Kim Kardashian összejönne Justin Bieberrel
2010. augusztus 28. 15:20
jajj istenem,bárcsak összejönnének,és akkor nem lenne több olyan cikk,hogy Justint össze akar jönni valakivel!nem mintha utálnám,bírom,de kesty-vel egyetértve nagyon bunkó lett!
2010. augusztus 28. 15:21
|
|
Renaxyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 131150 offline
|
Alexis96
jajj istenem,bárcsak összejönnének,és akkor nem lenne több olyan cikk,hogy Justint össze akar jönni valakivel!nem mintha utálnám,bírom,de kesty-vel egyetértve nagyon bunkó lett!
Sztem nem lenne jó ha összejönnének,mert akkor lenne a nagy botrány!
Sztem nem lenne jó ha összejönnének,mert akkor lenne a nagy botrány!
2010. augusztus 28. 15:21
|
|
Panna_0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.21. Hozzászólás: 312 Csatolások: 85 Azonosító: 125593 offline
|
szerintem nem illenek annyira össze..
2010. augusztus 28. 15:22
lehet,igaz,de végül is ők döntik el,hogy kivel járnak,bár fura lenne,mert nagy a korkülönbség!
2010. augusztus 28. 15:24
egyébként is,csak vicceltem,de már nekem is kicsit elegem van Justin-ból!
|
|
Vikici |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 313 Azonosító: 126670 offline
|
De múltkor még azt mondta hogy Justin túl fiatal hozzá,de a testvére elment Justin-nal a Bahamákra ott állítólag elvette mR.bIENER SZÜZESSÉGÉT,NAH AZÓTA Kim is rákattant Bieber-re.
Hát.. nem is tzdom.. elég nagy a kor külömbség... és Justin "már mindenkivel járna" ......de ők döntenek...
most elképzeltem hogy ők ketten és hát röhögnöm kellxDDD
2010. augusztus 28. 15:25
|
|
Renaxyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 131150 offline
|
igazad van Alexis96
De eléggé rossz lenne a rajongóknak is,h Justin egy idősebb nővel jár! És akkor megint kapna Kim pár fenyegető levelet! De lehet h ezúttal rosszabb lenne a helyzet!
De eléggé rossz lenne a rajongóknak is,h Justin egy idősebb nővel jár! És akkor megint kapna Kim pár fenyegető levelet! De lehet h ezúttal rosszabb lenne a helyzet!
2010. augusztus 28. 15:28
|
|
Katka14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 130402 offline
|
Ez nem igaz ma olvastam hogy ezzel csak viccel Kim, ugyanis ma már azt állította hogy nála fiatalabb nem járna még akkor se ha nagyobb lenne sőt még egy 20 évessel se járna szóval erről ennyit.
2010. augusztus 28. 15:28
hát,igen,de már igazán összejöhetne valakivel
örökre!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: