Amúgy meg akik a kedvenceim között van énekes(nő)kére mind elmennék
Milyen koncerten voltál, mennél el?
2011. október 01. 14:17
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Hooligansen 3x is
Jövőhéten meg Fluorra megyünk..
2011. október 01. 14:17
Tankcsapda koncerten voltam, de ezekre naggyon szeretnék eljutni: 30STM, My Chemical Romance, Foo Fighters, Evanescence, és Nirvana. Bár az utóbbi nem fog összejönni..
2011. október 01. 14:22
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Voltam: csak fesztiválon de ott 30 Seconds To Mars,30Y és The Thing Things
Mennék:Muse,Placebo,My Chemical Romance,Depeche Mode és egy időutazás segítségével: Pink Floyd,Nirvana
Mennék:Muse,Placebo,My Chemical Romance,Depeche Mode és egy időutazás segítségével: Pink Floyd,Nirvana
2011. október 01. 14:25
eddig még sajna ilyen nagyszabású koncerteken nem voltam,de elménnék:Shakira,Britney,Rihanna,Beyoncé..és még sorolhatnám
2011. október 01. 15:21
Még sajnos egy koncerten sem voltam soha.
Rammstein koncertre mennék, de idén nem tudok menni, de ha jövőre, vagy valamikor a közeljövőben még jönnek, akkor ott a helyem.
Rammstein koncertre mennék, de idén nem tudok menni, de ha jövőre, vagy valamikor a közeljövőben még jönnek, akkor ott a helyem.
2011. október 01. 21:29
|
|
Long Fartvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 152383 offline
|
úúú már nagyon sokan voltam, már nem tudom felsorolni, de azt tudom, hogy mire mennék el a legszívesebben, és az egy Rob Zombie koncert!!! *-* mert az egy álom!!! *-* az a show amit ők csinálnak az egy... egy álom, máshogy nem fogalmazható
2011. október 01. 21:35
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Voltam ,Miley Cyrus-on, Shakira-n, Kesha-n, Katy Perry-n, Lady GaGa-n és majd megyek most Rihanna-ra de amire szívesen elmennék az egy Selena Gomez koncert.
2012. május 02. 14:18
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Most az Il Divo a szívem nagy vágya, de úgysem tudok elmenni.
2012. május 02. 16:55
Én még nem voltam egy koncerten sem, de az összes kedvencemére elmennék
2012. május 02. 17:00
Voltam Rúzsa Magdin, Magna Cum Laude-n, Zoránon, Tankcsapdán... Békésre (ahol én lakom) csak magyarok jönnek, de nem is gond annyira. Nem kell nekünk Ván Dájreksün meg Szelená.
De én nem koncertre mennék.
Raw-ra, SmackDown-ra vagy egy PPV-re
De én nem koncertre mennék.
Raw-ra, SmackDown-ra vagy egy PPV-re
1 felhasználónak tetszik:
Mosolygós
2012. május 02. 17:01
Omega, Magna Cum Laude, ezek azok, amik komolyabbak.
Az Omega felejthetetlenül jó volt, bár sajnos csak mi voltunk fiatalok, akiket érdekelt ez az egész. Nagyon jó show -t csináltak.
A Magna Cum Laude is jó volt, bár az inkább ilyen háttérzaj volt az esti városfényképezéshez.
Mester Tomi koncertre, ami már nem lesz szerintem soha, meg Ákos koncertre mennék most nagyon szívesen *-* Meg kb az összes külföldi előadóméra. x"D
Az Omega felejthetetlenül jó volt, bár sajnos csak mi voltunk fiatalok, akiket érdekelt ez az egész. Nagyon jó show -t csináltak.
A Magna Cum Laude is jó volt, bár az inkább ilyen háttérzaj volt az esti városfényképezéshez.
Mester Tomi koncertre, ami már nem lesz szerintem soha, meg Ákos koncertre mennék most nagyon szívesen *-* Meg kb az összes külföldi előadóméra. x"D
2012. június 28. 23:05
tegnap voltam supernemen, Bodomon,skrillexen meg még sok mindenen csak nem mindről tudtam XDD
2012. június 28. 23:24
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Több magyar idiótaságon is voltam már, de 85%-uk értékelhetetlen volt.
Ja meg egyszer SP és lelki társa, Fluor fellépett ott, ahol lakom, és ha már semmi dolgom nem volt, miért ne mentem volna el..? Hát inkább maradtam volna otthon, ha előre tudom, mi lesz..
Bármilyen külföldi híresség koncertjére szívesen elmennék, de főleg Katy Perry, Lady Gaga, Big Time Rush, Tokio Hotel, Linkin Park és Maroon 5 koncertek érdekelnének. Rajtuk kívül persze még sok mást is végigülnék.. Magyarok közül egy Anti Fitness Club koncert érdekel legjobban, mert videók alapján élőben is nagyon jól nyomják.
Bármilyen külföldi híresség koncertjére szívesen elmennék, de főleg Katy Perry, Lady Gaga, Big Time Rush, Tokio Hotel, Linkin Park és Maroon 5 koncertek érdekelnének. Rajtuk kívül persze még sok mást is végigülnék.. Magyarok közül egy Anti Fitness Club koncert érdekel legjobban, mert videók alapján élőben is nagyon jól nyomják.
2012. július 03. 07:17
Tavaj nyáron voltam utoljára koncertem.Akkor az Eddán voltam Rima Szombatban.
Idén augusztusban pedig az LMFAO-ra megyek Pozsonyba.
Legszívesebben külföldi előadó koncertjére a One Directionra és Cher Lloydra mennék el.
Idén augusztusban pedig az LMFAO-ra megyek Pozsonyba.
Legszívesebben külföldi előadó koncertjére a One Directionra és Cher Lloydra mennék el.
2012. július 03. 07:44
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
még sosem voltam ilyen igazi nagy koncerten, de legszívesebben flo rida wiz khalifa, katy perry, miley cyrus koncertre mennék.
vagy mondjuk egy egyhetes fesztiválra, ahol folyamatosan szól a zene
2012. július 03. 11:37
Eddig voltam Sp, Fluor, Hooligans, Irigy Hónaljmirigy koncerten, meg 2x voltam 100 Folk Celsius koncerten, de az nem volt nagy szám
De nagyon szívesen mennék Britney & Gaga koncertre
2012. július 03. 18:46
|
|
dodo120614visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 6 Azonosító: 178199 offline
|
Egyszer voltam Nox koncerten, de förtelmes volt.
A júliusi Bryan Adams koncertre szívesen mentem volna, de nem engedtek el. Belinda Carlisle koncertre is szívesen elmennék.
A júliusi Bryan Adams koncertre szívesen mentem volna, de nem engedtek el. Belinda Carlisle koncertre is szívesen elmennék.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.