Chris Brown,Drake és Rihanna koncertre mennék el.
Milyen koncerten voltál, mennél el?
2012. július 05. 00:32
|
|
AngelFaceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.03. Hozzászólás: 74 Csatolások: 670 Azonosító: 174736 offline
|
The Used, The Blackout, Aiden, Rise Against, Gallows, Lostprophets, Simple Plan, Hadouken!,Pendulum, 30 Seconds to Mars 2x, Snow Patrol, Enter Shikari, ... + magyar együttesekén, mint Depresszió, Beatrice, Alvin és a mókusok, Kowalsky meg a Vega, Subscribe, ...
The Used koncertre bármikor elmennék újra, ezen kívül, A Skylit Drive, Falling In Reverse, Asking Alexandria, Bring Me The Horizon, P!ATD, Linkin Park, Avenged Sevenfold, AFI, Foster The People, Fireflight, Get Scared, és még nagyon sok együttes koncertjére elmennék.
The Used koncertre bármikor elmennék újra, ezen kívül, A Skylit Drive, Falling In Reverse, Asking Alexandria, Bring Me The Horizon, P!ATD, Linkin Park, Avenged Sevenfold, AFI, Foster The People, Fireflight, Get Scared, és még nagyon sok együttes koncertjére elmennék.
2012. július 16. 10:53
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Eddig asszem csak SP koncerten voltam.
Meg Cometen.
Ősszel megyek Muse koncertre, ami életem legjobb estéje lesz!
Szívesen mennék: Muse-ra bármikor, One Direction, Children of Distance
Ősszel megyek Muse koncertre, ami életem legjobb estéje lesz!
Szívesen mennék: Muse-ra bármikor, One Direction, Children of Distance
2012. július 17. 18:31
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Nightwishen és Evanescence-en voltam, ezeket ismételném bármikor, ezen kívül mennék Ágnesre, Within Temptationre, Flyleafre, Paramore-ra, Epicára, Sireniára, The Pretty Reckless-re, Veronicas-ra, Lacuna Coilra, Tarjára, We Are The Fallen-re, The Letter Black-re, 30 Seconds To Marsra, Painre, Muse-ra (az őszire nem tudok)... nem hagytam ki semmit?
2012. július 25. 18:09
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
nem voltam csak Republic koncertem kis koromban de nagyon szeretnék egy 1D koncerte menni
2012. augusztus 01. 15:19
ha minden jól megy akkor holnaptól fezenen leszek
és akkor korpiklaani
és még soksok más koncert vár rám
2012. augusztus 01. 20:39
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Kis koromba vittek a szüleim, de azokra nem emlékszem...
és mivel ahol én élek nem jártak még nagy nevek ezért nem igazán voltam és Fluorka meg társai koncertjeivel meg úgy vagyok, hogy inkább azért fizetnék, hogy ne tartsák meg.
2012. augusztus 06. 09:24
jójó nemrégen írtam hogy hova megyek
de akkor csak annyit tudtam,hogy lesz korpiklaani XD pedig gyerekeek nemhiszem el,hogy ott voltam. voltam subscribeon, roadon, testamenten, machine headen,
depin, korpin
paddyn, sepulturán sabatonon
meg még sok máson de ezek
ezek voltak a bestek. a 40fokban napszúrással
2012. augusztus 06. 10:28
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
hát ilyen ismeretlen koncerteken voltam csak.
de bármilyen énekes koncentjére elmennék, ha szeretem a zenéjét.
főleg egy Wiz Khalifa és Flo Rida koncertre. : )
2012. augusztus 06. 10:35
|
|
AnnaBellusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 51 Csatolások: 3 Azonosító: 164762 offline
|
Legszívesebben egy Glee koncertre mennék el
és egy Coldplay-re (:
És voltam eddig Rihanna, Madonna, Britney koncerten ( meg persze, egy csomó magyar előadónak is a fellépésén )
És voltam eddig Rihanna, Madonna, Britney koncerten ( meg persze, egy csomó magyar előadónak is a fellépésén )
2012. augusztus 06. 10:41
Voltam:
Fluor, Sp, Lola, Barbee, Young-G, Janicsák Veca, Muri Enikő, Tolvai Renáta és Hien.
Szeretnék:
Selena Gomez, Miley Cyrus, Rihanna, Cher Lloyd, Ashley Tisdale, Lady Gaga, Katy Perry, Shakira és Inna.
Fluor, Sp, Lola, Barbee, Young-G, Janicsák Veca, Muri Enikő, Tolvai Renáta és Hien.
Szeretnék:
Selena Gomez, Miley Cyrus, Rihanna, Cher Lloyd, Ashley Tisdale, Lady Gaga, Katy Perry, Shakira és Inna.
2012. augusztus 14. 16:23
Nem voltam még koncerten, de jó lenne pár személyt élőbe látni...
2012. augusztus 18. 02:11
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Utoljára Punnany Massif koncerten voltam, és Hősökre, Mileyra, Demire mennék legszívesebben:)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: