Starity

Hogy tetszik a The Pretty Reckless Light me up c. albuma?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 28. 17:10 #1
- törölt felhasználó -    
Bár az album hivatalosan csak 30.án jelenik meg a netre már fel is került az album. Mi a véleményed az albumról? Melyik szám a legjobb?
2010. augusztus 28. 19:33 #2
audrey
audrey
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Őszintén: mikor megtudtam, hogy Taylor Momsen zenei karrierbe kezd, nem tudtam hogy mit gondoljak. Olyan pop-os rock-os, dance-s számokat vártam. (igen, amilyet Miley is csinál) Nem gondoltam azt hogy Taylor ezt az énekelgetést komolyan gondolja. (A Gossip Girl-ös Leighton is hamar befejezte/szünetelte a zenélést) Meg hát azt sem gondoltam hogy Taylor van hangja... blush.gif

De aztán jöttek a demók, én elsőnek a Blender-t hallottam, még akkor is azt gondoltam hogy ez a Pretty Reckless nem lehet más mint néhány tizenéves lázadó lány összeáll gitározgatni, dobolni, énekelni... Hát, tévedtem... (a bandatagok nem éppen kis tinilányok...)

Aztán egy idejig nem hallottam róluk, majd jött a Make Me Wanna Die, és ekkor esett az le, hogy ez tényleg komoly, jön a Pretty Reckless album, és örültem neki, mert annak ellenére hogy Taylor Momsen harisnyatartóban és 2 kiló fekete sminkben elég bizzarul néz ki, azt el kell ismernem, hogy tehetséges, jó énekes, és a rock-os stílus jól áll neki.

Szóval jött az EP, remek dalokkal, és a jó minőségű demók mint a Void and Null és társai, amik elégge felcsigáztak smileeee.gif

Akkor az albumról: Taylor-nak nagyon jó hangja van, nem olyan előadó, akinek el kell gépesítenie a hangját hogy normális legyen (mármint a hangja). A magas(abb) hangok is szépen kijönnek. Személyes kedvencem a Just Tonight és a Light Me Up. De a kedvencem a My Medicine is, de azt már az EP-n is rajta volt. smileeee.gif (Egyébként a kedvenc Pretty Reckless dalom a Zombie.) Az biztos, én fan lettem. És jöjjön még több anyag tőlök. Mert amit csinálnak az jó. És aki kételkedik a Momsen lány hangi adottságaiban az hallgassa meg EZT
1 felhasználónak tetszik: katiegirl15
2011. január 29. 11:43 #3
- törölt felhasználó -    
nagyon állat lett biggrin.gif kellemesen csalódtam benne meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. február 04. 22:35 #4
Perlita
Perlita
Fänni™

StátuszKaulitz Zwillinge ♥
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 483
Azonosító: 139171
nagyon jó. imádom a MAKE ME WANNA DIE című dalt. egyik bnőm szeretette meg velem. thumbsup.gif
2013. március 15. 11:41 #5
Gerloczy
Gerloczy
visszatérő vendég

StátuszI belive in Rock 'N' Roll
Hozzászólás: 106
Csatolások: 2
Azonosító: 162080
Jajj én egyszerűen imádom az összes számát. thumbsup.gif Meg a zenei stlusát is. laugh.gif
2013. július 02. 22:49 #6
- törölt felhasználó -    
Ezt tartom 2010 legjobb albumának. Minden száma más...sohasem ragad le egyféle hangzásnál, habár a stílus mindig azonos marad. Szövegileg rohadt mód változatos. Taylor hanga pedig hátborzongatóan fantasztikus. Taylor generációja hangja lehet.
2013. július 03. 08:44 #7
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Emlékszem, hitetlenkedve fogadtam, hogy Taylor Momsen - aki anno nekem akkoriban csupán csak Jenny Humphrey volt - zenével is foglalkozik...úgy gondoltam, biztosan valami rágógumiízű popos-rockos hangzású dologra számíthatok, egy gyengébb Avril Lavigne-nak gondoltam, de mint tudjuk: tévedtem. Szerintem fantasztikus adottsága van, gyönyörű a hangja és a színpadon is nagyon jól mozog. Nah és természetesen tegyük hozzá, hogy nem playback-ről mennek a dalok, élőben is nagyon jó hangzású a lemez. Minden számot imádtam a Light Me Up-ról, szerintem fantasztikus album smileeee.gif Kíváncsian várom a folytatást^^
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!