Idézetek
2012. november 12. 20:00
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
"Természetesen hallottam mit mondtál, képzeld van két fülem és nem vagyok szatyor."
2012. november 13. 17:48
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
~ Rosszat hallani tőled, az is többet ér, mint levegőnek lenni előtted.
Évekig gyakoroltam, hogy levegő vagyok a szemedben. Pocsék halmazállapot.
Idegen életforma, nekem nagyon idegen, mégis elviseltem.
Évekig gyakoroltam, hogy levegő vagyok a szemedben. Pocsék halmazállapot.
Idegen életforma, nekem nagyon idegen, mégis elviseltem.
1 felhasználónak tetszik:
Maci HEEL
2012. november 13. 19:29
Ő az első, aki iránt így érzek..aki ennyire változatos érzéseket tud kihozni belőlem, hisz egyszer majd belehalok, hogy láthassam, máskor pedig a hátam közepére sem kívánom, mondva "Mi úgysem jöhetnénk össze!".
Ha akarom, ha nem csak Ő jár a fejemben, és mindig csak rá gondolok. Már ezerszer elképzeltem, mit fogok mondani majd neki, mégis, ha csak a közelében vagyok, azonnal ledermedek! Azt hiszem, tényleg szerelmes vagyok..!
/saját, de remélem nem nagyon béna/
Ha akarom, ha nem csak Ő jár a fejemben, és mindig csak rá gondolok. Már ezerszer elképzeltem, mit fogok mondani majd neki, mégis, ha csak a közelében vagyok, azonnal ledermedek! Azt hiszem, tényleg szerelmes vagyok..!
/saját, de remélem nem nagyon béna/
2012. november 13. 20:59
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
~ Nem érdekel, hogyan és miért jöttél az életembe, csak az volt a fontos, hogy jöttél. Nem emlékszem már, mi mindenben vétkeztem, de arra igen, mit tettem helyesen. Emlékszem rád. Te adtál értelmet az életemnek, te tetted különlegessé.
Maci HEEL
2012. november 14. 14:15
A barátság az, mi megmutatja nekünk, hogy sem örömünkben, sem bánatunkban nem vagyunk egyedül.
2012. november 14. 14:15
Ne feledd akinek barátai vannak az nem lehet felesleges!!!
Minimanó94
2012. november 14. 14:16
A barát az esőben egy esernyőt nyújt neked..a legjobb barát azonban elvenné a tiédet és azt üvöltené: Kapj el, ha tudsz..
2012. november 14. 14:17
Kisebb-nagyobb veszekedések, órákig tartó nevetések, ici-pici beszédszünetek, együtt töltött éjszakák és nyári szünetek.. történhet bármi: tejben-vajban, trében-bajban, az igazi barátságok örökké tartanak..
2012. november 14. 15:33
|
|
dorii_TVDDowner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1755 Csatolások: 1686 Azonosító: 184868 offline
|
~ Miért mindig azokban látjuk meg a szépet és a jót, akiknek mi láthatatlanok vagyunk?!
Vampire Lady
2012. november 14. 15:34
|
|
dorii_TVDDowner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1755 Csatolások: 1686 Azonosító: 184868 offline
|
~ Csalódni kell százszor, ezerszer, hogy boldogok legyünk egyetlen egyszer.
Vampire Lady
2012. november 14. 15:35
|
|
dorii_TVDDowner™ |
|
~ Mindig remélj, légy erős, nevess hangosan és élj a pillanatnak! Álmodj nagyot, nyisd ki az elméd, higgy a csodákban, bocsáss meg gyorsan! Csókolj lassan és szeress úgy, mintha sosem bántottak volna.
2012. november 15. 15:38
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
.. és igen, lesz, hogy elbuksz majd egy matekdogát; olyan fiúk miatt sírsz majd, akinek a nevére pár év múlva már nem is fogsz emlékezni; lesz, hogy túl sokat iszol majd és olyan dolgokat mondasz, amiket másnap reggel már megbánsz; kibeszéled majd a barátaidat és ők is ugyanezt teszik veled; a véleményed az emberekről változni fog, amint jobban megismered majd őket; lesz olyan kötelező, amit szívesen olvasol el; lesz, hogy teli torokból énekelsz otthon mikor senki sem hall; arról álmodsz majd, hogy új városba költözz és mikor ez megtörténik, rögtön hiányolni kezded majd az otthonod; egy nap majd rájössz, mit is jelentenek valójában a kimondott szavak - és soha, de soha nem adod fel a boldogság keresését. Ma vagy fiatal, itt és most, nem pedig holnap! Ezt minden reggel mondogasd magadnak, nehogy elszalaszd azokat a dolgokat, amik igazából számítanak.
Maci HEEL
2012. november 16. 17:03
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Hello! Én egy fiú vagyok. Itt van, hogyan működik ez: Flörtölni fogok veled, utána sértegetni foglak, vegyes üzeneteket fogok küldeni neked, rátalálok majd a barátaidra, hazudni fogok... Az orrodnál fogva vezetlek majd, ezért belém fogsz zúgni. Egy éjszakára boldoggá teszlek majd, de következő nap, teljesen átnézek majd rajtad. Te leszel az, akihez majd fordulok, amikor egy barátra lesz szükségem vagy bizalomra. De tudod mi a legjobb része az egésznek? Semmit nem tudsz ez ellen tenni, mert szeretsz. És nem akarsz elveszíteni.
szerintem aranyos, bár cseles, de aranyos
szerintem aranyos, bár cseles, de aranyos
2012. november 16. 20:09
|
|
|
~ Igen, tudom, nagyon különbözőek vagyunk, és mást akarunk. Ennek ellenére e pillanatban semmire, senkire sem vágyom jobban, mint rád. Ne mondd, hogy nem érzed, hogyan szikrázik köztünk a levegő! Ne mondd, hogy nem égsz ugyanúgy a vágytól, mint én!
Maci HEEL
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.