Mariah Carey soha nem volt ilyen duci
2010. augusztus 26. 22:41
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
Katz Perry és Regi 198,!!!
ezek a megjegyzések olyan bunkók voltak,megáll az eszem!!!Ha csak sértegetni tudtok valakit akor nem kell róla írni,az OK ha valaki őszintén megmondja a véleményét de a pofátlanságot tartsátok meg magatoknak!!!!!!!!
ezek a megjegyzések olyan bunkók voltak,megáll az eszem!!!Ha csak sértegetni tudtok valakit akor nem kell róla írni,az OK ha valaki őszintén megmondja a véleményét de a pofátlanságot tartsátok meg magatoknak!!!!!!!!
2010. augusztus 26. 22:43
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
és az előbbit üzenem mindenki másnak aki ilyeneket irogat 1 terhes,tehetséges énekesnőről!!!!!!!
2010. augusztus 27. 05:56
|
|
FrentzenNazan Eckes FAN |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.06. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 5152 Azonosító: 5950 offline
|
Teljesen mindegy hogy vékonyka vagy egy kicsit duci, mert ő egy jó nő és mindkét esetben jól néz ki. (szerintem most még szebb, mint valaha)
A hangja is rendben van és végre a magánélete is sínen, van. A terhesség híre meg amennyire én tudom igaz. A többi sok sza..ság amit a szennylapok írnak róla senkit, nem érdekel.
Nem is szabad foglalkozni velük, mert az a céljuk hogy lejárassák az énekesnőt. Most nem találtak más fogást rajta hát kikezdték a súlya, na meg a fellépő ruha miatt is.
(Szerintem jól nézett ki abban a ruhában.)
A cikkben szereplő koncert képei:
http://starity.hu/forum/topik/179711-mariah-carey-fellepes-barretos-brazilia-2010-08-22/
A hangja is rendben van és végre a magánélete is sínen, van. A terhesség híre meg amennyire én tudom igaz. A többi sok sza..ság amit a szennylapok írnak róla senkit, nem érdekel.
Nem is szabad foglalkozni velük, mert az a céljuk hogy lejárassák az énekesnőt. Most nem találtak más fogást rajta hát kikezdték a súlya, na meg a fellépő ruha miatt is.
(Szerintem jól nézett ki abban a ruhában.)
A cikkben szereplő koncert képei:
http://starity.hu/forum/topik/179711-mariah-carey-fellepes-barretos-brazilia-2010-08-22/
2010. augusztus 27. 09:10
engem nem zavar a súlyfeleslege
szerintem aranyos így is
2010. augusztus 27. 09:33
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
hoppá.
szerintem azért még így is szép, és ha jól érzi magát a bőrében..(:
szerintem azért még így is szép, és ha jól érzi magát a bőrében..(:
2010. augusztus 27. 11:58
sztem nem lényeg a túlsúly!tényleg nem kéne az embereknek ennyit törődni ezzel!!!a középkorban például sokkal szebbnek tartották a ducibb nőket és egyébként mariah hangja attól még ugyanolyan gyönyörűű!!
2010. augusztus 27. 12:17
|
|
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
Sztem ha neki így jó és boldog akkor nincs beleszólásuk! Lehet h elege lett a diétákból meg az edzésekből:S Meg hát, a hangja a lényeg és nem az alkata!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: