A Linkin Park nevű nu metal-együttes a napokban adta ki az A Thousand Suns című albumot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Linkin Park új albuma az A Thousand Suns
2010. augusztus 28. 16:21
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
2010. augusztus 28. 16:30
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Nem rossz szám a The Catalyst, pont sikerült
az egyik zenecsatornán csütörtökön elcsípnem és meg is hallgattam. Azért a régebbi számaik, amik a Hybrid Theory c. albumukon voltak jobban tetszettek.
az egyik zenecsatornán csütörtökön elcsípnem és meg is hallgattam. Azért a régebbi számaik, amik a Hybrid Theory c. albumukon voltak jobban tetszettek.
2010. augusztus 28. 16:31
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Hú köszi a cikket
Nem is tudtam, hogy új számuk jött ki
Egyébként szerintem nem olyan rossz, pörgős, de igaz, hogy nem éppen ehhez szokhattak hozzá a fanok. Kíváncsi vagyok az albumra
2010. augusztus 28. 16:41
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Christo: Nincs mit
2010. augusztus 28. 18:25
Húha, köszönöm a cikket a cikkírónak. Jó magam már régóta rá vagyok startolva az új albumra, de nekem valahogy a The Catalyst csalódás volt. Nem az a kimondott LP szám, amit még anno megszoktam. A Minutes to midnight album és a New divide az ő stílusuk volt, de nekem valahogy a The Catalyst elektronikus zenének tűnik. Nem érzem a régi LP-t.
2010. augusztus 28. 20:55
Idézet
A Linkin Park nevű nu metal-együttes a napokban adta ki az A Thousand Suns című albumot.
aha persze, nincs semmilyen album kint még.
2010. augusztus 28. 21:35
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
rachelkeller
Húha, köszönöm a cikket a cikkírónak. Jó magam már régóta rá vagyok startolva az új albumra, de nekem valahogy a The Catalyst csalódás volt. Nem az a kimondott LP szám, amit még anno megszoktam. A Minutes to midnight album és a New divide az ő stílusuk volt, de nekem valahogy a The Catalyst elektronikus zenének tűnik. Nem érzem a régi LP-t.
Énis ugyanerről beszéltem a tesómmal. Szerintem a régi számaik jobbak tetszenek majd de ki tudja.
Énis ugyanerről beszéltem a tesómmal. Szerintem a régi számaik jobbak tetszenek majd de ki tudja.
2010. augusztus 28. 21:58
|
|
paprikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.11. Hozzászólás: 145 Csatolások: 13 Azonosító: 52129 offline
|
az m2m egy az egyben híg fosvolt az előzőekhez képest. a lead pedig egy vijjogós tüccögés, ezek után vajh ez milyen lesz. még nem adták ki. talán már meg sem hallgatom. a régebbiek jók voltak pedig.
2010. augusztus 28. 22:05
nagyon régóta szeretem az LP-t bár ahogy olvasom nem jött át nektek, azért holnap bele hallgatok, megérdemlik
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: