A férfiak egyes témákról órákat képesek beszélni. A nőknek nem kell hozzá téma se.
Teljesen egyetértünk. Te szeretsz engem és én is, szeretem magam.
Olyan bizonytalan vagyok. Vagy mégsem?
Aki sokat tanul, a sokat tud. Aki sokat tud, a sokat felejt. Aki sokat felejt, a keveset tud. Akkor minek tanulni?
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
Magyarországon 3 Zseni él. Azon gondolkoztam, ki lehet a másik kettő.
Idézetek
2012. július 08. 12:16
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
2012. július 09. 11:39
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Kedves Matematika.!
Ha Évinek 2 almája van, Petinek pedig 3, akkor mért' nem maradnak kussban és esznek.?!
Új füzet.
Mindig elhatározod hogy szépen fogsz írni, de valahogy mindig elkezdesz csúnyán írni.
Cipőfűzés.
A legősibb trükk arra hogy hogyan pihenj futás közben testnevelésórán.
Ha Évinek 2 almája van, Petinek pedig 3, akkor mért' nem maradnak kussban és esznek.?!
Új füzet.
Mindig elhatározod hogy szépen fogsz írni, de valahogy mindig elkezdesz csúnyán írni.
Cipőfűzés.
A legősibb trükk arra hogy hogyan pihenj futás közben testnevelésórán.
2012. július 09. 12:40
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
"Igazi újdonság újságokból." Adam Savage.
"Először is minden politikust sertésfarmra telepítenék ingyen munkaerőnek." Jamie Hyneman.
"Először is minden politikust sertésfarmra telepítenék ingyen munkaerőnek." Jamie Hyneman.
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2012. július 10. 13:47
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
A híresség egy olyan személy, aki egész életében keményen dolgozik azért, hogy ismert legyen, utána meg napszemüveg mögé bújik, hogy ne ismerjék fel...
Amy4
2012. július 10. 14:09
“Az igazi megbocsátás arról szól, hogy az illetőt, aki vétett ellenünk, ugyanoda, pontosan ugyanabba a státuszba fogadjuk vissza, ahonnan vétke miatt kiesett.”
“Az életben nem az jelenti a tragédiát, ha nem éred el a célokat, hanem, ha nincsenek céljaid.”
"Két ember találkozik, ami azt jelenti, hogy két világ találkozik egymással. Ez nem egyszerű dolog, hanem nagyon is bonyolult, a legbonyolultabb a világon. Mindkét fél egy külön világ önmagában, két bonyolult, rejtelmes világ hosszú múlttal és végtelen jövővel. Kezdetben csak a két felszín találkozik. De ahogy a kapcsolat egyre meghittebb lesz, egyre mélyebb, egyre közelibb, a középpontok is elkezdenek kapcsolódni egymáshoz. Amikor a középpontok találkoznak, azt hívjuk szerelemnek."
“Az életben nem az jelenti a tragédiát, ha nem éred el a célokat, hanem, ha nincsenek céljaid.”
"Két ember találkozik, ami azt jelenti, hogy két világ találkozik egymással. Ez nem egyszerű dolog, hanem nagyon is bonyolult, a legbonyolultabb a világon. Mindkét fél egy külön világ önmagában, két bonyolult, rejtelmes világ hosszú múlttal és végtelen jövővel. Kezdetben csak a két felszín találkozik. De ahogy a kapcsolat egyre meghittebb lesz, egyre mélyebb, egyre közelibb, a középpontok is elkezdenek kapcsolódni egymáshoz. Amikor a középpontok találkoznak, azt hívjuk szerelemnek."
nora rose
2012. július 10. 17:00
|
|
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
~Szép vagyok, okos, igazságos,
jószívű, és barátságos,
erős vagyok, nagyon kemény,
csodálatos, mégis szerény...
Tanult vagyok, nagyon művelt,
tökéletes, mégsem öntelt.
Bátor vagyok sérthetetlen,
győztes típus verhetetlen!
Miért? mert... megtehetem!
jószívű, és barátságos,
erős vagyok, nagyon kemény,
csodálatos, mégis szerény...
Tanult vagyok, nagyon művelt,
tökéletes, mégsem öntelt.
Bátor vagyok sérthetetlen,
győztes típus verhetetlen!
Miért? mert... megtehetem!
nora rose
2012. július 10. 17:02
|
|
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
~Hercegnőként boldogan élek a vattacukor kastélyomban , nyalóka ültetvényekkel , csokoládé szökőkúttal és gumicukor játszótérrel..;P
nora rose
2012. július 11. 09:13
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Minél jobban megismerem a világot, annál szilárdabb a meggyőződésem, hogy sosem lelek olyan férfira, akit szívemből szeretni tudnék.
nora rose
2012. július 12. 09:39
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted."
"A szeretet hidat képez olyan pontok között is, melyek között lehetetlennek tűnik a kapcsolat."
"A szeretet hidat képez olyan pontok között is, melyek között lehetetlennek tűnik a kapcsolat."
2012. július 12. 12:53
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
A fiatalság nem életkor, inkább lelkiállapot. Akaraterő, heves érzelmek, bátorság, kalandvágy.. Nem attól lesz öreg valaki, hogy megélt valahány évet. Öregedni annyit jelent, hogy lemondasz az álmaidról. Az évek ráncossá teszik a bőrt, de a lelket a lelkesedés hiánya öregíti. A legjobb, amit tehetsz, hogy a megélt éveid helyett inkább az élményeket számolod!
2012. július 12. 20:31
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
-A legszebb mosoly rejti a legmélyebb titkokat...
-A legszebb szemek sírtak a legtöbbet...
-A legszerelmesebb szív érzett legtöbb fájdalmat...
-A legszebb szemek sírtak a legtöbbet...
-A legszerelmesebb szív érzett legtöbb fájdalmat...
nora rose
2012. július 13. 15:45
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
Lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik!
2012. július 13. 18:00
"A barátság - táptalaj, ahol a szerelem életre kelhet. Ha szerelmet akarsz vinni egy kapcsolatba, akkor először barátságot kell vinni bele."
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.