Idézetek
2012. október 07. 11:50
|
|
melasz12♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 2039 Csatolások: 333 Azonosító: 142106 offline
|
Amikor vágysz valaki után, az a legrosszabb érzés. Itt van előtted és tudod, hogy nem lehet a tiéd. Akármit mondasz, teszel, nem lehet a tiéd, bármennyire is szeretnéd. Vágyakozás…csak ez marad neked. Rosszabb, mint bármi más, hidd el. Megöl, kikészít, kicsinál. Tudod, hogy nem te vagy az a lány, kire szerelemesen néz. Rád csak „úgy” néz…mintha a húgára vagy barátjára nézne. Mikor rá néz egy másikra, és látod a szemében a tűzet, a szerelmet…megöl, olyan minta kést forgatnának benned.
2012. október 07. 11:56
|
|
melasz12♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 2039 Csatolások: 333 Azonosító: 142106 offline
|
Diák: Every day I'm shuffeling.!
:D
Tanár: fejezd be-.-
Diák: Sorry for party rocking.! :|
Tanár: mit képzelsz te magadról ?! -.-
Diák: I'm sexy and I know it .^^
Tanár: fejezd be-.-
Diák: Sorry for party rocking.! :|
Tanár: mit képzelsz te magadról ?! -.-
Diák: I'm sexy and I know it .^^
1 felhasználónak tetszik:
Bettyke94
2012. október 07. 19:29
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
“Sokan elengedik az élet apró örömeit, miközben a nagy boldogságot várják.”
2012. október 07. 19:31
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
„Ha valaki azt mondja, nem akarlak bántani, az azt jelenti, hogy már meg is tette.”
„Az ajtók azért voltak zárva, mert soha nem értettem meg, hogy én vagyok az egyetlen személy, aki kinyithatja őket.”
„Az ajtók azért voltak zárva, mert soha nem értettem meg, hogy én vagyok az egyetlen személy, aki kinyithatja őket.”
2012. október 07. 19:33
|
|
fviktória95 |
|
Neked nem jelent semmit az amit érzek,
Lehet, hogy hallod, de nem biztos, hogy érted,
Fentről ha nézed, milyen szép a föld, Fentről ha nézed,
semmi nem zavar, Nem is érdekel..
Lehet, hogy hallod, de nem biztos, hogy érted,
Fentről ha nézed, milyen szép a föld, Fentről ha nézed,
semmi nem zavar, Nem is érdekel..
2012. október 07. 19:34
|
|
fviktória95 |
|
Kölyökkoromban minden este egy bicikliért imádkoztam. Aztán rájöttem, hogy Isten nem így működik. Loptam magamnak egy biciklit, aztán kértem Istent, hogy bocsásson meg nekem.
(Emo Philips)
(Emo Philips)
1 felhasználónak tetszik:
Beckie
2012. október 07. 19:38
|
|
DoD619visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 229 Csatolások: 97 Azonosító: 179979 offline
|
~Soha ne mond, hogy soha.~
~Sosem leszek hercegnő és nem is leszek soha, nekem marad a csőgatya és a tornacsuka.~
~A lány, aki sebezhetőnek tűnt, megtört. A lány, aki annyira erősnek látszott, összeomlott. A lány, aki mindig nevetett, most zokog. A lány, aki sosem hagyta abba a próbálkozást... most végleg feladta.~
~Sokféle arcunk van. Kifelé mutathatjuk azt is, amellyel könnyebben elfogadnak. Az arcunk ezért fárad el estére, mert az izmait nem a bensőnk mozgatja, hanem a külső megfelelés kényszere.~
~Nem tudok fejcsóválva csodálkozni a szerelmesek vak hitén, akik azt hiszik, hogy ez az esztelen érzés hegyeket rombol, időt állít meg és más effélét. Minden szerelmes Jósua kissé, aki az élet ütközete fölött megállítja pályáján a napot, beavatkozik a világrendbe, s így várja a győzelmet, mely mindig vereség is.~
~Jó vagyok, de nem egy angyal, követek el bűnt, de nem vagyok ördög. Csak egy kislány vagyok a nagyvilágban, aki próbál találni valakit, akit szerethet.~
~Tudok ütni, rúgni, kitartan, ölni, ha kell...de nem tudom feladni, nem tudom, hogyan kell!~
~Jó néha a sötétben a Holdat nézni, hosszan egy távoli csillagot idézni, jó néha fázni, a semmin elmélázni, tavaszi esőben olykor bőrig ázni, jó néha magamat csak úgy elnevetni, sírni, ha fáj, remegni, ha félek..olyan jó néha érezni, hogy élek..!~
~Ma még mosolyok, holnap könnyek,
ma még nehéz, holnap már könnyebb,
nézz az égre, a legszebb fényre,
láss egy álmot, harcolj érte!~
~Nehéz olyasmire várni, amiről tudod, hogy talán soha nem fog megtörténni, de még nehezebb feladni, mikor ez az, amit mindig akartál...~
~Hercegnőként boldogan élek a vattacukor kastélyomban, nyalóka ültetvényekkel, csokoládé szökőkúttal és gumicokor játszótérrel...~
~Én is voltam gyerek, mondtam mesét százat...álmodtam királyfit, hintót meg várat...~
~Én hiszek a tündér mesékben, mert az élet egy gyönyörű film...~
~Tudod, van, aki némán ül, van, aki megőrül, van, aki tűr, van, aki elmenekül, de néha van, aki küzd, és néha van, aki nyer, ha kell, belehalok, de nem adom fel~
~Olyan fajta lány vagyok, aki nem ír rád, bármennyire is akar..Aki nem megy oda hozzád, bármennyire is kíván..Lehet, hogy rossz dolog, sőt tudom, hogy az, de a büszkeség ennél sokkal fontosabb..Megvárom inkább, hogy te írj rám, hogy te gyere hozzám..ha nem..akkor az, sajnos már nem az én hibám..~
~Csak, mert valaki mindig mosolyog attól még az ő élete sem tökéletes. Az a mosoly csak szimbóluma a reménynek és az erőnek.~
~Néha könnyebb a zenével üvöltve sírni, mint a néma csendben arcodra fagyott mosollyal üldögélni..~
~Emlékszem mikor kislány voltam, az autóban mindig neki dőltem az ajtónak, de bezártam, mert féltem, hogy kiesek. Most mikor már 'nagylány' vagyok, az autóban mindig neki dőlök az ajtónak, de nem zárom be, hátha kiesek..~
~Sosem leszek hercegnő és nem is leszek soha, nekem marad a csőgatya és a tornacsuka.~
~A lány, aki sebezhetőnek tűnt, megtört. A lány, aki annyira erősnek látszott, összeomlott. A lány, aki mindig nevetett, most zokog. A lány, aki sosem hagyta abba a próbálkozást... most végleg feladta.~
~Sokféle arcunk van. Kifelé mutathatjuk azt is, amellyel könnyebben elfogadnak. Az arcunk ezért fárad el estére, mert az izmait nem a bensőnk mozgatja, hanem a külső megfelelés kényszere.~
~Nem tudok fejcsóválva csodálkozni a szerelmesek vak hitén, akik azt hiszik, hogy ez az esztelen érzés hegyeket rombol, időt állít meg és más effélét. Minden szerelmes Jósua kissé, aki az élet ütközete fölött megállítja pályáján a napot, beavatkozik a világrendbe, s így várja a győzelmet, mely mindig vereség is.~
~Jó vagyok, de nem egy angyal, követek el bűnt, de nem vagyok ördög. Csak egy kislány vagyok a nagyvilágban, aki próbál találni valakit, akit szerethet.~
~Tudok ütni, rúgni, kitartan, ölni, ha kell...de nem tudom feladni, nem tudom, hogyan kell!~
~Jó néha a sötétben a Holdat nézni, hosszan egy távoli csillagot idézni, jó néha fázni, a semmin elmélázni, tavaszi esőben olykor bőrig ázni, jó néha magamat csak úgy elnevetni, sírni, ha fáj, remegni, ha félek..olyan jó néha érezni, hogy élek..!~
~Ma még mosolyok, holnap könnyek,
ma még nehéz, holnap már könnyebb,
nézz az égre, a legszebb fényre,
láss egy álmot, harcolj érte!~
~Nehéz olyasmire várni, amiről tudod, hogy talán soha nem fog megtörténni, de még nehezebb feladni, mikor ez az, amit mindig akartál...~
~Hercegnőként boldogan élek a vattacukor kastélyomban, nyalóka ültetvényekkel, csokoládé szökőkúttal és gumicokor játszótérrel...~
~Én is voltam gyerek, mondtam mesét százat...álmodtam királyfit, hintót meg várat...~
~Én hiszek a tündér mesékben, mert az élet egy gyönyörű film...~
~Tudod, van, aki némán ül, van, aki megőrül, van, aki tűr, van, aki elmenekül, de néha van, aki küzd, és néha van, aki nyer, ha kell, belehalok, de nem adom fel~
~Olyan fajta lány vagyok, aki nem ír rád, bármennyire is akar..Aki nem megy oda hozzád, bármennyire is kíván..Lehet, hogy rossz dolog, sőt tudom, hogy az, de a büszkeség ennél sokkal fontosabb..Megvárom inkább, hogy te írj rám, hogy te gyere hozzám..ha nem..akkor az, sajnos már nem az én hibám..~
~Csak, mert valaki mindig mosolyog attól még az ő élete sem tökéletes. Az a mosoly csak szimbóluma a reménynek és az erőnek.~
~Néha könnyebb a zenével üvöltve sírni, mint a néma csendben arcodra fagyott mosollyal üldögélni..~
~Emlékszem mikor kislány voltam, az autóban mindig neki dőltem az ajtónak, de bezártam, mert féltem, hogy kiesek. Most mikor már 'nagylány' vagyok, az autóban mindig neki dőlök az ajtónak, de nem zárom be, hátha kiesek..~
2012. október 07. 20:34
Lány: Én próbáltam célozni. : ||
Fiú: De mire??
Lány: Hagyjuk :"(...A lány le ment fb-ról és egész éjjel csak sírt.
*Másnap a suliba...a fiú oda megy a lányhoz...megsimogatja az arcát...és így szól*
Fiú: Céloztál a szívemet találtad el...én nem szeretlek...
Lány : Tudtam, hogy van más..
Fiú : Hallgass végig..IMÁDLAK te vagy az egyetlen az életemben akit ennyire szerettem...csak féltem.
Lány : Mitől?
Fiú: Ettől!..*És megcsókolta* :$ ♥
Fiú: De mire??
Lány: Hagyjuk :"(...A lány le ment fb-ról és egész éjjel csak sírt.
*Másnap a suliba...a fiú oda megy a lányhoz...megsimogatja az arcát...és így szól*
Fiú: Céloztál a szívemet találtad el...én nem szeretlek...
Lány : Tudtam, hogy van más..
Fiú : Hallgass végig..IMÁDLAK te vagy az egyetlen az életemben akit ennyire szerettem...csak féltem.
Lány : Mitől?
Fiú: Ettől!..*És megcsókolta* :$ ♥
2012. október 07. 20:55
Lány:Mi akarsz lenni amikor felnősz?
Fiú:Profi focista..
Lány:és szerinted én mi legyek amikor felnövök?
Fiú:a feleségem..:$
~ Lány : Legjobb barátok vagyunk , igaz . ?
~ Fiú : Igaz .
~ Lány : Akkor elmondhatod , hogy kit szeretsz , igaz . ?
~ Fiú : Csak egy lányt szeretek . !
~ Lány : Ohh , akkor az a lány nagyon boldog lehet . .
... ~ Fiú : Igazság szerint , már az első találkozáskor belé szerettem . .
~ Lány : Komolyan . ? Bemutatod őt nekem . ? Menj , hívd ide .
~ Fiú : Oké . . .
* A fiú előveszi a telefonját és hív . . *
~ Lány : Várj egy kicsit , valaki hív . .
* Felveszi a telefont és a fiú hangját hallja benne . *
~ Fiú : SZERETLEK . ! :$ ♥
Fiú:Profi focista..
Lány:és szerinted én mi legyek amikor felnövök?
Fiú:a feleségem..:$
~ Lány : Legjobb barátok vagyunk , igaz . ?
~ Fiú : Igaz .
~ Lány : Akkor elmondhatod , hogy kit szeretsz , igaz . ?
~ Fiú : Csak egy lányt szeretek . !
~ Lány : Ohh , akkor az a lány nagyon boldog lehet . .
... ~ Fiú : Igazság szerint , már az első találkozáskor belé szerettem . .
~ Lány : Komolyan . ? Bemutatod őt nekem . ? Menj , hívd ide .
~ Fiú : Oké . . .
* A fiú előveszi a telefonját és hív . . *
~ Lány : Várj egy kicsit , valaki hív . .
* Felveszi a telefont és a fiú hangját hallja benne . *
~ Fiú : SZERETLEK . ! :$ ♥
2012. október 09. 21:23
|
|
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
~ Nem vagyok boldog, csak megtanultam nevetni!
2012. október 09. 21:23
|
|
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
~ Aki szingli, nem biztos, hogy magányos, és aki kapcsolatban van, nem biztos, hogy boldog...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.