Miley Cyrus és Liam Hemsworth szakítottak
2010. augusztus 26. 12:47
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Hát nem tudom. Nem szólok bele. Ha szakítottak, nekik biztos úgy volt jó.
2010. augusztus 26. 13:03
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Szerintem meg Miley érdemel sokkal jobb pasit! De sztem ez is csak egy hülye pletyka, amit vagy a cikk írója talált ki(Miley lejáratása érdekeben) vagy valami nagyon agyas újságíró! M
inden esetre gratulálok!!
2010. augusztus 26. 14:28
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
kezdek egyre jobban kiábránduni Mileyból,nagyon nagy lány már,megint elment egy pasija.Máshol azt olvastam,hogy Liam azért szakított vele,mert nem bírta,hogy Miley fehérneműben koncertezik.én értem,hogy már nem az a kislány akar lenni ,de azért fokozatasan is változhatna ,nem?
2010. augusztus 26. 14:33
sajnálom.na sebaj,Miley úgyis talál majd valaki mást.de azért szépek voltak együtt.
2010. augusztus 26. 15:02
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
De azért Liam-et sem kell félteni...máris felszedett valakit...
1 felhasználónak tetszik:
average girl
2010. augusztus 26. 15:13
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
nem tudom hogy igaz e a hír de liam odavolt miley-ért mileynak pedig lehet hogy csak azért kellett hogy legyen
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.