Idézetek
2013. június 08. 11:52
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
"Az egyedüllétben az a jó, hogy senkinek sem vagy a terhére, senkinek nem kell aggódnia miattad, nem kell kettős szorongásban élned, mert rosszul érzed magad, és mert a másikon látod, hogy szenved, amiért rosszul vagy."
2013. június 08. 11:52
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
"Talán valóban születnek néha örök és megbonthatatlan kapcsolatok. Egyesek tényleg rátalálnak arra az emberre, aki jóban-rosszban kitart mellettük. Ez az ember lehet, hogy egy házastárs, és ünnepelheted őt álomesküvővel, de az is lehetséges, hogy az az ember, akire egy életen át számíthatsz, az az ember, aki igazán ismer, talán még jobban ismer, mint te önmagadat. Ő nem más, mint az az ember, aki melletted volt gyerekkorod óta."
2013. június 08. 11:53
|
|
Lydiawe are believers |
|
"Régen azt gondoltam, hogy az a legrosszabb, ami történhet velem, ha egyedül maradok. De ez nem igaz. Az a legrosszabb, ha olyanokkal vagyok körülvéve, akik között egyedül érzem magam."
2013. június 08. 11:53
|
|
Lydiawe are believers |
|
"A busz amin ültem egyre távolabb vitt a férfitól, akit annyi ideje szerettem. Azt hittem, ha egyszerűen felszállok, ülök és nem gondolok semmire, egyszerre elmúlik minden amit valaha éreztem. Nos, tévedtem. Az ablaküvegen át bámultam, ahogy minden egyre távolabb kerül tőlem. Minden, kivéve az érzéseimet."
2013. június 08. 11:54
|
|
Lydiawe are believers |
|
"A múltnak egyszer és mindenkorra vége. Most már nem változtathatunk rajta. (...) Balgaság azért büntetnünk magunkat a jelenben, mert valaki annak idején megbántott."
2013. június 08. 11:55
|
|
Lydiawe are believers |
|
"Sokan álarcot viselünk különféle okokból. Néha azért veszünk fel egy álarcot, mert valójában eggyé szeretnénk válni vele. Néha azért viseljük, mert képtelenek vagyunk szembenézni azzal, ami alatta van. Néha azért viseljük, mert valaki más szeretne minket másnak látni. És néha azért viselünk álarcot, hogy ne derüljön fény személyünkre. De az a baj az álarcokkal, hogy bármelyik pillanatban leránthatják rólunk őket.!"
2013. június 08. 11:56
|
|
Lydiawe are believers |
|
"-Miért nem hagyod, hogy az emberek meglássák benned a jót.?
-Mert, ha az emberek jót látnak, akkor el is várják azt és én nem akarok mások elvárásai szerint élni."
-Mert, ha az emberek jót látnak, akkor el is várják azt és én nem akarok mások elvárásai szerint élni."
2013. június 08. 11:56
|
|
Lydiawe are believers |
|
"Csalódni kell, hogy boldogok lehessünk, gyűlölni tudni, hogy újra szeressünk. Kell tudni zokogni meg sírni, valakit megunni aztán visszahívni. Csalódni százszor, csalódni ezerszer, hogy boldogok lehessünk egyetlen egyszer.!"
2013. június 08. 11:57
|
|
Lydiawe are believers |
|
"Minden élethelyzetre érvényes recept nincs. Nap mint nap előfordul, hogy mások kihoznak a sodrunkból, zavarba jövünk, csalódást okoznak vagy éppen örömet szereznek nekünk. Senki nem tud mindig minden helyzetet tökéletesen megoldani.
