Shakirát megbüntették a csípőrázása miatt
2010. augusztus 26. 15:10
szegény
.De szerintem ilyenér nem kéne megbüntetni.
2010. augusztus 26. 15:11
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
1etértek El Mexicanoval!
2010. augusztus 26. 15:21
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
@katiegirl15
Egyetértek!
Egyetértek!
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. augusztus 26. 15:24
háát végülis jogos.... ő is csak ember.. de most ennyiért büntetni? :S
2010. augusztus 26. 15:25
|
|
Durcikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 256 Csatolások: 5 Azonosító: 131977 offline
|
csatlakozok BritneyVivi hez
katiegirl15
2010. augusztus 26. 15:31
hát ez alol ö sem kivétel legyen akármekkora sztár is
2010. augusztus 26. 15:32
"ezért büntetni?!"
Szerintem nem Magyarországból kellene kiindulni, ahol nincs a hatóságoknak és a törvényeknek tekintélye és visszatartó ereje, így nincs jogbiztonság sem. Számos országban komolyan veszik azt, amit itt nem, és igenis keményen betartatják a szabályokat. Ha egyszer van ott egy olyan önkormányzati rendelet, hogy a szent szökőkútban nem lehet fürdeni, akkor aki azt megszegi, jogsértést követ el és megbüntetik. Ne azt vegyétek alapul, hogy nálunk ilyen esetben csak ott állna a rendőr és nem csinálna semmit...
Szerintem nem Magyarországból kellene kiindulni, ahol nincs a hatóságoknak és a törvényeknek tekintélye és visszatartó ereje, így nincs jogbiztonság sem. Számos országban komolyan veszik azt, amit itt nem, és igenis keményen betartatják a szabályokat. Ha egyszer van ott egy olyan önkormányzati rendelet, hogy a szent szökőkútban nem lehet fürdeni, akkor aki azt megszegi, jogsértést követ el és megbüntetik. Ne azt vegyétek alapul, hogy nálunk ilyen esetben csak ott állna a rendőr és nem csinálna semmit...
katiegirl15
2010. augusztus 26. 15:36
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.26. 15:32)
"ezért büntetni?!"
Ebben én is egyetértek, nem egy ilyen szökőkútban kellett volna tombolnia. Ha rám rájönne az 5 perc lehet én is képes lennék ilyesmire, de azért nem egy szent hely közelében tenném.
A magyar rendőrök meg pff.
2010. augusztus 26. 15:47
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
szívás
én Hollandiába élek és itt nem kell bukósisak a kis motorokra
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.