Miley máris túltette magát a szakításon?
2010. augusztus 26. 22:51
Sztem jobb lenne, ha Cyrus macskákkal menne nyugdíjba xD Nem érdemel meg egy srácot sem.
2010. augusztus 26. 22:56
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
Selly!! ez azé.... a sértegetést szerintem hagyd meg magadnak!!:[
2010. augusztus 26. 23:23
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
Ez csak egy ölelés. Azért szakítottak, mert fiatal Miley és nem akarja elkötelezni magát, és a távolság is bekavart. De Liam tényleg becsajozott....
2010. augusztus 26. 23:33
ez az egész Miley ügy már nagyon unalmas szakitottak és kész
az hogy már egy másik pasival van az már az ö dolga
az hogy már egy másik pasival van az már az ö dolga
2010. augusztus 26. 23:41
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
én nem tudom, h most mi van... Miley és Liam szakítottak.. de közben Miley-t hírbe hozták Adam-mel.. a képen azonban egy harmadik fiúval van... most akkor mi van?
2010. augusztus 27. 00:08
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Miley engem már tejjesen kikészített-.-" sztem szörnyű amit csinál
amikor elkeztek járni, Miley hogy monta h úristen ő milyen szerelmes, biztos vele éli le az életét, igy nem vonzódott még férfihoz, stb.stb. aztán montam is a barinőjimnek: ez a r*bi minden pasijáról ezt mongya aztán nem telik bele 3hónapba se, dob mindenkit
istenem ez a csaj-.-" és Selly98nak igaza van sztem!: nem érdemel meg egy fiut se! le merném fogadni, ha esetleg mégegy pasija lesz, megint ugyanazokat elmongya róla h mennyire teccik...blablablaa...és 2 hónap sok, annyit nem mondok jelennek meg az új storyk h dobta
ez a csaj no comment-.-""""
amikor elkeztek járni, Miley hogy monta h úristen ő milyen szerelmes, biztos vele éli le az életét, igy nem vonzódott még férfihoz, stb.stb. aztán montam is a barinőjimnek: ez a r*bi minden pasijáról ezt mongya aztán nem telik bele 3hónapba se, dob mindenkit
istenem ez a csaj-.-" és Selly98nak igaza van sztem!: nem érdemel meg egy fiut se! le merném fogadni, ha esetleg mégegy pasija lesz, megint ugyanazokat elmongya róla h mennyire teccik...blablablaa...és 2 hónap sok, annyit nem mondok jelennek meg az új storyk h dobta
ez a csaj no comment-.-""""
2010. augusztus 27. 00:25
áhh engem már rég nem hoz lázba amit miley csinál. egyszerűen nem tom de sosem izgatott de valamikor leírta magát nálam és azóta nem is jött följebb
de azért nem utálom
2010. augusztus 27. 01:40
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hát sztem má tuti, hogy szíkatottak, de különösebben nemérdekel Liam így már nemszereti, mert Miley totál elszarta ezzel a vislekedésével a kapcsolatot szal sztem ő a hibás nah, de mind1 Miley meg nem panaszkodhat elvégre ő szarta el Liamnak van oka.
2010. augusztus 27. 02:36
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Szerintem Liem egy idióta és csak azért volt Mileyval, mert híres, az előző barátnőjével is jól elbánt, és inkább azt hinném el, hogy Liem csalta meg Mileyt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: