Új Emily Osment-videó!
2010. augusztus 27. 20:07
|
|
crystalsugarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 131234 offline
|
amúgy tényleg ez a cikk már volt. amúgy már megörültem hogy megint új klippje van, ahogy olvastam a klip történetét már ismerős volt a történet, de csak aztán jöttem rá
2010. augusztus 27. 20:58
Szerintem nagyon jó, nekem tetszik, bár nekem Miley Party the USA-s beütése van. Egyébként bocsi, de ez már RÉG megjelent.
2010. augusztus 27. 20:59
Egyébként jó lenne utána nézni, hogy már van-e ilyen cikk vagy sem, mert már tényleg írtak ilyet..
2010. augusztus 27. 21:05
|
|
Vikici |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 313 Azonosító: 126670 offline
|
jah a linket elfelejtettem
http://www.youtube.com/watch?v=O_5oiGhbuHg
2010. augusztus 27. 21:07
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
nagyon nem bírom emily-t mert beszólt hogy bekaphatja mindenki szóval elég csúnya szája van és nagyon bunkó és nem bírja mileyt féltékeny rá
2010. augusztus 27. 21:10
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
logar.petra
nagyon nem bírom emily-t mert beszólt hogy bekaphatja mindenki szóval elég csúnya szája van és nagyon bunkó és nem bírja mileyt féltékeny rá
Mikor szólt be? Én nem tudtam róla
Vikici
Itt van magyar felirattal!-A jó fordítást nem garantálom,mivel én nem vagyok angolos,de nyugika,nem én fordítottam le,csak találtam a youtubon!
Már néztem kicsit béna a fordítás.
Am már volt ez a cikk és a szám nagyon jó egyik kedvencem
Mikor szólt be? Én nem tudtam róla
Vikici
Itt van magyar felirattal!-A jó fordítást nem garantálom,mivel én nem vagyok angolos,de nyugika,nem én fordítottam le,csak találtam a youtubon!
Már néztem kicsit béna a fordítás.
Am már volt ez a cikk és a szám nagyon jó egyik kedvencem
2010. augusztus 27. 21:33
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
már volt egy hasonló cikk..pár hete
2010. augusztus 27. 21:44
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
I like it
nkm nagyon tetszik ez a szám
nkm nagyon tetszik ez a szám
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: