Asszisztense mérgezte Gaby Spanicot!
2010. augusztus 27. 09:03
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Hát ez kész. Látszik, hogy vigyáznia kell az embereknek azzal, hogy kiben bíznak meg...
Ha igaz ez a hír, akkor kívánom hogy minél hamarabb heverjék ki az esetet!
2010. augusztus 27. 11:02
Azért ez nagyon durva. Ilyenre vetemedne Gaby testvérének a férje, hogy megölesse a felesége testvérét és annak családját? Ez felháborító!!! Bár Gaby-ék előbb is fordulhattak volna orvoshoz a hányások miatt, én tuti nem vártam volna 4 hónapot, főleg, hogy a kisfiát is mérgezte az a nő. Azért ha egy kisgyerek hány 4 hónapon keresztül már csak előbb orvoshoz fordulnék. Mindegy, remélem már jól vannak, azt a nőt, meg a Daniela férjét meg életfogytiglanra ítélni.
2010. augusztus 29. 20:04
Természetesen a hír igaz, nem kell ebben kételkednie senkinek!
Gaby azóta újra hozzálátott a munkához, viszont a történtekről nem szeretne nyilatkozni. A gyanúsított nemrég megvádolta Gabriela édesanyját is és tagadta, hogy tartaná a kapcsolatot Dany férjével, ami őszintén nekem gyanús.. Az viszont biztos, hogy Marcia megérdemelné a börtönbüntetést, viszont a halálbüntetés nem valószínű, mivel végül nem sikerült neki a gyilkosság.
Gaby azóta újra hozzálátott a munkához, viszont a történtekről nem szeretne nyilatkozni. A gyanúsított nemrég megvádolta Gabriela édesanyját is és tagadta, hogy tartaná a kapcsolatot Dany férjével, ami őszintén nekem gyanús.. Az viszont biztos, hogy Marcia megérdemelné a börtönbüntetést, viszont a halálbüntetés nem valószínű, mivel végül nem sikerült neki a gyilkosság.
2010. augusztus 29. 22:26
|
|
GabiXvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.07. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 68398 offline
|
Idézet (Juanita @ 2010.08.27. 11:02)
Azért ez nagyon durva. Ilyenre vetemedne Gaby testvérének a férje, hogy megölesse a felesége testvérét és annak családját? Ez felháborító!!! Bár Gaby-ék előbb is fordulhattak volna orvoshoz a hányások miatt, én tuti nem vártam volna 4 hónapot, főleg, hogy a kisfiát is mérgezte az a nő. Azért ha egy kisgyerek hány 4 hónapon keresztül már csak előbb orvoshoz fordulnék. Mindegy, remélem már jól vannak, azt a nőt, meg a Daniela férjét meg életfogytiglanra ítélni.
Biztos, hogy korábban is jártak már orvosnál, de azért az ammóniamérgezés nem mindennapi, szerintem nem is jöttek rá sokáig, hogy mi a helyzet.
Na persze a lényeg, hogy végül lebukott a nő.
2010. augusztus 30. 10:42
|
|
gabrielaa997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.16. Hozzászólás: 7 Csatolások: 1 Azonosító: 131380 offline
|
úúh ,milyen szemét ez az aszisztens . . örülhetett volna,hogy Gabriela házában lakhat és ott dolgozhat , ez durva , szegény Gaby
2010. szeptember 04. 21:44
Ez azért durva. Szegény Gaby. De végül nem lett komolyabb bajuk, és le is tartóztatták az aszisztenst!
2010. szeptember 04. 21:44
Ez azért durva. Szegény Gaby. De végül nem lett komolyabb bajuk, és le is tartóztatták az aszisztenst!
2010. szeptember 16. 15:21
Ez durva, szegény Gaby. Manapság nem lehet senkiben megbizni...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: