Starity

Idézetek

344 oldal 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 13. 18:01 #2101
- törölt felhasználó -    
Csak a barátaid mondják ki az igazságot, amelyre szükséged van ahhoz, hogy elviselhetővé váljék az életed.
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2012. július 13. 18:02 #2102
- törölt felhasználó -    
Egyik legfőbb gyönyörűsége az életnek a barátság; s egyik legfőbb gyönyörűsége a barátságnak, hogy van oly emberünk, kire valami titkot rábízhatunk.
2012. július 13. 18:03 #2103
- törölt felhasználó -    
Mindnyájan más egyéniségek vagyunk, mást hozunk magunkkal, és így szövődik köztünk barátság.
2012. július 13. 18:04 #2104
- törölt felhasználó -    
A barátságot fel lehet építeni, csak meg kell találni a közös pontokat, közös érdeklődési kört, olyat, amit együtt tudnak folytatni. Két ember újra közelebb kerülhet egymáshoz, újra barátok lehetnek és helyreállíthatják a kapcsolatukat, mert amikor erősödik a barátság, együtt nő a szeretet érzése is.
2012. július 13. 18:04 #2105
- törölt felhasználó -    
A tudat, hogy barátai vannak, akik minden áldozatra és kockázatra készek érte, enyhítette izgalmát, majd meg is szüntette egészen.
2012. július 13. 18:05 #2106
- törölt felhasználó -    
Nekem arra van szükségem, aki tengerre nyíló ablak, nem pedig tükör, amely unos-untig csak engem mutat.
2012. július 13. 18:06 #2107
- törölt felhasználó -    
Nem az a fösvény, aki nem teszi magát tönkre ajándékozással, hanem az, aki nem adja csrébe saját arcának ragyogását a te adományodért.

A barátságok szövedéke addig kanyarog, míg be nem hálózza az egész világot.

Milyen más, ha valaki egy kicsit bolond, mintha valakivel együtt bolond kissé!
2012. július 13. 18:07 #2108
- törölt felhasználó -    
A barát - egy telefonhívással, látogatással, váratlan apró meglepetéssel - bearanyozza a mindennapokat.

A barátság mindig múlékony és véget ér majd. Miért ne töltenénk együtt néhány szép órát, amíg még tart? (Dr. Csont) biggrin.gif
2012. július 13. 18:09 #2109
- törölt felhasználó -    
Vártam, hogy még egyszer láthassam. Igazi jó barátok voltunk. Ő tudta legjobban kiolvasni a gondolataimat, ha valamit akartam, ketten akartuk.

Az igazi jó barát segít szembenézni az igazsággal, és bármi történjék is, mellettünk marad.

A barátság annyit tesz - sem örömben, sem bánatban nem vagyunk egyedül.
2012. július 13. 18:10 #2110
- törölt felhasználó -    
Úgy látom, ön nem számol a barátság és a szeretet hatalmával. Gyakran előfordul, hogy teljesítjük olyan ember kérését, akit szeretünk, s nem várunk arra, hogy érvekkel győzzön meg.

Barát az, akinek megmutatkozunk, akinek részvevő érdeklődése hozzásegít bennünket ahhoz, hogy legkibeszélhetetlenebb dolgainkat megfogalmazzuk, s általa megszabaduljunk a szavaktól, amelyek nehezek, mint a kövek. Barát az, akinek segítségével megszabadulhatunk az önmagunkat marcangoló gondolatoktól.
2012. július 13. 18:11 #2111
- törölt felhasználó -    
Nem az emberek közti kapcsolatok hoznak bennünket egymáshoz közel, hanem a gondolkodásmód és az érzések azonossága.

Egy-két pohár borban sok jó barát lakik.
2012. július 13. 18:11 #2112
- törölt felhasználó -    
Az igaz barát nem kételkedik, hanem remél.

Ha boldog akarsz lenni egy napig, egyél valami finomat. Ha egy hónapig, legyél szerelmes; ha egy évig, házasodj meg; ha egy életen át, köss barátságot!
2012. július 13. 18:13 #2113
- törölt felhasználó -    
Gyakran a valószínűtlen szövetségek bizonyulnak a leggyümölcsözőbbnek.

A barát az a rész az emberben, amelyik éretted van, és olyan ajtót tár ki előtted, amelyet talán soha másutt nem nyit ki.

El sem tudom képzelni, hol lennék én ma, ha nem volna az a maroknyi barátom, akik képesek voltak örömmel megtölteni a szívemet. Nézzünk szembe a tényekkel, barátokkal az élet sokkal vidámabb.

A férfiak úgy kezelik a barátságot, mint a focilabdát: ide-oda rugdossák, mégsem esik szét. A nők pedig óvatosan bánnak vele, mint az üveggel, és mégis apró darabokra törik.

Az egyetlen abszolút önzetlen barát, akire az ember szert tehet ebben az önző világban, az egyetlen, aki sosem hagyja el őt, az egyetlen, aki sosem hálátlan és hűtlen hozzá - az a kutyája. Ő az, aki mellette áll jóban-rosszban, egészségben-betegségben. Ott alszik a hideg földön, ahol a barátságtalan szelek fújnak, s ádázul zuhog a hó, csakhogy gazdája oldalán lehessen. Megnyalja a kezet, amiben nincs élelem, amit felajánlhatna. Nyalogatja a sebeket, és enyhíti a fájdalmakat, melyeket a világ kegyetlensége ejt. Úgy őrzi koldus gazdája álmát, mintha király volna. Mikor minden barát eltűnik, ő marad. Ha elmúlik a gazdagság vagy a hírnév szertefoszlik, ő olyan hűséges marad szeretetében, ahogy a nap kitart az útján az égen.
2012. július 13. 18:24 #2114
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Mr. Whitman kivette Gordon kezéből a dolgozatot, a második oldalra lapozott, és fennhangon olvasni kezdett: – I. Erzsébet olyan feltűnően csúnya volt, hogy egyetlen férfi sem akarta feleségül venni. Ezért mindenki csak úgy hívta: a ronda szűz.
– Na és? De hát így is volt – védekezett Gordon. – Fúj, azok a gülüszemek, az az összeszorított száj és az a béna frizura!
2012. július 13. 19:23 #2115
Seherezade1050
Seherezade1050
Straw Hat Pirate

Státusz"I'm the man who'll become the Pirate King!" - Monkey D. Luffy♥
Hozzászólás: 26818
Csatolások: 137018
Azonosító: 170292
Az életem ilyen. A tied meg milyen? Nem kell a kamu, mondd ki hogy semmilyen.
2012. július 13. 19:25 #2116
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
"Az idő csak egy számoló rendszer, jelentéssel bíró számok tárháza."
A 23-as szám több ember szájából is elhangzik
2012. július 13. 19:26 #2117
Seherezade1050
Seherezade1050
Straw Hat Pirate

Státusz"I'm the man who'll become the Pirate King!" - Monkey D. Luffy♥
Hozzászólás: 26818
Csatolások: 137018
Azonosító: 170292
Bírom a sok csicskát, ahogy oltanak a neten,
Attól, hogy beszólsz nekem, még nem lesz rosszabb hetem.
Mellettem állnak bakker rajtad kívül több százan,
Helyettem b*sztatnak téged, hogy ha érzik, hogy gáz van.
Vigyázban várj hát, a te kis szíved lesz gyászban,
Mikor visszakapsz mindent, mert ők elsők az oltásban.
Kép nélkül mocskolódsz, az intelligencia sugárzik,
A monitor mögül mindenki k.rva könnyen pofázik.
Kisebbségi komplexusod értéke veri a plafont,
Mégis úgy tűnik anyádtól eddig nem kaptál elég pofont,
Akkor megtanultad volna, hogy mi is az a tisztelet,
Kint az utcán meg nem győzöd mutogatni a peace jelet.
Ha nem is ez a stílusod, hát mi a f*sznak hallgatsz?
Attól, hogy létezem, hidd el, még nyugodtan alhatsz,
Tessék, alkothatsz olyat, ami minden embernek tetszik.
Te biztos gec' jó vagy b*zdmeg, a cuccod mindenkinek fekszik.!! -.-"
1 felhasználónak tetszik: nora rose
2012. július 14. 10:15 #2118
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Az érintés meggyógyíthatja a testet és felmelegítheti a szívet. Ha ölelésre tárod karjaidat, azzal szíved is kitárod.
2012. július 14. 10:19 #2119
- törölt felhasználó -    
Beauty is Not Judged By The Size Of Your Jeans - A szépség nem a nadrágod méretétől függ/van itélve ~ Jack Bassam Barakat. heart.gif
2012. július 15. 00:41 #2120
Amy4
Amy4
♥тαтυм♥

StátuszI just want to be ok, be ok, be ok .....
Hozzászólás: 1222
Csatolások: 690
Azonosító: 47755
Aki szeret, nem fogja elvárni tőled, hogy úgy viselkedj, ahogy ő akarja, hanem mosolyog, amikor látja, hogy egyedi vagy. Aki szeret, nem fogja elvárni, hogy úgy élj, ahogy ő jónak gondolja, hanem örömmel látja, ahogyan élsz. Aki szeret, nem akarja elvenni a szabadságodat hanem örül annak, aminek te is örülsz. Aki szeret, nem akar ujjal mutogatni rád,hogy te rontottad el az életét, hanem megköszöni, hogy mellette vagy. Aki szeret, átölel bármikor, tiszta szívvel, minden ok nélkül. Csak azért, mert szeret...
344 oldal 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!