"
2013. június 08. 11:58
|
|
Lydiawe are believers |
|
"Az utóbbi időben volt minden. Voltam boldog, szomorú, kiégett, üres, hiperaktív, szerencsés, szerencsétlen, sajnálkozó, nagyképű, nemtörődöm, felelőtlen, gonosz, szívtelen, vak, embertelen, hazug, önző, követelőző, és még sok más. Nem bántam meg semmit. Boldog voltam, hiszen ismét minden úgy látszott, rendbe fog jönni. De ugyan már! Nem is értem, hogy képzelhettem ilyet. Nem hiszek semmiben és senkiben. Csak élni szeretnék. Elegem van a sok sötétségből, az emberekből, a hazugságaikból, a nemtörődöm viselkedésükből, hogy mindenkinek csak saját maga számít, hogy mindenki megváltozik, és a többi... Nem érdekel. Nem akarok szomorú lenni, nem akarok még többet bőgni emberek miatt. Nem is itt kellene lennem. Nem akarok üres lenni, nem akarok aggódni, nem akarok szívtelen lenni többször, én boldogan akarok élni, ameddig tehetem."
2013. június 08. 11:59
|
|
Lydiawe are believers |
|
"Úgy gondolom, minden okkal történik. Az emberek változnak, ezért képes vagy megtanulni elengedni, a dolgok rossz irányba haladhatnak, ezért értékelni tudod, amikor jó felé mennek, elhiszed a hazugságokat, de egy idő után megtanulsz csak magadban bízni. És néha a jó dolgok szétesnek, hogy jobb dolgok születhessenek"
2013. június 08. 11:59
|
|
Lydiawe are believers |
|
"Ne pazarold el ezeket az éveket az életedben. Tudod, valószínűleg a tinikorod a legszebb időszaka. Csak menj és tedd, amit szeretnél. Próbáld ki a spontán dolgokat. Most az egyszer menj el mégis abba a buliba az utolsó pillanatban. Használd ki az összes lehetőséget, és élvezd a pillanatot. Élvezd ki a baráti öleléseket, a hirtelen jött őrült ötleteket, a nyári szünetet, télen a késő esti sétákat, az éppen megúszott balhékat, a szerelmet, vagy azokat az estéket, amikre sosem fogsz emlékezni. És igen, élvezd ki azt az iszonyat nehéz matek dolgozatot is, mert lesz majd egy nap, amikor bármit megadnál érte, hogy ezeket az emlékeket újraélhesd."
2013. június 08. 12:00
|
|
Lydiawe are believers |
|
"Hiszek a boldogságban, abban, hogy mindenkinek van szíve. Abban, hogy meg kell bocsátani, engedni, ha menni akar. Hiszek a szerelemben, abban, hogy jön, úton van, érkezik, és elég nyitott lesz a szívem mire megérkezik ahhoz, hogy beléphessen rajta. Hiszek a szívemben, abban, hogyha ráhallgatok, az bőven elég ahhoz, hogy helyesen döntsek és lépjek. Hiszek abban, hogy szabadnak születtünk, abban, hogy hihetsz bármiben, hiszen csak az az igaz, ami számodra az, ami neked működik. Hiszek abban, hogy valójában mi vagyunk saját magunk legnagyobb gátjai, ám épp ezért a kezünkben van a legnagyobb hatalom. Hiszek abban, hogy mindenkinek van egy útja, amire rá kell lépnie. Tedd meg... mert egy életünk van, és az egyetlen feladatunk ezt azzal tölteni, ami boldoggá tesz."
2013. június 08. 12:00
|
|
Lydiawe are believers |
|
"Élj úgy, mintha az utolsó nap ez lenne. Élj úgy, mintha a Nap többet fel nem kelne. Élj úgy, hogy azt mondhasd, nem bánom. Élj úgy, ahogy te szeretnél ezen a világon.!"
2013. június 08. 12:01
|
|
Lydiawe are believers |
|
"Hogy ki vagyok én.? A hős szerelmes.? A végletek embere.? Csak egy lány a nagy világból.? Végösszege vagyok mindennek. A lány aki, aki legjobban tud szeretni és gyűlölni, aki az egyik percben a fellegek között jár, majd a mélybe süllyed. De igenis, mindig talpra áll. Mégis csak egy lány, a nagy világból."
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: