Starity

Idézetek

344 oldal 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 08. 15:56 #3481
- törölt felhasználó -    
Ó, csak az a férj lehet boldog,
kinek a nő nemet mondott,
amikor megkérte,
hálás lehet érte! rohog.gif

Frédi és Béni
1 felhasználónak tetszik: adommyfandenagyon
2012. szeptember 08. 15:56 #3482
- törölt felhasználó -    
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: olcsó, sablonos ajándék, amit senki sem kér. Nem visszaváltható, csak csendben fogyasztható. Megesszük, mert ha már megvettük, ne vesszen kárba. Habzsoljuk, pedig igazából nem is ízlik. Igaz, néha találunk köztük krémeset, vagy tejszínest, de azoknak az íze túl hamar elillan a szánkban, és a doboz alján ott marad a fognyűvő mogyoró, amiket ha elfogyasztunk, nem marad másunk, mint egy üres doboz, tele aranysárga, gyűrött papírgalacsinnal.

X-akták
2012. szeptember 08. 15:56 #3483
- törölt felhasználó -    
Az ember sohasem túl gyenge vagy túl sérült a harchoz, ha az elérendő cél fontosabb az életénél.

Spartacus: Vér és homok
2012. szeptember 08. 15:56 #3484
- törölt felhasználó -    
Minden férfi álma egy nő, akinek odaadhatja a világot.

Fantasztikus négyes
2012. szeptember 08. 15:57 #3485
- törölt felhasználó -    
Az életben akad számos nagy, romantikus pillanat, amikért érdemes élni. Ám van egy kis gubanc, ezek a pillanatok elmúlnak és a sarkon előbb utóbb ott ólálkodik a kegyetlen, borotválatlan gazember: a valóság.

Így jártam anyátokkal
2012. szeptember 08. 15:57 #3486
- törölt felhasználó -    
Olyan könnyű néha azt érezni, hogy egyedül minket kínoz ez az élet, hogy csak mi vagyunk elégedetlenek, csalódottak, hogy éppen csak megúsztuk. De ez az érzés hazugság, csak ki kell tartanunk, csak meg kell keresnünk a bátorságot, hogy szembenézzünk a gondjainkkal, hogy egy napon valaki vagy valami átsegíthessen minket a nehézségeken.

Tuti gimi
2012. szeptember 08. 15:57 #3487
- törölt felhasználó -    
A világ tele van jó apákkal. Hogy miről ismerni fel őket? A jó apák azok, akik olyan rettenetesen hiányoznak, hogy távollétükben minden összeomlik. A jó apák azok, akik szeretnek, már jóval azelőtt, hogy megérkeznénk. A jó apák azok, akik keresésünkre indulnak, amikor nem leljük a hazavezető utat. Igen. A világ tele van jó apákkal. És a legjobbak azok, akik mellett életük párja jó anyának érezheti magát.

Született feleségek
2012. szeptember 08. 15:57 #3488
- törölt felhasználó -    
Az én testem megtört, most már el kell engedned. Apáimhoz megyek. És az ő dicső körükben sem kell majd szégyenkeznem.

A Gyűrűk Ura
2012. szeptember 08. 15:58 #3489
- törölt felhasználó -    
Csak akkor juss következtetésre, ha minden bizonyítékot látsz.

Dr. Csont

A pletyka gyorsabban terjed a fénysebességnél is.

Dr. Csont
2012. szeptember 08. 15:58 #3490
- törölt felhasználó -    
Szemhéjad, mint nárciszok szirmai. Mosolyod akár a hajnal. Szemeidben a szerelem tüze ég, és pillantásod lángra lobbant. Arcod a felkelő hold mindent betöltő ezüstje. Ébenfekete hajad karcsú nyakadra omlik, mintha csak az éj sötétje borulna ránk. Ajkaid csábító vörös rubintként ragyognak. (...) Szépséged elvarázsol és megigéz engem. Bársonyos bőröd illatától édes a mennyország ezernyi varázslatos kertje. Seherezád, szerelmem, az éj téged üdvözöl, s a nap aranyló sugarai vakító fénnyel ragyogják be szerelmünket.

Seherezádé
2012. szeptember 08. 15:58 #3491
- törölt felhasználó -    
Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.

Dr. Csont
2012. szeptember 08. 15:58 #3492
- törölt felhasználó -    
A csoda az, ami lehetetlennek tűnik, de mégis megtörténik.

Sötét zsaruk
2012. szeptember 08. 15:59 #3493
- törölt felhasználó -    
Mindig van egy pont, ahol az út kettéválik. Abban a hitben válunk szét, hogy az útjaink egyszer újra összefutnak. Ahogy távolodunk az úton, a másik egyre kisebbnek tűnik. De nem baj, egymásnak vagyunk teremtve.

A felhők fölött 3 méterrel
2012. szeptember 08. 15:59 #3494
- törölt felhasználó -    
Egy rövid ideig egy kis angliai plébánián szolgáltam. Minden vasárnapi mise után láttam, hogy egy fiú vár hátul a templomban. Aztán egy napon a fiú bevallotta nekem, hogy a kutyáját agyonverte egy lapáttal. Azt mondta, hogy a kutya megharapta a csecsemő húga arcát és meg kellett őt védenie. És azt akarta tudni, hogy ő ezért a pokolba kerül-e? Mondtam neki, hogy Isten meg fogja érteni és megbocsát neki, amennyiben sajnálja. De a fiút nem érdekelte a megbocsátás. Csak attól félt, ha a pokolba jut, akkor a kutya is ott lesz, és várja őt.

Lost
2012. szeptember 08. 15:59 #3495
- törölt felhasználó -    
A lehetőségek száma végtelen, a megoldásoké viszont zéró.

Csillagkapu
2012. szeptember 08. 16:00 #3496
- törölt felhasználó -    
A kertvárosban nem nehéz bűnt találni. Csak a zárt ajtók mögé kell benézni és megláthatjuk, amint a szomszédasszonyaink megcsalják a férjüket, neheztelnek a gyermekeikre, áskálódnak a barátaik ellen. De bármennyire is szeretjük kitárgyalni embertársaink bűnös cselekedeteit, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy nagy különbség van vétek és gonoszság közt. Milyen szomorú, hogy mindig akad valaki, aki készségesen jön és emlékeztet rá.

Született feleségek
2012. szeptember 08. 16:00 #3497
- törölt felhasználó -    
Meg kell bocsátani azoknak, akik vétkeztek ellenünk, és bocsánatot kell kérni azoktól, akik ellen mi magunk vétkeztünk. A megbocsátás nélkül ártatlan embereket bánthatunk meg.

A pletykafészek
2012. szeptember 08. 16:00 #3498
- törölt felhasználó -    
Én ismerem a keserűt, ezért tudom megbecsülni az édest.

Vanília égbolt
2012. szeptember 08. 16:00 #3499
adommyfandenagyon
adommyfandenagyon

Státuszi ship it
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 700
Csatolások: 68
Azonosító: 135052
"Vedd észre, hogy az élet direkt a magadfajta rongyos önbizalmú alakok előtt húzza a mézesmadzagot, hogy még jobban földbe döngölje őket. De ne dőlj már be neki!!!" (Zolblog - Pogácsa)

"..Ne játsszd az Istent, és én sem játszom az ördögöt!" biggrin.gif (Beat - 8zsefváros)
2012. szeptember 08. 16:01 #3500
- törölt felhasználó -    
Ha állandóan a másik jár az eszedben, amikor nem vagytok együtt, az nem futó kapcsolat. Ha úgy látod őt magad előtt, mintha veled volna, az több ennél. Ha egyedül akarsz maradni, hát jó. De mindketten tudjuk, mit érzünk.

Dr. Csont
344 oldal 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!