Milyen koncerten voltál, mennél el?
2015. január 29. 17:11
elég sok koncerten voltam már, a jövőben tervezek egy Brains koncertet
de am szívesen elmennék egy Green Day, Linkin Park koncertre
2015. február 01. 21:19
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Rengetegen. Mire jó ugye egy egy hetes fesztivál.
Muse, Arctic Monkeys, Bastille, Imagine Dragons, Placebo, Queens of the Stone Age, Blink 182, Calvin Harris, Macklemore, The Carbonfools, The Kooks, Brains, Hősök, Punnany (x4), Skrillex, 30 Seconds to Mars, Quimby. Biztos volt még más is, de most nem ugrik be. Ezek közül is van olyan, amiről annyit tudok, hogy ott voltam, de nem emlékszem rá
Új célom a The Neighbourhood-ot látni élőben. *-*
Muse, Arctic Monkeys, Bastille, Imagine Dragons, Placebo, Queens of the Stone Age, Blink 182, Calvin Harris, Macklemore, The Carbonfools, The Kooks, Brains, Hősök, Punnany (x4), Skrillex, 30 Seconds to Mars, Quimby. Biztos volt még más is, de most nem ugrik be. Ezek közül is van olyan, amiről annyit tudok, hogy ott voltam, de nem emlékszem rá
2015. február 02. 09:25
|
|
Ginaa29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 782 Csatolások: 85 Azonosító: 236930 offline
|
Voltam már pár koncertem , és Rúzsa Magdié tetszett legjobban és azon már kétszer is voltam. Ákosnak a koncertje is tele volt izgalommal meg tök jó volt. De amire szívesen elmennék az Selena Gomez egyik koncertje , Justin Bieber , és most nagyon elmennék a One Direction bécsi koncertjére , csakhogy nem mehehetek
2015. május 03. 20:58
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Kispál és a Borzra mennék. Kár, hogy én nem az aktív alkotó korszakukban éltem és nem születtem egy 5 évvel hamarabb
De voltam már sok Anna and The Barbies és Honeybeast koncerten
És külföldi hírességek közül Tove Lo, Florence and The Machine, Black Sabbath, Taylor Swift és Jesse Glynne koncertre szeretnék menni
De voltam már sok Anna and The Barbies és Honeybeast koncerten
És külföldi hírességek közül Tove Lo, Florence and The Machine, Black Sabbath, Taylor Swift és Jesse Glynne koncertre szeretnék menni
1 felhasználónak tetszik:
healy.
2015. május 03. 21:04
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Még mindig kitartok egy Rush-koncert mellett, pedig nem hiszem, hogy már lesz alkalmam élőben látni őket =/ De bevállalnék még egy Devin Townsend- vagy Gojira-koncertet is
A Brains-t is szívesen megnézném, biztos nagy hangulatot tudnak csinálni
Meg még Angertea, Morre, Night Verses, Virrasztók...
Meg még Angertea, Morre, Night Verses, Virrasztók...
healy.
2015. június 22. 13:42
Rengetegen voltam már életem során (i love you, festival season), legutóbb egy Kasza Tibi koncerten voltam
És hát nincs olyan, hogy milyenre mennék legszívesebben, nagyon sokra mennék még
2015. június 22. 14:06
a nagyobb nevek közül, meg amire emlékszem, ezeken voltam: Asking Alexandria, Bring Me The Horizon, Hollywood Undead, Motionless In White, Bury Tomorrow
amire tervezek menni idén (és jövőre): 30y, All Time Low, Heaven Street Seven, Ivan And The Parazol, Imagine Dragons, Intim Torna Illegál, Kowalsky Meg A Vega, Motörhead, Ocho Macho, Parkway Drive, punnany massif, Simple Plan, twenty one pilots, Vad Fruttik
éééééés reményeim szerint amikor Dallasban leszek, eljutok majd a Maryland Heights-en lévő Vans Warped Tour-ra, ott ők érdekelnek: As It Is, Asking Alexandria, Being As An Ocean, Black Veil Brides, Escape The Fate, Icon For Hire, Memphis May Fire, New Years Day, Our Last Night, Pierce The Veil, PVRIS, The Amity Affliction,
amire tervezek menni idén (és jövőre): 30y, All Time Low, Heaven Street Seven, Ivan And The Parazol, Imagine Dragons, Intim Torna Illegál, Kowalsky Meg A Vega, Motörhead, Ocho Macho, Parkway Drive, punnany massif, Simple Plan, twenty one pilots, Vad Fruttik
éééééés reményeim szerint amikor Dallasban leszek, eljutok majd a Maryland Heights-en lévő Vans Warped Tour-ra, ott ők érdekelnek: As It Is, Asking Alexandria, Being As An Ocean, Black Veil Brides, Escape The Fate, Icon For Hire, Memphis May Fire, New Years Day, Our Last Night, Pierce The Veil, PVRIS, The Amity Affliction,
healy.
