Milyen koncerten voltál, mennél el?
2012. augusztus 23. 17:34
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
már sok koncerten voltam,és nem tudom megmondani h milyen koncira mennék,mert nagyon sok van.
2012. október 14. 14:31
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Idézet (nothingcanstopme @ 2012.07.17. 18:31)
Nightwishen és Evanescence-en voltam, ezeket ismételném bármikor, ezen kívül mennék Ágnesre, Within Temptationre, Flyleafre, Paramore-ra, Epicára, Sireniára, The Pretty Reckless-re, Veronicas-ra, Lacuna Coilra, Tarjára, We Are The Fallen-re, The Letter Black-re, 30 Seconds To Marsra, Painre, Muse-ra (az őszire nem tudok)... nem hagytam ki semmit? 
Ja, azóta még voltam kint a Szigeten, Lacuna Coil, Moonspell, Hammerfall meg vmi nomane norvég csapat valami sátorban, de nagyon jók voltak
2012. október 19. 22:26
Sajnos még nem voltam koncerten... Viszont nagyon nagy álmom, hogy eljussak egy Selena Gomez koncertre
2012. október 20. 15:31
|
|
dorii_TVDDowner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1755 Csatolások: 1686 Azonosító: 184868 offline
|
Voltam: Muri Enikő, Hooligans, Fluor, Majka, Dj. Szatmári és Jucus, Beatrice, Roy és Ádám, Tarány Tamás, Kocsis Tibor, Josh és Jutta meg még nem tudom..
Mennék: Miley, Adam, Britney..
Mennék: Miley, Adam, Britney..
2012. október 25. 17:19
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
X-faktor koncerten voltam idáig és egy Justin Bieber vagy Selena Gomez koncertre mennék egy nagyon szívesen.
2012. október 25. 17:25
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Elmennék egy One Direction, vagy egy Ed Sheeran koncertre szívesen... Linkin Park... fúúú... na oda egyszer biztosan
Na meg mindenekelőtt Lawson, Lawson, Lawson...
DE ami a legfontosabb, és ami a legjobban érdekel az egy Bon Jovi koncert
Na meg mindenekelőtt Lawson, Lawson, Lawson...
DE ami a legfontosabb, és ami a legjobban érdekel az egy Bon Jovi koncert
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2012. október 25. 17:25
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Lawson, egyértelmű.
Mondjuk egy Ed Sheeran koncertjegyet se dobnék vissza, ha hozzám vágnának egyet.
Mondjuk egy Ed Sheeran koncertjegyet se dobnék vissza, ha hozzám vágnának egyet.
2012. október 25. 17:39
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Sajnos én még nem voltam normálisabb koncerten,nálunk nem-igen vannak ismertebb előadók koncertei.Pár éve voltam egyszer Rúzsa Magdi fellépésén.
Viszont nagyon szívesen elmennék egy Linkin Park,Seether,Florence and The Machine és egy Red Hot Chili Peppers koncertre
Viszont nagyon szívesen elmennék egy Linkin Park,Seether,Florence and The Machine és egy Red Hot Chili Peppers koncertre
2013. február 09. 12:51
Voltam Children of Distance koncerten, de szívesen mennék még egyre. Életemben egyszer pedig el kell jutnom egy Avenged Sevenfold fellépésre!
2013. május 01. 10:53
Én legutóbb tavaly nyáron FLUOR-on, és Tolvai Renin voltam.
De voltam már Wolf Katin, Takács Nikolason, Vastag Csabán, Janicsák Vecán, Szabó Ádámon.
De szívesen elmennék egy One Direction, Kelly Clarkson, Rihanna koncertre is, de az álmom egy Bridgit Mendler koncert.
De voltam már Wolf Katin, Takács Nikolason, Vastag Csabán, Janicsák Vecán, Szabó Ádámon.
De szívesen elmennék egy One Direction, Kelly Clarkson, Rihanna koncertre is, de az álmom egy Bridgit Mendler koncert.
2013. május 08. 11:51
Voltam: Vastag Csaba, Takács Nikolas, Wolf Kati, Irigy Hónaljmirigy(
), Baricz Gergő, SP(
O) több nem jut eszembe.
Mennék: IHM koncertre(megint) és CoD-ra.
Mennék: IHM koncertre(megint) és CoD-ra.
2013. május 08. 12:49
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Beyoncé
És az övére mennék el újra minimum százszor.
Mellette még szívesen hallgatnám Jameliám, a Stooshe lányokat, R. Kelly-t, és Ginuwine-t.
És az övére mennék el újra minimum százszor.
Mellette még szívesen hallgatnám Jameliám, a Stooshe lányokat, R. Kelly-t, és Ginuwine-t.
2013. május 08. 18:42
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Green Day Annyira jó lenne látni őket élőbe.
Istenem, tuti rosszul lennék.
Voltam: Anti Fitness Club, Rihanna, Children of Distance, Republic (
), meg még voltam egy páron.
Voltam: Anti Fitness Club, Rihanna, Children of Distance, Republic (
2013. május 08. 18:49
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Életem első koncertje még a No Thanx volt.
Régebben oda voltam értük.. ezen kívül nem nagyon voltam.
De nagyon ott szeretnék lenni Bruno Mars budapesti koncertjén, és szívesen megnéznék még jó pár sztárt élőben.
De nagyon ott szeretnék lenni Bruno Mars budapesti koncertjén, és szívesen megnéznék még jó pár sztárt élőben.
2013. május 08. 21:17
I.H.M (nem is 1x)
NOX
Desperado ezeken voltam és nem nagyon megyek...
NOX
Desperado ezeken voltam és nem nagyon megyek...
2013. május 11. 21:34
Voltam már Republic, Edda, Omega koncerten, nem nagy durranás volt..
Nagy kedvenceim koncertjeire sajnos még sosem jutottam el, de nagyon szeretnék elmenni legalább egy Beyonce, Rihanna és egy Shakira koncertre
Nagy kedvenceim koncertjeire sajnos még sosem jutottam el, de nagyon szeretnék elmenni legalább egy Beyonce, Rihanna és egy Shakira koncertre
2013. május 20. 10:12
Voltam Quimbyn, Punnanyn, 30Y-on, Ladánybenén, Carbonfoolson, Kispálon, Péterfy Bori & Love Band, Szabó Balázs és bandája koncerten, és még páron, de ezek a főbbek.
Elmennék egy Quimbyre harmadjára is, meg még egy Carbonra. Június, gyere már
Elmennék egy Quimbyre harmadjára is, meg még egy Carbonra. Június, gyere már
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.