A Linkin Park nevű nu metal-együttes a napokban adta ki az A Thousand Suns című albumot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Linkin Park új albuma az A Thousand Suns
2010. augusztus 28. 16:21
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
2010. augusztus 28. 16:30
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Nem rossz szám a The Catalyst, pont sikerült
az egyik zenecsatornán csütörtökön elcsípnem és meg is hallgattam. Azért a régebbi számaik, amik a Hybrid Theory c. albumukon voltak jobban tetszettek.
az egyik zenecsatornán csütörtökön elcsípnem és meg is hallgattam. Azért a régebbi számaik, amik a Hybrid Theory c. albumukon voltak jobban tetszettek.
2010. augusztus 28. 16:31
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Hú köszi a cikket
Nem is tudtam, hogy új számuk jött ki
Egyébként szerintem nem olyan rossz, pörgős, de igaz, hogy nem éppen ehhez szokhattak hozzá a fanok. Kíváncsi vagyok az albumra
2010. augusztus 28. 16:41
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Christo: Nincs mit
2010. augusztus 28. 18:25
Húha, köszönöm a cikket a cikkírónak. Jó magam már régóta rá vagyok startolva az új albumra, de nekem valahogy a The Catalyst csalódás volt. Nem az a kimondott LP szám, amit még anno megszoktam. A Minutes to midnight album és a New divide az ő stílusuk volt, de nekem valahogy a The Catalyst elektronikus zenének tűnik. Nem érzem a régi LP-t.
2010. augusztus 28. 20:55
Idézet
A Linkin Park nevű nu metal-együttes a napokban adta ki az A Thousand Suns című albumot.
aha persze, nincs semmilyen album kint még.
2010. augusztus 28. 21:35
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
rachelkeller
Húha, köszönöm a cikket a cikkírónak. Jó magam már régóta rá vagyok startolva az új albumra, de nekem valahogy a The Catalyst csalódás volt. Nem az a kimondott LP szám, amit még anno megszoktam. A Minutes to midnight album és a New divide az ő stílusuk volt, de nekem valahogy a The Catalyst elektronikus zenének tűnik. Nem érzem a régi LP-t.
Énis ugyanerről beszéltem a tesómmal. Szerintem a régi számaik jobbak tetszenek majd de ki tudja.
Énis ugyanerről beszéltem a tesómmal. Szerintem a régi számaik jobbak tetszenek majd de ki tudja.
2010. augusztus 28. 21:58
|
|
paprikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.11. Hozzászólás: 145 Csatolások: 13 Azonosító: 52129 offline
|
az m2m egy az egyben híg fosvolt az előzőekhez képest. a lead pedig egy vijjogós tüccögés, ezek után vajh ez milyen lesz. még nem adták ki. talán már meg sem hallgatom. a régebbiek jók voltak pedig.
2010. augusztus 28. 22:05
nagyon régóta szeretem az LP-t bár ahogy olvasom nem jött át nektek, azért holnap bele hallgatok, megérdemlik
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: