Már hamarosan itt van Stephenie Meyer könyve
2010. augusztus 26. 23:56
|
|
iamblankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 129771 offline
|
na, mindenki nézze meg a borítót, bár... igazáóbl felesleges, két hónap múlva már úgysem tudod elkerülni, hogy ne legyen benne valahol a látókörödbe.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. augusztus 27. 00:00
Aki kicsit utánanézne a dolgoknak... ezt a könyvet az írónő ezt még az első könyv megjelenése előtt kezdte el írogatni, nem is akarta kiadni, aztán a Twilight: Official Guide-ba akarta sűríteni, de ahhoz túl hosszú lett, ezért kiadták önállóan. A HIVATALOS OLDALON PEDIG PONTOSAN EZÉRT INGYEN EL LEHETETT OLVASNI! Ez egy extra adalék a rajongóknak az Eclipse-hez, egy ajándék.
Mielőtt hülyeségeket kezdünk el beszélni, talán nézzünk kicsit utána a dolgoknak. Az, hogy itt 3200ft, az már nem az írónő hibája, nálunk minden könyv ezerszer drágább, én 1500-ért vettem a Twilight könyveimet az amazonról...
Mielőtt hülyeségeket kezdünk el beszélni, talán nézzünk kicsit utána a dolgoknak. Az, hogy itt 3200ft, az már nem az írónő hibája, nálunk minden könyv ezerszer drágább, én 1500-ért vettem a Twilight könyveimet az amazonról...
2010. augusztus 27. 00:05
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
hát őszintén szólva.... TS rajongó vagyok, de nem várom. Annyira hidegen hagy Bree Tanner rövid második élete. Stephenie ha már kiadott valami TS-hez kapcsolódót, én a helyében mást adtam volna ki. Bár ez az én szerény véleményem...
2010. augusztus 27. 00:22
nem hiszem h megveszem de elolvashatom, vkitől majd elkérem
2010. augusztus 27. 09:18
én szeretem stefani könyveit de mostmár újíthatna szerintem!meg már kezd kicsit unalmas lenni ez a vámpírmánia!fektethetnének kicsit nagyobb súlyt mostmár a farkasokra is!azokról még nem sok film vagy könyv készült!
2010. augusztus 27. 10:13
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
tetszik ebből is lehetne film
2010. augusztus 27. 11:23
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
ez az:D már nagyon rég tudom h lesz még egy könyv de azt nem tudtam, hogy róla fog szólni:)
2010. augusztus 27. 11:27
Idézet (Icecream552 @ 2010.08.26. 21:46)
Egyetértek:DD A vámpírnaplók 92'es könyv 
Most hogy jön ide a Vámpírnaplók?
Szerintem jó könyv lesz. Hajrá Stephenie
2010. augusztus 27. 11:51
Egyik barátnőmnek már megvan csak angol, de ha azt mondja, hogy jó, elolvasom én is
Csak kicsit érdekes, hogy pont erről a csajsziról írt egy külön könyvet Steph, amikor tényleg szinte semmit se szerepel az Eclipse-ben
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.