2015. június 22. 18:46
|
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline
|
Ivan & The Parazolon voltam már.
Mennék még Wolf Alice, The 1975, Middlemist Red (megyek is, de muszáj ideírnom xd), Sky Ferreira, Catfish And The Bottlemen, DIIV, Haim, Arctic Monkeys, The Neighbourhood, meg The Doors koncertre, utolsó esetében sajnos ez felejtős. Nem mintha a többire nagy esélyem lenne, de na.
Konvektor
2015. június 28. 06:07
|
|
ReeceBibbyfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.06. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 243529 offline
|
Shakira koncin voltam már, természetesen 1D, 5sos és Stereo Kicks
2015. augusztus 31. 09:49
Legutóbb én egy Neoton Familíia és egy Children of Distance koncerten voltam.
2015. augusztus 31. 12:31
idén összejött a Brains is! ráadásul első sor
amúgy eddig voltam Fish!, The Subways, Brains, Halott pénz, Wellhello, Majka Curtis, Depresszió, Tankcsapda, Vad Fruttik, Intim Torna Illegál, Modestep, Paddy & the rats, Caro Emerald
és nagy álmom egy Limp Bizkit, Linkin Park és Green Day koncert
jah meg Metallica.
amúgy eddig voltam Fish!, The Subways, Brains, Halott pénz, Wellhello, Majka Curtis, Depresszió, Tankcsapda, Vad Fruttik, Intim Torna Illegál, Modestep, Paddy & the rats, Caro Emerald
és nagy álmom egy Limp Bizkit, Linkin Park és Green Day koncert
Bátor Ventillátor
2015. október 10. 23:48
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Hála a jó égnek apuék elvittek egy Iron Maiden koncertre. Sajnos nem szeretik az Anthrax-et, pedig ők voltak az előzenekar. :c
Szívesen mennék még Maiden, Anthrax, Avenged Sevenfold, Black Veil Brides, Green Day koncertekre....és a lista csak egyre hosszabb lesz.
Szívesen mennék még Maiden, Anthrax, Avenged Sevenfold, Black Veil Brides, Green Day koncertekre....és a lista csak egyre hosszabb lesz.
Bátor Ventillátor
2015. október 11. 10:08
leginkább full ismeretlen, új bandák koncertjeinek vagyok látogatója több-kevesebb sikerrel
igazából én szinte minden koncertre elmegyek, amire lehet, de egy Metallica jól jönne már, mert irritál apa 2010-es jegye a falon, én is ki akarom tenni a sajátomat:(
2015. október 11. 11:51
Szerintem evidens , hogy a kedvenc előadóim koncertjére mennék el. Lásd bemutatkozás.
2015. október 17. 22:02
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
K-pop vagy Ariana koncertre mennék el^^
2015. december 26. 21:04
Amiken voltam már:
Rise Against, Touché Amoré, Architects, Depeche Mode, fish!, Limp Bizkit, Rob Zombie, Powerman 5000, Battlecross, King 810, Slipknot, Strand feszt: (Simple Plan, All Time Low, fish!-es Krisztián dj set, Steve Aoki (ne ítéljetek el
), Vad Fruttik, Irie Maffia, Brains, Wellhello, Halott Pénz, Kis Grófo
, 30y, Ganxsta Zolee és a Kartel, Tankcsapda, Ákos), Depresszió, Strong Deformity, Crazy Town, Petofi, Stubborn, Téveszme.
Amire szeretnék:
Linkin Park, Red Hot Chili Peppers (főleg, ha vissza tudnék utazni az időben, mikor még Frusciante-val voltak), de azért egy John Frusciante szólókoncertre is simán elmennék; Five Finger Death Punch, Emilie Autumn, Faith No More, KoRn...
Rise Against, Touché Amoré, Architects, Depeche Mode, fish!, Limp Bizkit, Rob Zombie, Powerman 5000, Battlecross, King 810, Slipknot, Strand feszt: (Simple Plan, All Time Low, fish!-es Krisztián dj set, Steve Aoki (ne ítéljetek el
Amire szeretnék:
Linkin Park, Red Hot Chili Peppers (főleg, ha vissza tudnék utazni az időben, mikor még Frusciante-val voltak), de azért egy John Frusciante szólókoncertre is simán elmennék; Five Finger Death Punch, Emilie Autumn, Faith No More, KoRn...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.