Durva lesz Miley Cyrus új filmje!
2010. augusztus 29. 19:05
SelenaLove99 írta:
Miley Fanok!!Tudom,hogy védeni szeretnétek,meg minden,de azért tudom,hogy ti is meglepődtetek.Sőt...Talán a Miley Fanok lepődtek meg a legjobban.És sajnálom,hogy nem bírjátok beismerni.Tudom,ha Selenáról jelenne meg mondjuk egy ijen cikk,én is védném,de ez nem igaz.Beismerném,hogy kicsit túllött a célon.Főleg ezen a mondaton lepődtem meg:
a lány elveszíti a szüzességét, füvezik, két barátnőjével csókolózik, és még ki tudja, mik történnek!
Ez kicsit Durva!!De ez az én véleményem!!Nem kell mindenkinek tetszenie!
hát én nem lepődtem meg esetleg egy nagyon picit. meg amúgy is ez csak egy film szóval.. el lehet hallgatni.meg igazad van a Miley fanok megvédik mert szeretik azért aki.
és amúgy nem tudom hogy lehet utálni egy olyan embert akit nem ismersz személyesen.
Miley Fanok!!Tudom,hogy védeni szeretnétek,meg minden,de azért tudom,hogy ti is meglepődtetek.Sőt...Talán a Miley Fanok lepődtek meg a legjobban.És sajnálom,hogy nem bírjátok beismerni.Tudom,ha Selenáról jelenne meg mondjuk egy ijen cikk,én is védném,de ez nem igaz.Beismerném,hogy kicsit túllött a célon.Főleg ezen a mondaton lepődtem meg:
a lány elveszíti a szüzességét, füvezik, két barátnőjével csókolózik, és még ki tudja, mik történnek!
hát én nem lepődtem meg esetleg egy nagyon picit. meg amúgy is ez csak egy film szóval.. el lehet hallgatni.meg igazad van a Miley fanok megvédik mert szeretik azért aki.
és amúgy nem tudom hogy lehet utálni egy olyan embert akit nem ismersz személyesen.
2010. szeptember 11. 17:24
|
|
Lillacsacsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 288 Csatolások: 61 Azonosító: 133333 offline
|
ez kicsit durva
2010. szeptember 19. 19:46
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
kiváncsi vagyok...
2011. január 12. 16:06
Na akkor lesz itt cici, meg popsi villantás, a Magyar rajongó tinik nagy megdöbbenésére, és felháborodására!
És az én örömömre!
2011. július 14. 17:45
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Hát ez van,semmi bajom a filmmel,de nem fogom megnézni,és ezért Mileyt sem fogom megutálni,ez csak egy film,semmit több!
2011. július 14. 17:49
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
SelenaLove99 irta:
Figyelj,nem rosszból irok vissza,de pont az a lényeg,h ez egy film,semmi több,és bizonyára,ahogy mondtad,te is védenéd Selt,és megértem,de ez csak film
Figyelj,nem rosszból irok vissza,de pont az a lényeg,h ez egy film,semmi több,és bizonyára,ahogy mondtad,te is védenéd Selt,és megértem,de ez csak film
2011. július 14. 17:51
|
|
Én nem lepődtem meg,Miley felnőtt,és természetes,h nem olyan filmekbe kérik,h játszon,mint csipkerózsika!
De igaz,h az utolsó dal dráma,nekem nagyon tetszett
De igaz,h az utolsó dal dráma,nekem nagyon tetszett
2014. április 22. 09:57
Megnéztem a filmet,sztem nem volt annyira rossz.Sőt...
2014. december 30. 13:59
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Nem volt dúrva...
2017. április 27. 18:25
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Egyik kedvenc filmem a LOL. Egyáltalán nem durva.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: