Hogy tetszik a The Pretty Reckless Light me up c. albuma?
2010. augusztus 28. 17:10
Bár az album hivatalosan csak 30.án jelenik meg a netre már fel is került az album. Mi a véleményed az albumról? Melyik szám a legjobb?
2010. augusztus 28. 19:33
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Őszintén: mikor megtudtam, hogy Taylor Momsen zenei karrierbe kezd, nem tudtam hogy mit gondoljak. Olyan pop-os rock-os, dance-s számokat vártam. (igen, amilyet Miley is csinál) Nem gondoltam azt hogy Taylor ezt az énekelgetést komolyan gondolja. (A Gossip Girl-ös Leighton is hamar befejezte/szünetelte a zenélést) Meg hát azt sem gondoltam hogy Taylor van hangja...
De aztán jöttek a demók, én elsőnek a Blender-t hallottam, még akkor is azt gondoltam hogy ez a Pretty Reckless nem lehet más mint néhány tizenéves lázadó lány összeáll gitározgatni, dobolni, énekelni... Hát, tévedtem... (a bandatagok nem éppen kis tinilányok...)
Aztán egy idejig nem hallottam róluk, majd jött a Make Me Wanna Die, és ekkor esett az le, hogy ez tényleg komoly, jön a Pretty Reckless album, és örültem neki, mert annak ellenére hogy Taylor Momsen harisnyatartóban és 2 kiló fekete sminkben elég bizzarul néz ki, azt el kell ismernem, hogy tehetséges, jó énekes, és a rock-os stílus jól áll neki.
Szóval jött az EP, remek dalokkal, és a jó minőségű demók mint a Void and Null és társai, amik elégge felcsigáztak
Akkor az albumról: Taylor-nak nagyon jó hangja van, nem olyan előadó, akinek el kell gépesítenie a hangját hogy normális legyen (mármint a hangja). A magas(abb) hangok is szépen kijönnek. Személyes kedvencem a Just Tonight és a Light Me Up. De a kedvencem a My Medicine is, de azt már az EP-n is rajta volt.
(Egyébként a kedvenc Pretty Reckless dalom a Zombie.) Az biztos, én fan lettem. És jöjjön még több anyag tőlök. Mert amit csinálnak az jó. És aki kételkedik a Momsen lány hangi adottságaiban az hallgassa meg EZT
De aztán jöttek a demók, én elsőnek a Blender-t hallottam, még akkor is azt gondoltam hogy ez a Pretty Reckless nem lehet más mint néhány tizenéves lázadó lány összeáll gitározgatni, dobolni, énekelni... Hát, tévedtem... (a bandatagok nem éppen kis tinilányok...)
Aztán egy idejig nem hallottam róluk, majd jött a Make Me Wanna Die, és ekkor esett az le, hogy ez tényleg komoly, jön a Pretty Reckless album, és örültem neki, mert annak ellenére hogy Taylor Momsen harisnyatartóban és 2 kiló fekete sminkben elég bizzarul néz ki, azt el kell ismernem, hogy tehetséges, jó énekes, és a rock-os stílus jól áll neki.
Szóval jött az EP, remek dalokkal, és a jó minőségű demók mint a Void and Null és társai, amik elégge felcsigáztak
Akkor az albumról: Taylor-nak nagyon jó hangja van, nem olyan előadó, akinek el kell gépesítenie a hangját hogy normális legyen (mármint a hangja). A magas(abb) hangok is szépen kijönnek. Személyes kedvencem a Just Tonight és a Light Me Up. De a kedvencem a My Medicine is, de azt már az EP-n is rajta volt.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2013. július 02. 22:49
Ezt tartom 2010 legjobb albumának. Minden száma más...sohasem ragad le egyféle hangzásnál, habár a stílus mindig azonos marad. Szövegileg rohadt mód változatos. Taylor hanga pedig hátborzongatóan fantasztikus. Taylor generációja hangja lehet.
2013. július 03. 08:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Emlékszem, hitetlenkedve fogadtam, hogy Taylor Momsen - aki anno nekem akkoriban csupán csak Jenny Humphrey volt - zenével is foglalkozik...úgy gondoltam, biztosan valami rágógumiízű popos-rockos hangzású dologra számíthatok, egy gyengébb Avril Lavigne-nak gondoltam, de mint tudjuk: tévedtem. Szerintem fantasztikus adottsága van, gyönyörű a hangja és a színpadon is nagyon jól mozog. Nah és természetesen tegyük hozzá, hogy nem playback-ről mennek a dalok, élőben is nagyon jó hangzású a lemez. Minden számot imádtam a Light Me Up-ról, szerintem fantasztikus album
Kíváncsian várom a folytatást^^
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.