Idézetek
2013. február 03. 00:02
~ Most, ebben a pillanatban valami megváltozott. Mondhatni minden. Kinyílt a szemem és kiürült a szívem. Már tisztán látok mindent és mindenkit körülöttem. Ahogy Téged is. Az égbolt már csak égbolt. A Hold csak egy üres, fagyos bolygó. A szerelem csak kémia, ami jó esetben kibírja 1-2 évig. Te, pedig csak egy ember vagy a 6 milliárdból. 2 szem, 2 fül, egy orr és egy üres, érzéketlen lélek. Most, hogy beszéltem Veled, minden megváltozott. Nincs rózsaszín köd, nem létezik olyan, hogy egymásnak teremtve. Csak a szürke, és fájdalmas valóság van, Ha most egy szóval kellene jellemeznem ezt a világot és benne Téged, annyit mondanék: vicc.
2013. február 03. 10:21
|
|
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
~ Nemcsak hogy nincs semmi baj azzal, ha valaki önmagát adja, de ez a legfontosabb dolog a világon. - Lady Gaga
2013. február 03. 10:22
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
~ Minden alkalommal, amikor valaki nálad jobbal dolgozol együtt, te magad is jobbá válsz. - Lady Gaga
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2013. február 03. 10:23
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Everyone’s memory is a mess. Life is a mess. Everyone’s got memories of a holiday they’ve never been on or a party they never went to, or met someone for the first time and felt like they’ve known them all their lives. Time is being rewritten all around us, every day. People think their memories are bad, but their memories are fine. The past is really like that.
- The Doctor
- The Doctor
2013. február 03. 10:23
|
|
|
~ Bárki vagy és bárhonnan is származol, kinyilváníthatod, hogy igenis híres vagy, ha megvan a magadhoz illő stílusod, valamint a művészetről és a világról alkotott véleményed. - Lady Gaga
SmileyZ
2013. február 03. 10:24
|
|
|
~ Nem kell celebnek lenned ahhoz, hogy híres légy, nem kell gazdagnak lenned, nem kell, hogy folyton a nyakadba lihegjenek a paparazzók. A barátaimmal egyszerűen csak híresnek kiáltottuk ki magunkat: alkottunk valamit, és közöltük, ez a jövő. - Lady Gaga
2013. február 03. 10:25
|
|
|
~ Ha azon töprengsz, hogy egy kapcsolatot válassz, vagy a karriered és az álmaid, tudnod kell, hogy a karriered soha nem ébreszt fel és mondja azt, hogy már nem szeret téged. - Lady Gaga
2013. február 03. 14:18
|
|
Lisa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 175495 offline
|
Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. S mindegyik botlás után állj fel, és menj tovább, úgy ,ahogy én tettem. Csakis így ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!
2013. február 07. 18:46
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
""Ha egyszer valamit elveszítettünk, az soha nem fog visszatérni" /Ciel/
"Az írás nem csak egy gondolat kifejezése, ha nem eltöprengés minden egyes szó jelentésén" /Pavlo Coelho/
"Amikor történetet írsz, akkor magad is a történet szereplőjévé válsz" /saját/
"A csillagok be világítják az eget, s ha kell a lelket is" /saját/
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” /Charles Darwin/
”A macska vendég a háznál.
A kutya családtag.”
„Kutyád rajongását ne értelmezd annak döntő bizonyítékaként, hogy csodálatos ember vagy!”
Ann Landers
„Végre hazaérsz. Kutyád nyakadba ugrik.
- Hol jártál eddig? oly sokáig elvoltál!
Hiányoztál, hiányoztál, hiányoztál!
Szeretlek, szeretlek, szeretlek!
Mi van a szatyrodban? Ugye az enyém?
Juj, hadd nyaljalak gyorsan fülön!
Ham, most egy picit megrágom a kesztyűdet.
De jó! Itthon vagy végre!”
Pam Brown
"A szabályoknak semmi jelentősége a való életben" /Ciel/
"Ha csak egy pillanatra is elbizonytalanodsz, végzetes lehet, csakúgy, mint a sakkban" /Ciel/
"Vannak dolgok, amiket nem kaphatsz vissza függetlenül attól, mennyire küszdesz értük. És van olyan kétségbeesés, ami elől nem tudsz elmenekülni." /Ciel/
"Cél nélkül az élet szánalmas" /Ciel/
"A bosszú nevetséges. Az egyetlen dolog, ami nyerhetsz vele, káosz és pillanatnyi őrjöngés. Amikor a függöny legördül, már semmi sem marad." /Sebastian/
"Olyan szép, amikor az állatok azt teszik, amit mondasz nekik." /Ciel/
Remélem tetszett néhány
"Az írás nem csak egy gondolat kifejezése, ha nem eltöprengés minden egyes szó jelentésén" /Pavlo Coelho/
"Amikor történetet írsz, akkor magad is a történet szereplőjévé válsz" /saját/
"A csillagok be világítják az eget, s ha kell a lelket is" /saját/
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” /Charles Darwin/
”A macska vendég a háznál.
A kutya családtag.”
„Kutyád rajongását ne értelmezd annak döntő bizonyítékaként, hogy csodálatos ember vagy!”
