Starity

Gothic pictures

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 29. 12:56 #21
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Idézet (Marina Salvatore @ 2012.06.29. 12:49)
Hát nem azért,de ez már nagyon gáz -.-"...most bele kell halni,hogy nem tájakról töltünk fel képeket-.-"...jézusom -.-"...

Nem nagyon akartam ebbe beleszólni, de áldjon meg az ég, fogadd el, hogy EZ a szabály, ne te alkoss újat. Más is megtanulta, mit kell itt háborogni? rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Kyra99, Christo, Lizania
2012. június 29. 13:31 #22
Marina Salvatore
Marina Salvatore
Goth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=OyzI2hrmGgI&feature=related *-*
Hozzászólás: 5443
Csatolások: 2807
Azonosító: 150271
Idézet (Cynthia @ 2012.06.29. 12:55)
Állítsd már le magad blink.gif Illetve olvasd már el azt a hozzászólásomat még párszor amit beidéztél, ugyanis nem az a gond hogy nem tájakról tesztek képet, hanem hogy HQ legyen. Ez is csak sima szövegértés mellow.gif

Neked kéne magadon álítani:)...és szövegértésből mindig 5-ös voltam drága,szóval miről beszélünk?smileeee.gif...és nem azért...de 1 év alatt jutott el az agyatokig,hogy ki kéne törölni a képeimet?Hár csak gratulálni tudok a sok eszetekhez:)
2012. június 29. 13:43 #23
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Idézet (Marina Salvatore @ 2012.06.29. 13:31)
Neked kéne magadon álítani:)...és szövegértésből mindig 5-ös voltam drága,szóval miről beszélünk?smileeee.gif...és nem azért...de 1 év alatt jutott el az agyatokig,hogy ki kéne törölni a képeimet?Hár csak gratulálni tudok a sok eszetekhez:)

4. osztályban könnyű 5-öst szerezni szövegértésből..
Én a helyedben senkinek sem mondanék még csak ahoz hasonlót sem, hogy állítsa le magát, vagy hogy 'ki vagy te itt', főleg akkor nem, ha a személy egy moderátor. Értsd meg, hogy rossz képeket töltöttél fel rossz helyre. Tényleg borzasztó, hogy kék helyett csak sárga csillagod van.. Most nem vagy olyan menő, vagy mi...?
3 felhasználónak tetszik: Christo, Gajcsi, Lizania
2012. június 29. 14:07 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (Marina Salvatore @ 2012.06.29. 13:31)

Egy: nem vagyok drága, kettő: én a modorodhoz tudok gratulálni, de majd később te is rájössz hogy ilyen hozzáállással semmire nem fogsz menni az életben. Ha már itt tartunk, akkor a mai megmozdulásaidat 10 nappal honoráltam, ha legközelebb se sikerül lehiggadni, akkor egy hónapig gondolkodhatsz majd a dolgaidon, meg hogy nem a moderátorok a hülyék minden esetben beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Kyra99, Christo, Gajcsi
2012. június 29. 22:02 #25
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
http://www.kephost.com/images4/2012/6/29/epne6ip333g9fzomxmse.gif

Kedves Marina Salvatore, asszem sikerült elvágnod magad végleg nemcsak a moderátorok körében, de sok másik tagnál is. Gyakorold továbbra is ezt a hozzáállást, hangoztasd mindenkinek, hogy senkik és ezzel egyetemben magadat fogod minősíteni.
6 felhasználónak tetszik: Kyra99, Bessie, joe_r, Gajcsi, Lizania, olsenfan..
2012. július 01. 03:10 #26
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Nem értem. Cini egyáltalán nem mondott semmi sértőt. Azért, mert szólt, hogy az ilyen képeket ne ide töltse fel az ember minek kell sértegetni az oldalt, vagy bármilyen más tagot? blink.gif
A másik: van a moderátoroknak elég dolguk! Csodálkozol, hogy most törölték a nem idevaló képeket?
Szerinted egy felugró ablakban, vagy egy listában jelenik meg, hogy mely topikokban nem lehet elérni a képeket, vagy mi? rolleyes.gif Rengeteg kép van a fórumon! Amikor az oldal még HQP néven futott akkor is rengeteg kép került feltöltésre, most kb 20-szor annyi. Sok időbe fog kerülni, míg az összes hiányzó képet kitöröljük.
2012. július 01. 23:26 #27
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
A félreértések elkerülése végett jelzem, hogy a Salem által feltöltött képeket én töröltem. Többségük újra fel fog kerülni ide, megnövelt méretben. A méretezést én csináltam, szóval az én tudtommal, és engedélyemmel kerülnek vissza is.

És egy kis segítség a HQ fogalmával kapcsolatban:

Annak idején a HQ Paradise-on a HQ azt jelentette, hogy a kép felbontása nagyobb kellett legyen, mint 1 megapixel. A Starity-n viszont úgy változott, hogy elfogadjuk, ha a képnek legalább az egyik oldala nagyobb, mint ezer pixel. Persze jobban szeretjük, ha ettől is nagyobbak, de az már elfogadható.

Tehát, a topikba csak olyan képek jöhetnek, aminek vagy a magassága, vagy a szélessége, vagy mindkettő nagyobb, mint ezer pixel.
Nem olyan bonyolult. Ha nagyobb, mint ezer pixel, akkor HQ-nak tekintjük, ha kisebb, akkor MQ-nak.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Salem
2012. július 02. 00:59 #28
- törölt felhasználó -    
Nos itt vannak a képek. Újra, átméretezve. joe_r-nek köszönhetően. Akinek végtelenül hálás vagyok értük! thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Marchesa, Blackheart.com
2012. július 02. 01:13 #29
- törölt felhasználó -    
A második hullám. cool.gif
2012. július 02. 01:28 #30
- törölt felhasználó -    
A harmadik hullám. good.gif
2012. július 02. 01:31 #31
- törölt felhasználó -    
És végül az utolsó 21 kép. wink.gif