Idézetek
2012. október 20. 15:15
|
|
dorii_TVDDowner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1755 Csatolások: 1686 Azonosító: 184868 offline
|
~ Soha ne foglalkozz azzal, hogy más hogy néz rád, vagy mit gondol rólad. Baja csak annak lehet veled, aki magával sincs megelégedve.!
1 felhasználónak tetszik:
Maci HEEL
2012. október 20. 15:17
|
|
dorii_TVDDowner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1755 Csatolások: 1686 Azonosító: 184868 offline
|
~ Bunkó vagyok?! Meglehet. De inkább legyek egy őszinte bunkó, mint egy kedves álszent. Inkább legyen durva és sértő amit mondok, mint behízelgő hazugság. És legyen kevés, de igaz barát mellettem mintsem sok birka mögöttem. Teszek rá, hogy ki mit gondol. Aki fontos, az tudja az igazat. A többi meg nem számít."
Maci HEEL
2012. október 22. 14:43
Az igazi barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy.
2012. október 22. 14:44
Barát az, akire figyelsz, mert fontos számodra a sorsa. És figyel rád, mert fontos számára a te sorsod. Barát az, aki megért - s akit mélységesen megértesz. Nem tudtok egymásnak hazudni. Túl közel van. Mintha magaddal beszélnél.
2012. október 22. 14:47
Sok ember fog ki- és besétálni az életedbe, de csak az igaz barátok hagynak lábnyomot a szívedben.!
2012. október 22. 14:48
A jó barát, ha nem is mutatod, látja, hogy rossz kedvű vagy. Az igaz barát ilyenkor nem kezd el kérdezgetni, hanem átölel, vagy megfogja a kezed és elmondja, hogy minden rendben lesz.
2012. október 22. 14:49
Elég nehéz mosoly mögé rejteni a könnyeket, de nem lehetetlen. Ráadásul vannak olyanok akik különleges erővel vannak megáldva egy láthatatlan szemüveget viselő emberkék, akik akkor is látják a könnyidet, ha elrejted őket. Ezek a különleges erővel és szemüveggel rendelkező egyének, a barátok.
2012. október 22. 22:04
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
Barátok: ~olyanok, mint a csillagok... nem mindig látod őket, de mindig veled vannak.
Maci HEEL
2012. október 26. 14:17
~ Elvitted tőlem, a napot, a holdat,
és minden csillagot.!
Többé szivárványt se látok,
Nem mámorítanak az illatok.!
Nélkülük megvagyok,
De nélküled én MEGHALOK..!
és minden csillagot.!
Többé szivárványt se látok,
Nem mámorítanak az illatok.!
Nélkülük megvagyok,
De nélküled én MEGHALOK..!
2012. október 26. 14:20
~ Addig vagy boldog, amíg van valaki, aki szeret. Aki a bajban megfogja a kezed, hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod meg, mikor már nincs veled..!
2012. október 26. 14:23
~ Ha néha felnézel az égre, gondolj egy lány szerető szívére. Ne hidd, hogy e szív meg tud téged csalni, inkább képes lenne érted meghalni..!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.