Ann Landers
„Végre hazaérsz. Kutyád nyakadba ugrik.
- Hol jártál eddig? oly sokáig elvoltál!
Hiányoztál, hiányoztál, hiányoztál!
Szeretlek, szeretlek, szeretlek!
Mi van a szatyrodban? Ugye az enyém?
Juj, hadd nyaljalak gyorsan fülön!
Ham, most egy picit megrágom a kesztyűdet.
De jó! Itthon vagy végre!”
Pam Brown
"A szabályoknak semmi jelentősége a való életben" /Ciel/
"Ha csak egy pillanatra is elbizonytalanodsz, végzetes lehet, csakúgy, mint a sakkban" /Ciel/
"Vannak dolgok, amiket nem kaphatsz vissza függetlenül attól, mennyire küszdesz értük. És van olyan kétségbeesés, ami elől nem tudsz elmenekülni." /Ciel/
"Cél nélkül az élet szánalmas" /Ciel/
"A bosszú nevetséges. Az egyetlen dolog, ami nyerhetsz vele, káosz és pillanatnyi őrjöngés. Amikor a függöny legördül, már semmi sem marad." /Sebastian/
"Olyan szép, amikor az állatok azt teszik, amit mondasz nekik." /Ciel/
Remélem tetszett néhány
2013. február 13. 18:00
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
"Tudom, hogy mire vágyom. Érzem legbelül, és igen, van, hogy kivetítem másra. Valakire, aki nem is tudja, hogy mi az, hogy ölelés vagy hogy szeretet - számomra. De én tudom, hogy nekem mit jelent, így csak egy gyenge pillanat kell, hogy el tudjam hitetni magammal, hogy amit kapok, az elég. Közben meg tudom, hogy a felét se tudja megadni annak, ami elég lenne. Ad valamit, de nem azt, amire vágyom. Kapok valamit, de nem elégít ki. Nem elég, mert nem erre van szükségem. De valamiért mégis, időről-időre képesek vagyunk elhinni, hogy jó lesz. Hogy majd ez lesz "az", közben meg már az első pillanatban érzed, hogy nem elég, mert ez csak varázslat. Ideig-óráig tartó varázslat, ami elmúlik. De valamiért még mindig elhiszed, hogy ez most más lesz. Teletöltöd képzelettel, aztán menjen. Csak épp akkor van baj, amikor kiderül, hogy a képzeletnek köze sincs a valósághoz."
Ez most nagyon megfogott
Ez most nagyon megfogott
2013. február 13. 18:09
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
"Ilyenek vagyunk. Tudjuk, hogy nem lehet, és mégis akarjuk. Tudjuk, hogy fájni fog, és mégis belesétálunk. Persze, hisz imádjuk a csapdákat, a veszélyt, a kihívást. Mi nők meg főleg. Mert mi kell nekünk... Csak az, ami nem szokványos. Ami nem egyszerű, ami bonyolult, ami más, mert azt hisszük, hogy majd nekünk egyszerű lesz. Nekünk menni fog. Aha, csak egy aprósággal néha elfelejtünk foglalkozni. Mégpedig azzal, hogy az elején megéreztük: ez is olyan lesz, mint a többi. De valamiért még mindig nem hallgatunk az érzéseinkre... Pedig mennyi csalódástól kímélnénk meg magunkat. Végül is. Pofonból tanul az ember."
2013. február 15. 18:56
"Ha vannak megvalósítatlan álmaid, akkor vizsgáld meg kifogásaidat! Általában nem vagyunk túl őszinték magunkhoz. Azt mondjuk, hogy valamit lehetetlen megtenni, amikor az igazság az, hogy csak nagyon kényelmetlen lenne."
2013. február 15. 19:17
|
|
|
"Amikor bizonyossá válik, hogy nincs pillanat, melyben ne hiányozna, ez az érzés lassan mindent meghatároz az életedben. Előbb a napok végtelenek nélküle, aztán az órák, végül minden perc."
Amy4
2013. február 15. 19:35
|
|
aníítaaa► в α я ¢ α g ι я ℓ◄ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 1237 Csatolások: 230 Azonosító: 172581 offline
|
Várni kell, ha valami késik,
Tűrni kell, ha valami rossz,
Sírni kell, ha szívünk vérzik,
Remélni kell, ha bíztat a sors.
Emléket őrizni kell, ha szép,
Feledni akkor is kell, ha nehéz.
"Az élet nagy kaland, átírható színdarab, s hidd el csak rajtad áll, hogy jó vagy rossz mi Rád vár..."
Ma mosoly,holnap könnyek,ma még nehéz,holnap könnyebb.Nézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot,harcolj érte!"
Tűrni kell, ha valami rossz,
Sírni kell, ha szívünk vérzik,
Remélni kell, ha bíztat a sors.
Emléket őrizni kell, ha szép,
Feledni akkor is kell, ha nehéz.
"Az élet nagy kaland, átírható színdarab, s hidd el csak rajtad áll, hogy jó vagy rossz mi Rád vár..."
Ma mosoly,holnap könnyek,ma még nehéz,holnap könnyebb.Nézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot,harcolj érte!"
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.