Idézetek
2012. december 14. 23:10
|
|
zivi1996 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 537 Csatolások: 763 Azonosító: 80774 offline
|
"Vannak dolgok, amiket nem akarunk, hogy bekövetkezzenek, de el kell fogadjuk őket. Dolgok, amikről nem akarunk tudni, de meg kell tanulnunk őket. És emberek, akik nélkül nem tudunk élni, de el kell engedjük őket."
2012. december 14. 23:11
|
|
zivi1996 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 537 Csatolások: 763 Azonosító: 80774 offline
|
"A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra."
2012. december 16. 15:15
Tudod, karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodákban, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet csoda nélkül élni.
2012. december 16. 16:26
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
~Egy téli délután te is ott fogsz majd sírni, kisétálsz a temetőbe a síromat megnézni!
A síromnál két madár bánatosan zengi, itt nyugszik ki veled boldog akart lenni! :/
A síromnál két madár bánatosan zengi, itt nyugszik ki veled boldog akart lenni! :/
2012. december 17. 00:10
"One life to live, One love to give, One chance to keep from falling, One heart to break, One soul to take us, Not forsake us, Only One" - Alex Max Band (Only One)
2012. december 17. 21:10
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
"Megbízol: Elárulnak.
Jószívű vagy: Kihasználnak.
Szeretsz: Megbántanak.
Taposol: Tisztelnek."
Jószívű vagy: Kihasználnak.
Szeretsz: Megbántanak.
Taposol: Tisztelnek."
2012. december 17. 21:14
Flegmán élem az életem, véleményt hozzá nem kértem.
2012. december 17. 21:17
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
"Szívből szeretni híven! Nincs szebb, égni e tűzben!
És együtt repülni fel, hogy lelkünk kevésbé féljen!
Szívből szeretni annyi, érte mindent föladni!
És szállni, fent sólyomszárnyon szállni, áldást találni!
Égig emeld a szíved! Száguldj, szerelmünk hirdesd!
És így nyer értelmet végleg álom, boldogság, élet!
Szívből szeretni híven! Nincs szebb, égni e tűzben!
Szívből szeretni mámor, elvész közel s a távol!
És érezd, a szíved lángol, eltűnt a múlt a mából!
Szerelem!"
Égig emeld a szíved! Száguldj, szerelmünk hirdesd!
És így nyer értelmet végleg álom, boldogság, élet!
Szívből szeretni mámor, elvész közel s a távol!
És érezd, a szíved lángol, eltűnt a múlt a mából!
Szerelem!"
2012. december 18. 14:14
"Minden reggel, mikor kinyitom a szemem, a következőt mondom magamnak:
"Nekem, és egyedül nekem van hatalmam afölött, hogy eldöntsem, milyen napom lesz. Szabad akaratom birtokában választhatok, hogy boldog vagy szomorú leszek. A tegnap már nincs, a holnap még oly távol van. Csak egy napom van, a MA és én boldog leszek benne!"
"Nekem, és egyedül nekem van hatalmam afölött, hogy eldöntsem, milyen napom lesz. Szabad akaratom birtokában választhatok, hogy boldog vagy szomorú leszek. A tegnap már nincs, a holnap még oly távol van. Csak egy napom van, a MA és én boldog leszek benne!"
2012. december 19. 18:12
"Sok jó dolog történik az életben... de mikor meghalsz, minden porrá lesz."
"There are many good things happening in your life ... but if you die, everything will crumble to dust."
"There are many good things happening in your life ... but if you die, everything will crumble to dust."
1 felhasználónak tetszik:
stengerkitti
2012. december 19. 18:14
"Míg van posta, és nem vágják el a telefonvonalakat, míg van mondanivalónk, s amíg minden szorongásunk és örömünk meg akarjuk osztani egymással, addig barátok maradunk. Mindörökre."
2012. december 19. 18:16
"A halál tudata mindent megváltoztat. Ha megtudnám mondani a saját halála pontos helyét és idejét, darabokra zúznám vele az egész világát. Tudom. El tudja képzelni, milyen érzés ha valaki leülteti és közli, hogy meghal? Milyen súlya lehet annak, hogy ketyeg benn az óra? Egy pillanat és összeomlik a világ. Ugyanazt a dolgot másképp látja, másképp érzékeli. Minden fontossá válik, egy pohár viz, vagy akár egy séta a parkban. A többségnek meg van az az öröme, hogy nem tudja mikor áll le. Az iróniája éppen abban áll, hogy ezért nem tudnak igazi életet élni. Ezért van, hogy megisszák azt a pohár vizet, de az ízét nem érzik ... Akik nem értékelik az életet, nem érdemesek rá."
2012. december 19. 18:16
A barátok kemények tudnak lenni veled. Lehet, hogy többet várnak töled, mint az idegenek. Az idegenek leginkább úgy látnak, ahogy szeretnéd, hogy lássanak, de a barátaid nem csaphatod be. Ez teszi öket baráttá. - Pretty Little Liars.
2012. december 19. 18:17
A kötelékek olyanok, mint a pókháló - sok időbe tart, míg elkészül, és apró, szinte láthatatlan. Az ember észre sem veszi, hogy ott van. De ha mégis, és ezek után megpróbál megszabadulni tőle, ráébred, hogy az nem is olyan egyszerű: a kis pókháló ragad, nyúlik, és szinte lehetetlen elszakítani. Még ha sikerül is, megmarad a nyoma. De ha az ember végiggondolja, rájön, hogy a pókháló sokkalta fontosabb és hasznosabb annál, mintsem hogy el kelljen pusztítania. A háló megvédi a kártevő, zavaró rovaroktól - nem-e érdemesebb hát hagyni, s erősíteni a szálait?
stengerkitti
2012. december 19. 18:17
Furcsa, mennyire meg tud változni valami, ha másképp állnak hozzá. Mennyire más tud lenni egy szoba, ha más gondolatok járnak a fejedben, mikor belépsz. Mennyire más tud lenni egy asztal, ha többen ülnek körülötte. És mennyire más tud lenni egy ember, ha másképp szólsz hozzá.
stengerkitti
2012. december 19. 18:25
Soha ne feküdj le mérgesen, inkább maradj fenn és tervezd meg a bosszút :DDD
stengerkitti
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.