Mr. Tyler a torontói Air Canada Centerben tartott koncertén leesett a színpadról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Steven Tyler leesett a színpadról
2010. augusztus 27. 18:02
kár hogy nincs video rola szivesen megnézném hogy hogyan esik le
2010. augusztus 27. 18:16
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
DemiLovatonak! Mi az hogy "ezzel" ? Egy személyről beszélsz, és ráadásul egy élő legendáról.Több tiszteletet légy szíves.
RedArmynak. A család kérésérekb 5 éev Tyler egy orvosi beavatkozáson esett át.Aminek a lényege, hogy az összes amfetamin tartalmú származékú drogok használatát lehetetlenné teszi számára.Továbbá alkoholt sem ihat e miatt.Ugyanis akkor olyan reakciót vált ki a szervezetében az a chip ami igen kellemetlen és fájdalmas.Magyarul az ember nem nyúl többet drogokhoz,és nem ihat alkoholt sem.Tehát a megállapításod,hogy "be volt állva" nem teljesen igaz.Mielőtt bárkiről bármi degradálót vagy esetleg becsmérlő sértő megjegyzést teszel, előbb szerezz némi háttér információt!Én is a rock zenét szeretem mint te,és egyik nagy kedvencem Az Aerosmith,a Metallica, a Whitesnake, és sorolhatnám..Ezért is esett rosszul a hozzászólásod!
RedArmynak. A család kérésérekb 5 éev Tyler egy orvosi beavatkozáson esett át.Aminek a lényege, hogy az összes amfetamin tartalmú származékú drogok használatát lehetetlenné teszi számára.Továbbá alkoholt sem ihat e miatt.Ugyanis akkor olyan reakciót vált ki a szervezetében az a chip ami igen kellemetlen és fájdalmas.Magyarul az ember nem nyúl többet drogokhoz,és nem ihat alkoholt sem.Tehát a megállapításod,hogy "be volt állva" nem teljesen igaz.Mielőtt bárkiről bármi degradálót vagy esetleg becsmérlő sértő megjegyzést teszel, előbb szerezz némi háttér információt!Én is a rock zenét szeretem mint te,és egyik nagy kedvencem Az Aerosmith,a Metallica, a Whitesnake, és sorolhatnám..Ezért is esett rosszul a hozzászólásod!
2010. augusztus 27. 21:07
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Voltam annak idelyén Aerosmith koncerten..és mondhatom fergeteges bulit toltak! Akkora hangulat volt!! Nagyon nagy zenészek! Minden tiszteletem az övék.Ilyen gikszerek elő fordulnak...Rihana,Gaga, Madonna, Axl Rose, Bono,és sorolhatnám..ez benne van a pakliban Ezek nem feltétlen drog vagy pia hatása alatt következnek be.Pusztán rossz ütemben találkozik a zenész társával a színpadon és ott a bibi.Megbotlik valamelyik vezetékben színpadon, megbotlik mert akkora talpa van a cipőjének...rengeteg oka lehet.Nem kell rögtön drogra és piára gondolni.Ilyen ez a zenész szakma.
2010. augusztus 27. 21:09
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
nagyon gáz
2010. augusztus 27. 21:28
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
szegény!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: