Megjelent Alexandra Burke új klipje, a Start Without You. Itt most mindenki megnézheti, és leírhatja a véleményét róla.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Alexandra Burke új klipje
2010. augusztus 25. 10:40
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
A legjobb részek szerintem az ezüst hátteresek voltak, de nem jön be ez a klipp. Nincs benne semmi különös, de nekem a régebbi videóklippjei sokkal jobban tetszettek. Amúgy Alexandra gyönyörű benne, meg a hangja is maradt a régi...
Csak ez a stílus most nálam nem nyerő, bár nem rossz. Mondjuk vannak hasonlóságok a két klipp között, de szerintem attól még ég és a föld a kettő... Na meg, ma már lehetetlenség olyat alkotni, ami ne hasonlítana egy kicsit sem másokéra, hiszen már annyit készítettek...
2010. augusztus 25. 10:43
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Nem ezért, de azonkívül, hogy szépen kisportolt testű pasik szerepelnek benne, ebben mi az alejandrós?!
Szerintem amúgy semmi hasonlóság nincs a kettő között.
Szerintem amúgy semmi hasonlóság nincs a kettő között.
2010. augusztus 25. 10:48
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
egyáltalán nem alejandro. teljesen már. max a zenei aláfestés meg a táncolás beállításai... amúgy ez egy feldolgozás.
2010. augusztus 25. 10:49
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
ez egy népdal feldolgozása. csak nem tom melyiké. nem jut eszembe a címe
2010. augusztus 25. 10:51
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
A szám valamire nagyon emlékeztet, nekem valami gagyi mese főcímdala ugrik be. A klipben lévő koreográfia nem tetszik, de Alexandra tényleg szép és csinos még mindig. Lady Gaga klipjére a férfiak miatt hasonlít nagyon, de legalább rajtuk nincs magassarkú.
Egy jó tanács: ha azt írod, hogy véleményünk szerint, akkor ezzel úgy tűnik, mintha a Starity nevében beszélnél, mivel hogy többes szám. Azt meg kétlem, hogy 2 felhasználó bújna meg egy név alatt. Ha másolt vagy fordított a cikk, akkor legközelebb írd oda, hogy pl írta a (jelen esetben ez van megadva forrásként, ezért ezt írom, mint hogy találgassak, vajon honnan van a cikk; bár elég valószínűtlen) Youtube vagy a Youtube véleménye szerint. Ezt nem bántásként írtam ne érts félre.
Egy jó tanács: ha azt írod, hogy véleményünk szerint, akkor ezzel úgy tűnik, mintha a Starity nevében beszélnél, mivel hogy többes szám. Azt meg kétlem, hogy 2 felhasználó bújna meg egy név alatt. Ha másolt vagy fordított a cikk, akkor legközelebb írd oda, hogy pl írta a (jelen esetben ez van megadva forrásként, ezért ezt írom, mint hogy találgassak, vajon honnan van a cikk; bár elég valószínűtlen) Youtube vagy a Youtube véleménye szerint. Ezt nem bántásként írtam ne érts félre.
2010. augusztus 25. 10:55
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (BeWhisper @ 2010.08.25. 10:52)
Ha azért alejandros mert fickók vannak benne akkor viccesek vagytok...a sugababes egyik számába is fickók vannak..upsz akkor gaga kopizott?
Ruha, tánc, ahogy a pasik körül táncolják az énekesnőt.
2010. augusztus 25. 10:59
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
@Fuller:A szám valamire nagyon emlékeztet, nekem valami gagyi mese főcímdala ugrik be.
Nekem is. Valamiért a Mackótestvér jut róla eszembe, legalábbis a refrénnél.
Amúgy figyeltem és egy táncmozdulat van benne, ami az Alejandroban is megtalálható, de szerintem ezért nem kell mindjárt lopással vádolni...
Nekem is. Valamiért a Mackótestvér jut róla eszembe, legalábbis a refrénnél.
Amúgy figyeltem és egy táncmozdulat van benne, ami az Alejandroban is megtalálható, de szerintem ezért nem kell mindjárt lopással vádolni...
2010. augusztus 25. 11:02
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Kedves emberkék!
Én nem lopással vádolom de hasonlít egy kicsikét az Alejandro c. slágerhez . Persze én jót akarok . Ezért is vártam a véleményeket . És ha valakinek nem teccik akkor elehet tűzni erről a cikkről .
Én nem lopással vádolom de hasonlít egy kicsikét az Alejandro c. slágerhez . Persze én jót akarok . Ezért is vártam a véleményeket . És ha valakinek nem teccik akkor elehet tűzni erről a cikkről .
2010. augusztus 25. 11:03
|
|
Panna_0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.21. Hozzászólás: 312 Csatolások: 85 Azonosító: 125593 offline
|
egész jó szám
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: