Idézetek
2013. június 08. 12:01
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
"Ott kezdődik, hogy ránézel. Egy pillanat elég ahhoz, hogy úgy gondold "aranyos". Egy újabb pillantás elég ahhoz, hogy úgy érezd "bejön". Egy perc elég ahhoz, hogy elkezd magad győzködni, hogy ez nem olyan... Ez más, nem úgy érzel. Míg győzködöd magad, elkezdesz álmodozni róla. Míg álmodozol, teljesen belefeledkezel, és onnantól kezdve mindegy, hogy hol, hogyan látod, mindig érezni fogod a pillangókat a gyomrodban... És egy szó elég ahhoz, hogy mindezt összetörje. És te csak tovább győzködöd magad."
2013. június 08. 12:02
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
"Abban a pillanatban szerettem volna visszamenni az időben, és újra átélni minden együtt töltött pillanatot. Még egy titkos mosolyt, még egy közös nevetést. Még egy izzó csókot. Őt megtalálni olyan volt, mint olyasvalakit megtalálni, akiről nem is tudtam, hogy kerestem. Túl későn jött az életbe, és most túl korán megy."
|
|
Lydiawe are believers |
|
"Mások azt gondolják semmi bajom, mert mindig mosolygok, de sokszor egy mosoly álarca mögé kell bújnom, hogy ne lássák azt, hogy nekem valami nagyon fáj. És hát néha, azt kell mondanom sajnos, hogy egy mosoly mögött több fájdalom lehet, mint egy olyan arcnál, aki épp zokog. De ez az igazi próbatétel. Mert sírni könnyű, az az igazán nehéz, ha úgy sírsz, hogy más csak a mosolyt látja."
|
|
Lydiawe are believers |
|
"Tettél már valaha olyat, amelyről tudtad, hogy hatalmas ostobaság, még is szükséged volt rá, hogy megcsináld? Ez az a fajta érzés, amikor tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy hatalmas, visszacsinálhatatlan baklövést követsz el és tudod, hogy hihetetlenül fog fájni a legvégén? Mikor a magadnak feltett "Kellett ez nekem?" kérdésre azt válaszolod, hogy igen, bár egy józan eszű ember gondolkodás nélkül rávágta volna, hogy: NEM? "
2013. június 08. 12:53
Idézet
i never get lonely never get sad
’cause i’ve got the hole zoo in my head
’cause i’ve got the hole zoo in my head
-carbonfools : pony
2013. június 08. 13:14
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
"-Érdekel, hogy mivel idegesítettél fel az első naptól kezdve? - suttogta halkan.
- Igen - bólintottam bele a vízbe az állammal.
- Oké. Idegesített, hogy nem köszöntél. Idegesített, hogy jól elvoltál. Idegesített, hogy nem röhögtél azon, amin mi röhögtünk. Idegesített, hogy csak olvastál, és semmi más nem érdekelt. Idegesített, hogy kedvelted Neményit és jól érezted magad vele. Idegesített, hogy előttem ültél. Idegesített, hogy láttalak a szünetekben az udvaron. Idegesített, hogy amikor nem láttalak, kerestelek. Idegesített, hogy tetszettél. Idegesített, hogy olyan lánynak tűntél, aki soha nem foglalkozna velem. Aztán rohadtul idegesített, hogy beléd estem - fejezte be halkan, én pedig tágra nyílt szemmel néztem rá.
- Ez mikor történt? - kérdeztem vékony, még számomra is ismeretlen hangon.
- Folyamatosan."
- Igen - bólintottam bele a vízbe az állammal.
- Oké. Idegesített, hogy nem köszöntél. Idegesített, hogy jól elvoltál. Idegesített, hogy nem röhögtél azon, amin mi röhögtünk. Idegesített, hogy csak olvastál, és semmi más nem érdekelt. Idegesített, hogy kedvelted Neményit és jól érezted magad vele. Idegesített, hogy előttem ültél. Idegesített, hogy láttalak a szünetekben az udvaron. Idegesített, hogy amikor nem láttalak, kerestelek. Idegesített, hogy tetszettél. Idegesített, hogy olyan lánynak tűntél, aki soha nem foglalkozna velem. Aztán rohadtul idegesített, hogy beléd estem - fejezte be halkan, én pedig tágra nyílt szemmel néztem rá.
- Ez mikor történt? - kérdeztem vékony, még számomra is ismeretlen hangon.
- Folyamatosan."
2013. június 13. 15:44
"A tragédiák hozzátartoznak az élethez. Tragédia? És akkor mi van? Hagyjuk abba? Dobjuk be a törölközőt? Hát nem! Ha úgy érzed, hogy kész, a szíved megszakad, akkor is harcolnod kell, de állatira, hogy érezd életben vagy. Szenvedsz, fáj, hát ilyen az élet. Összezavarodtál és félsz? Helyes. Legalább valami mindig eszedbe juttatja, hogy valahol a jövőben vár rád valami jó, amiért érdemes harcolni."
2013. június 13. 15:44
Talán lehet azt mondani, hogy szívesen megismernélek…
Lehet vele randizni, lehet moziba, színházba járni, lehet ígérni, lehet hazudni (szerelmet, hűséget, közös jövőt) azzal a céllal, hogy az ágyban köss ki vele… mert félreértés ne essék a legtöbbször ez a cél…
Meg lehet ezt fordítani?
Talán igen.
