Éder Krisztián-->SP
2011. január 02. 19:00
|
|
Dominika11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.22. Hozzászólás: 36 Csatolások: 2 Azonosító: 139319 offline
|
igen imádom nagy klasz király zsír olyan cuki és a számai is jók v klaszak SP (L)
2011. január 08. 13:05
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
nemigazán csipem Söpöt
2011. január 20. 19:13
Én kifejezettem szeretem Sp-t.
Hangja nagyon jó és ennyi.
Hangja nagyon jó és ennyi.
2011. január 20. 19:17
Én szeretem,nem mondom,hogy a kedvenc sztárom,de nincs vele bajom.Van pár száma,ami tetszik.Egyszer találkoztam is vele és nagyon kedves volt.
2011. január 24. 12:04
|
|
Dominika11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.22. Hozzászólás: 36 Csatolások: 2 Azonosító: 139319 offline
|
Sp-t a lányok 80% szereti hogy miért a zenéje nem csak valami szöveg egy lapon ő érzést is tesz bele kifejez valamit és aki utálja inkább tisztelnie kéne mert senki nem tudja hogy eshet neki. Ő azt mondja nem érdekli de picit szerintem érinti .Csak irigyelik mert neki sikerült lányok százezrei imádják és még is kiröhögik mert amit eltervezet neki sikerült akik ezt teszik vesenek magukra. Kérdezem nehéz lenne egy nagyon kicsi tiszteletet adni mert simán megérdemli. Nem számít hogy utálod vagy rajongója vagy a tisztelet mindenkinek jár. Ez a mai baromság hogy valaki úgy lesz "menő,, hogy valakinek roszat tesz és pont azza az emberrel aki legkevésbé érdemli meg hát szép. Valaki normális és csak annyit mond hogy nem tetszik nem össze vissza alázza az interneten . Aki így gondolja adja meg Sp-nek és másoknak a tiszteletet és így kevesebb gond lesz. Aki nem így gondolja annak jobb lenne változtatni.
2011. január 24. 12:06
|
|
Dominika11új tag |
|
Idézet (Dominika11 @ 2011.01.24. 12:04)
Sp-t a lányok 80% szereti hogy miért a zenéje nem csak valami szöveg egy lapon ő érzést is tesz bele kifejez valamit és aki utálja inkább tisztelnie kéne mert senki nem tudja hogy eshet neki. Ő azt mondja nem érdekli de picit szerintem érinti .Csak irigyelik mert neki sikerült lányok százezrei imádják és még is kiröhögik mert amit eltervezet neki sikerült akik ezt teszik vesenek magukra. Kérdezem nehéz lenne egy nagyon kicsi tiszteletet adni mert simán megérdemli. Nem számít hogy utálod vagy rajongója vagy a tisztelet mindenkinek jár. Ez a mai baromság hogy valaki úgy lesz "menő,, hogy valakinek roszat tesz és pont azza az emberrel aki legkevésbé érdemli meg hát szép. Valaki normális és csak annyit mond hogy nem tetszik nem össze vissza alázza az interneten . Aki így gondolja adja meg Sp-nek és másoknak a tiszteletet és így kevesebb gond lesz. Aki nem így gondolja annak jobb lenne változtatni.
Ezt nagyon komolyan gondolom
2011. január 24. 12:12
|
|
Dominika11új tag |
|
Idézet (,2011.01.03. 23:08~1476397)
Az új Espét nem szeretem,de a régi számai jók. 
Tudod ez is olyan mintha te változnál észre sem veszed pedig minden évben megváltozol mintha tegnap lett volna hogy a pl a vukkot hallgattad ma meg már sp-t meg több véle nem kisgyerekes zenét hallgatsz sp pont nem olyan akinek némely számát meghallgathatná pl egy 5 éves mint a mese száma meg stb ahogy te úgy sp is változik
2011. január 24. 15:50
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
iim áááááááááááááááááááááááddoomm
2011. január 26. 20:47
Bocs fanok! Gyűlölöm! A csapból is ő folyik! Istenem mit sztároltok ezen?
2011. január 26. 20:49
Idézet (Alyson 1992 @ 2011.01.26. 20:47)
Bocs fanok! Gyűlölöm! A csapból is ő folyik! Istenem mit sztároltok ezen?
Én nem tudom.xd De én nekem elmegy Sp
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: