Állítsd már le magad Illetve olvasd már el azt a hozzászólásomat még párszor amit beidéztél, ugyanis nem az a gond hogy nem tájakról tesztek képet, hanem hogy HQ legyen. Ez is csak sima szövegértés
Neked kéne magadon álítani:)...és szövegértésből mindig 5-ös voltam drága,szóval miről beszélünk?...és nem azért...de 1 év alatt jutott el az agyatokig,hogy ki kéne törölni a képeimet?Hár csak gratulálni tudok a sok eszetekhez:)
Neked kéne magadon álítani:)...és szövegértésből mindig 5-ös voltam drága,szóval miről beszélünk?...és nem azért...de 1 év alatt jutott el az agyatokig,hogy ki kéne törölni a képeimet?Hár csak gratulálni tudok a sok eszetekhez:)
4. osztályban könnyű 5-öst szerezni szövegértésből..
Én a helyedben senkinek sem mondanék még csak ahoz hasonlót sem, hogy állítsa le magát, vagy hogy 'ki vagy te itt', főleg akkor nem, ha a személy egy moderátor. Értsd meg, hogy rossz képeket töltöttél fel rossz helyre. Tényleg borzasztó, hogy kék helyett csak sárga csillagod van.. Most nem vagy olyan menő, vagy mi...?
Egy: nem vagyok drága, kettő: én a modorodhoz tudok gratulálni, de majd később te is rájössz hogy ilyen hozzáállással semmire nem fogsz menni az életben. Ha már itt tartunk, akkor a mai megmozdulásaidat 10 nappal honoráltam, ha legközelebb se sikerül lehiggadni, akkor egy hónapig gondolkodhatsz majd a dolgaidon, meg hogy nem a moderátorok a hülyék minden esetben
Kedves Marina Salvatore, asszem sikerült elvágnod magad végleg nemcsak a moderátorok körében, de sok másik tagnál is. Gyakorold továbbra is ezt a hozzáállást, hangoztasd mindenkinek, hogy senkik és ezzel egyetemben magadat fogod minősíteni.
Nem értem. Cini egyáltalán nem mondott semmi sértőt. Azért, mert szólt, hogy az ilyen képeket ne ide töltse fel az ember minek kell sértegetni az oldalt, vagy bármilyen más tagot? A másik: van a moderátoroknak elég dolguk! Csodálkozol, hogy most törölték a nem idevaló képeket?
Szerinted egy felugró ablakban, vagy egy listában jelenik meg, hogy mely topikokban nem lehet elérni a képeket, vagy mi? Rengeteg kép van a fórumon! Amikor az oldal még HQP néven futott akkor is rengeteg kép került feltöltésre, most kb 20-szor annyi. Sok időbe fog kerülni, míg az összes hiányzó képet kitöröljük.
A félreértések elkerülése végett jelzem, hogy a Salem által feltöltött képeket én töröltem. Többségük újra fel fog kerülni ide, megnövelt méretben. A méretezést én csináltam, szóval az én tudtommal, és engedélyemmel kerülnek vissza is.
És egy kis segítség a HQ fogalmával kapcsolatban:
Annak idején a HQ Paradise-on a HQ azt jelentette, hogy a kép felbontása nagyobb kellett legyen, mint 1 megapixel. A Starity-n viszont úgy változott, hogy elfogadjuk, ha a képnek legalább az egyik oldala nagyobb, mint ezer pixel. Persze jobban szeretjük, ha ettől is nagyobbak, de az már elfogadható.
Tehát, a topikba csak olyan képek jöhetnek, aminek vagy a magassága, vagy a szélessége, vagy mindkettő nagyobb, mint ezer pixel.
Nem olyan bonyolult. Ha nagyobb, mint ezer pixel, akkor HQ-nak tekintjük, ha kisebb, akkor MQ-nak.