Durva lesz Miley Cyrus új filmje!
2010. augusztus 26. 01:12
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Egy (jó) színésznő bármit el tud játszani.. Csak ne felejtse el, hogy mi a különbség a munka és a nem munka közt..
2010. augusztus 26. 08:06
Idézet (oli97 @ 2010.08.25. 23:26)
ez egy film, és nem a valóélet. Akármi történik ott, az nem biztos, hogy a valóéletben is ez történi. Sztem lelehet szállni Mileyről.
Egyetértek.
2010. augusztus 26. 08:41
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
hülye csinálja csak tovább majdcsak kiég miatta hogy nemtud viselkedni....
2010. augusztus 26. 08:42
Idézet (nikole Evil @ 2010.08.26. 08:41)
hülye csinálja csak tovább majdcsak kiég miatta hogy nemtud viselkedni..
Ez csak egy film.
2010. augusztus 26. 08:53
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
Nevetek, amikor a "rajongók" hátat fordítanak neki, mert nem úgy öltözik, énekel, vagy viselkedik, mint amikor még kislány volt. Mindenki felnő, és mindnyájan változunk. Honnan veszed a jogot arra, hogy megmondd neki, hogyan nőjön fel, mit viseljen, és hogyan viselkedjen. Nem élheti le az egész életét úgy, hogy a 6 éves gyerekeknek tetsszen. Ő egy önálló személyiség, önmagáért él, és nem ÉRTED.
Hát igen.. Én régen imádtam, mert akkor sokkal érettebb volt mint most.Azthiszi mindent szabad neki??Ja és had jegyezzem meg hogy "magáért él és nem érted" mondatod kicsit hülyeség, mert szerintem a rajongóival is törődnie kellene!Ne magának tetszenek, de ne másnak akkor most kinek?A rajongóiért éljen, mert ha azok nincsenek Mileynak fuccs xD szóval sajnálom, Miley szeretem a zenédet, szeretem ahogy alakítasz, de téged útállak már bocsika :S
Hát igen.. Én régen imádtam, mert akkor sokkal érettebb volt mint most.Azthiszi mindent szabad neki??Ja és had jegyezzem meg hogy "magáért él és nem érted" mondatod kicsit hülyeség, mert szerintem a rajongóival is törődnie kellene!Ne magának tetszenek, de ne másnak akkor most kinek?A rajongóiért éljen, mert ha azok nincsenek Mileynak fuccs xD szóval sajnálom, Miley szeretem a zenédet, szeretem ahogy alakítasz, de téged útállak már bocsika :S
2010. augusztus 26. 09:36
|
|
Panna_0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.21. Hozzászólás: 312 Csatolások: 85 Azonosító: 125593 offline
|
Már várom!!
2010. augusztus 26. 10:56
höhö x), hát láttam már ilyen filmet Nikki Reed-del
de Nikkiből kinéztem, hogy tényleg ilyenvolt a gyerekkora mint a filmbeli szerepe, de Mileynek.. :\
amugy kiváncsi leszek :-)
de Nikkiből kinéztem, hogy tényleg ilyenvolt a gyerekkora mint a filmbeli szerepe, de Mileynek.. :\
amugy kiváncsi leszek :-)
2010. augusztus 26. 10:56
|
redgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 133567 offline
|
Én szeretem az új stílusát. 
Kiváncsi vagyok milyen lesz a film.
Kiváncsi vagyok milyen lesz a film.
1 felhasználónak tetszik:
average girl
2010. augusztus 26. 11:06
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
énis kíváncsian várom az új filmjét mert imádom meg minden, de ezen én is meglepődtem!
2010. augusztus 26. 11:10
Miley Fanok!!Tudom,hogy védeni szeretnétek,meg minden,de azért tudom,hogy ti is meglepődtetek.Sőt...Talán a Miley Fanok lepődtek meg a legjobban.És sajnálom,hogy nem bírjátok beismerni.Tudom,ha Selenáról jelenne meg mondjuk egy ijen cikk,én is védném,de ez nem igaz.Beismerném,hogy kicsit túllött a célon.Főleg ezen a mondaton lepődtem meg:
a lány elveszíti a szüzességét, füvezik, két barátnőjével csókolózik, és még ki tudja, mik történnek!
Ez kicsit Durva!!De ez az én véleményem!!Nem kell mindenkinek tetszenie!
a lány elveszíti a szüzességét, füvezik, két barátnőjével csókolózik, és még ki tudja, mik történnek!
2010. augusztus 26. 11:27
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
eddig azt mondtam volna,h nem illik rá ez a szerep..de az elmult hónapokat nézzük akk illik rá...nem tetszik az új stílusa..
2010. augusztus 26. 11:43
Idézet (SelenaLove99 @ 2010.08.26. 11:10)
Miley Fanok!!Tudom,hogy védeni szeretnétek,meg minden,de azért tudom,hogy ti is meglepődtetek.Sőt...Talán a Miley Fanok lepődtek meg a legjobban.És sajnálom,hogy nem bírjátok beismerni.Tudom,ha Selenáról jelenne meg mondjuk egy ijen cikk,én is védném,de ez nem igaz.Beismerném,hogy kicsit túllött a célon.Főleg ezen a mondaton lepődtem meg:
Meglepődni meglepődtem, hiszen ennyire nem ismertem a filmet, forgatókönyvet, de egy cseppet sem csalódtam benne. Sőt, még jobban várom.
2010. augusztus 26. 13:32
|
|
Casi Angelesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 117720 offline
|
uhh... Erre nem tok mit mondani, mindenkinek ki kell egyszer nőnie a kislányos imidzséből
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.