Hogy tetszik a The Pretty Reckless Light me up c. albuma?
2010. augusztus 28. 17:10
Bár az album hivatalosan csak 30.án jelenik meg a netre már fel is került az album. Mi a véleményed az albumról? Melyik szám a legjobb?
2010. augusztus 28. 19:33
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Őszintén: mikor megtudtam, hogy Taylor Momsen zenei karrierbe kezd, nem tudtam hogy mit gondoljak. Olyan pop-os rock-os, dance-s számokat vártam. (igen, amilyet Miley is csinál) Nem gondoltam azt hogy Taylor ezt az énekelgetést komolyan gondolja. (A Gossip Girl-ös Leighton is hamar befejezte/szünetelte a zenélést) Meg hát azt sem gondoltam hogy Taylor van hangja...
De aztán jöttek a demók, én elsőnek a Blender-t hallottam, még akkor is azt gondoltam hogy ez a Pretty Reckless nem lehet más mint néhány tizenéves lázadó lány összeáll gitározgatni, dobolni, énekelni... Hát, tévedtem... (a bandatagok nem éppen kis tinilányok...)
Aztán egy idejig nem hallottam róluk, majd jött a Make Me Wanna Die, és ekkor esett az le, hogy ez tényleg komoly, jön a Pretty Reckless album, és örültem neki, mert annak ellenére hogy Taylor Momsen harisnyatartóban és 2 kiló fekete sminkben elég bizzarul néz ki, azt el kell ismernem, hogy tehetséges, jó énekes, és a rock-os stílus jól áll neki.
Szóval jött az EP, remek dalokkal, és a jó minőségű demók mint a Void and Null és társai, amik elégge felcsigáztak
Akkor az albumról: Taylor-nak nagyon jó hangja van, nem olyan előadó, akinek el kell gépesítenie a hangját hogy normális legyen (mármint a hangja). A magas(abb) hangok is szépen kijönnek. Személyes kedvencem a Just Tonight és a Light Me Up. De a kedvencem a My Medicine is, de azt már az EP-n is rajta volt.
(Egyébként a kedvenc Pretty Reckless dalom a Zombie.) Az biztos, én fan lettem. És jöjjön még több anyag tőlök. Mert amit csinálnak az jó. És aki kételkedik a Momsen lány hangi adottságaiban az hallgassa meg EZT
De aztán jöttek a demók, én elsőnek a Blender-t hallottam, még akkor is azt gondoltam hogy ez a Pretty Reckless nem lehet más mint néhány tizenéves lázadó lány összeáll gitározgatni, dobolni, énekelni... Hát, tévedtem... (a bandatagok nem éppen kis tinilányok...)
Aztán egy idejig nem hallottam róluk, majd jött a Make Me Wanna Die, és ekkor esett az le, hogy ez tényleg komoly, jön a Pretty Reckless album, és örültem neki, mert annak ellenére hogy Taylor Momsen harisnyatartóban és 2 kiló fekete sminkben elég bizzarul néz ki, azt el kell ismernem, hogy tehetséges, jó énekes, és a rock-os stílus jól áll neki.
Szóval jött az EP, remek dalokkal, és a jó minőségű demók mint a Void and Null és társai, amik elégge felcsigáztak
Akkor az albumról: Taylor-nak nagyon jó hangja van, nem olyan előadó, akinek el kell gépesítenie a hangját hogy normális legyen (mármint a hangja). A magas(abb) hangok is szépen kijönnek. Személyes kedvencem a Just Tonight és a Light Me Up. De a kedvencem a My Medicine is, de azt már az EP-n is rajta volt.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2013. július 02. 22:49
Ezt tartom 2010 legjobb albumának. Minden száma más...sohasem ragad le egyféle hangzásnál, habár a stílus mindig azonos marad. Szövegileg rohadt mód változatos. Taylor hanga pedig hátborzongatóan fantasztikus. Taylor generációja hangja lehet.
2013. július 03. 08:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Emlékszem, hitetlenkedve fogadtam, hogy Taylor Momsen - aki anno nekem akkoriban csupán csak Jenny Humphrey volt - zenével is foglalkozik...úgy gondoltam, biztosan valami rágógumiízű popos-rockos hangzású dologra számíthatok, egy gyengébb Avril Lavigne-nak gondoltam, de mint tudjuk: tévedtem. Szerintem fantasztikus adottsága van, gyönyörű a hangja és a színpadon is nagyon jól mozog. Nah és természetesen tegyük hozzá, hogy nem playback-ről mennek a dalok, élőben is nagyon jó hangzású a lemez. Minden számot imádtam a Light Me Up-ról, szerintem fantasztikus album
Kíváncsian várom a folytatást^^
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.