Talán lehet azt mondani már elsőre is, hogy az ágyban szeretnék kikötni veled, nincs sok időm, de ami van, abból szívesen adnék neked, talán végigcsókolhatnám a testedet, talán láthatnám azt a ködöt a szemedben, amit a vágy von elé, talán összeérhetne a bőrünk, miközben ajkaink játszanak egymás ajkaival, ahogy egymáséi vagyunk éppen…
Talán ez perverzió? Talán bunkóság? Talán őszinteség.
Lehet, hogy utánad fordulnék az utcán, lehet, hogy a szemembe néznél, és rám mosolyognál, lehet, hogy megszólítanálak, de ami a legvalószínűbb: soha nem találkoznánk össze, csak úgy séta közben, és ha mégis belénk nevelt gátlásaink megakadályoznák, hogy megismerkedjünk.
Lehet őszintének lenni? Lehet azt mondani, hogy vágyom rád, de nem lehetek a tiéd soha teljesen? Lehet az ilyet diszkréten megoldani, csak egymásért egymás nélkül?
…Nem tudom.
Talán a végére kellene járni…
Lehet vele randizni, lehet moziba, színházba járni, lehet ígérni, lehet hazudni (szerelmet, hűséget, közös jövőt) azzal a céllal, hogy az ágyban köss ki vele… mert félreértés ne essék a legtöbbször ez a cél…
Meg lehet ezt fordítani?
Talán igen.
Talán lehet azt mondani már elsőre is, hogy az ágyban szeretnék kikötni veled, nincs sok időm, de ami van, abból szívesen adnék neked, talán végigcsókolhatnám a testedet, talán láthatnám azt a ködöt a szemedben, amit a vágy von elé, talán összeérhetne a bőrünk, miközben ajkaink játszanak egymás ajkaival, ahogy egymáséi vagyunk éppen…
Talán ez perverzió? Talán bunkóság? Talán őszinteség.
Lehet, hogy utánad fordulnék az utcán, lehet, hogy a szemembe néznél, és rám mosolyognál, lehet, hogy megszólítanálak, de ami a legvalószínűbb: soha nem találkoznánk össze, csak úgy séta közben, és ha mégis belénk nevelt gátlásaink megakadályoznák, hogy megismerkedjünk.
Lehet őszintének lenni? Lehet azt mondani, hogy vágyom rád, de nem lehetek a tiéd soha teljesen? Lehet az ilyet diszkréten megoldani, csak egymásért egymás nélkül?
…Nem tudom.
Talán a végére kellene járni…
2013. június 13. 19:07
|
|
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline
|
Keresen a nagy Ő-t, asszem meg is találtam, shift+ő, a billentyűzet hibátlan . (; ~
1 felhasználónak tetszik:
Patyó12
2013. június 13. 19:07
|
|
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline
|
A lelkem 2 tégla, a szivem 3, ha megbántasz, mind az 5 -öt hozzád vágom (; ~
Patyó12
2013. június 13. 19:08
|
|
csajszikahh |
|
A mosoly az arcomon kényszerből egy máz, hogy elrejtse azt, amit jobb, hogy ha nem látsz.
Patyó12
2013. június 13. 19:10
|
|
csajszikahh |
|
Az élet egy színpad, melyen játszani kell, ha könnyes a szemed, akkor is mosolyogni kell.
2013. június 13. 19:11
|
|
csajszikahh |
|
Legjobb barát ; az, aki tudja, mennyire idióta vagy, de mégis mer nyílvánosan mutatkozni veled. < 33
2013. június 15. 13:21
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
Hogyha nincsen párod, ne szomorkodj, csupán Isten néz le rád és gondolja: Ezt a lányt egy egészen különleges fiúnak tartom meg !
brigitta000
2013. június 15. 14:44
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
“Ha valamilyen külső ok miatt szomorú vagy, a fájdalom nem magának a dolognak a következménye, hanem annak, ahogyan az adott dolgot értékeled; ezt az értékelést pedig hatalmadban áll visszavonni bármely pillanatban.”
2013. június 15. 14:45
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
“Nagy akaraterő nélkül nincs nagy tehetség sem.”
2013. június 15. 14:46
|
|
brigitta000 |
|
“Bármit veszítesz, helyette nyersz valami mást.”
2013. június 15. 14:49
|
|
brigitta000 |
|
"A hibák visszajelzések a teljesítményünkről. A győztesek sokkal több hibát követnek el, mint a vesztesek. Ezért tartoznak ők a győztesekhez. Több visszajelzést kapnak, mivel többször próbálkoznak. Az egyik legnagyobb baj a vesztesekkel az, hogy hibáikat túl komolyan veszik, és nem veszik észre a bennük rejlő lehetőségeket.”
2013. június 15. 18:13
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Soha nem ítélhetjük meg mások életét. Mindenki csak a maga fájdalmait és lemondásait ismeri. Lehet, hogy úgy érzed, jó úton jársz, de soha ne gondold, hogy ez az egyetlen helyes út." -Paulo Coelho
2013. június 15. 18:13
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
"Ha valaki csak akkor tart értékesnek, ha az ő elvárásai szerint gondolkodsz, élsz, akkor valójában nem téged tart értékesnek. Hanem önmagát. Önmaga értékrendjét akarja benned viszontlátni. Mint egy tükörben. Amit ő értéknek gondol, azt szeretné benned látni, azt akarja tőled megkapni. És ha próbálsz megfelelni neki, akkor már nem TE vagy, hanem Ő."
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.