Ez a pasi semmiképpen sem Adam Sevani, gondolom ezt nem csak én vettem észre.
És ez akár a LOL forgatása is lehet, vagyis hogy jelenetet vettek fel. És nem hinném, hogy ez az új pasija, de ha igen, akkor ő tudja, az a lényeg hogy legyen boldog vele, bár Nicknek jobban örülnék.
Amúgy is, ahogy a cikk írta nem tudjuk az okát, és ezért nem kellene kitalálni mindenféle hülyeséget, mert lehet, hogy nem is úgy volt, csak megszűnt a szerelem, és Liamot is meg Mileyt is ártatlanul feketítik be. Ez az év véleményem. Meg amúgy is, szakítottak és kész. Ezért egyiket sem kell hibáztatni és nem kellene folyton Mileyt csesztetni emiatt, és Liamet se nagyon. Én is olvastam több oldalon is mindenféle pletykákat, hogy Liam összebarátkozott egy 28 éves szőke csajjal, és nagyon oda volt érte, ő volt a szakítás oka, másik cikk azt írta, hogy Liam flörtölt egy másik csajjal (vagy lehet hogy még ez is a szőke csaj volt már nem emlékszem pontosan), Liam többet akart, de Mileynak a munka volt a legelső, szóval vannak pletykák bőven.
Egy másik magazin meg azt írja, hogy Miley maga alatt van és nagyon szomorú, és még azt reméli, hogy tudják rendezni a dolgokat. De Liam már túllépett régen, mert augusztus 7.-én látták sétálni azzal a 28 éves csajjal.
Na akad bőven pletyka, minden újság mást ír, van választék. -.-"
De én nem hiszem el, hogy Miley ilyen hamar túllépett volna Liamon.
Miley máris túltette magát a szakításon?
2010. augusztus 27. 09:51
|
|
Sophie1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 132577 offline
|
Szegény Miley. Most mért baj ha túltette magát a szakításon?? Az jobb lenne ha otthon ülne és sajnálná magát? Szerintem nem.
2010. augusztus 27. 09:52
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Szerintem csak egy átlagos puszit adott neki, semmi több.. szerintem. :/
2010. augusztus 27. 09:56
Hát, ha járnak... az durva! Mármint, eddig azt hittem, hogy Miley-nak jobb az ízlése!
2010. augusztus 27. 10:42
hát figyeljetek Mileynak szerintem nincs ILYEN ROSSZ ízlése hogy ezzel járjon
2010. augusztus 27. 10:54
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
Miley azzal jár akivel akar! Ne mi döntsük már el!
Ha nem tetszik akkor rajongj más sztárért!
Ez az ő élete!azt csinál amit akar!
Ha nem tetszik akkor rajongj más sztárért!
Ez az ő élete!azt csinál amit akar!
2010. augusztus 27. 10:58
|
|
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline
|
szerintem ha nem voltak már boldogok együtt Liam-mel akkor szakítsanak is! sztem ha véletlenül együtt van ezzel a sráccal (amit nem hiszek) akkor sok boldogságot!
2010. augusztus 27. 11:11
|
redgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 133567 offline
|
Ez még nem biztos, hogy jelent valamit. Nálunk is vannak olyan fiúk és lányok akik puszival vagy éppen öleléssel köszönnek és mégsincs köztük semmi.
De hát Miley dolga kivel jár, ki tetszik neki. De nem hiszem, hogy ezzel a sráccal járna.
De hát Miley dolga kivel jár, ki tetszik neki. De nem hiszem, hogy ezzel a sráccal járna.
2010. augusztus 27. 11:20
szerintem Liammal nem illettek össze.Inkább Nick-el.
2010. augusztus 27. 11:21
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
Idézet (Karina197 @ 2010.08.26. 22:17)
Sokan találgatják, hogy miért szakított Liam Hemsworth és Miley Cyrus. Lehet, hogy Miley megcsalta? Úgy látszik, Cyrus kisasszony nem szomorkodik sokáig...
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
ennyit ért a nagy szerelem
2010. augusztus 27. 11:33
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
pedig szurkoltam nekik.. vszont azt el kell ismernem h mileynak egyre jobb pasik jönnek be.. mert ez az adam vagy akárkicsoda elég jól néz ki 
amúgy van egy adam sevani a step upban is nm?? m1 XDD
amúgy van egy adam sevani a step upban is nm?? m1 XDD
2010. augusztus 27. 11:56
Miley igazán eldönthetné, ki mellett akar megállapodni. Az biztos, hogy egyre több a botránya, és ez nem igazán illik a Disney-s stílushoz. Nem tudom, mit szeretnek rajta olyan sokan, hisz csak egy botrányhős. Vannak jó számai,jó énekes de ennyi.Én csak a dalait szeretem, abból sem mindet.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

1 felhasználónak tetszik: