább szenvedsz és okozol szenvedést annak, aki a lelkét is kitenné érted.”
2013. július 11. 14:21
A kutyán kívül az ember legjobb barátja a könyv. A kutyán belül nem lehet olvasni.
Groucho Marx
Groucho Marx
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.