Jude Law és Sienne Miller Laoszban titkos ceremónia keretein belül összekötötték életüket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jude Law és Sienne Miller összeházasodott
2010. augusztus 25. 10:19
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Nagyon sok boldogságot! De az siennA!!!
2010. augusztus 25. 10:23
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Wow! Úgy látom kedvelt a sztároknál ez a titokban házasodás, meg a kicsi esküvő - mármint hogy nem verik nagydobra, meg biztos van olyan szép, csak kevés vendéggel, nem egy hadsereggel... Amit egyébként sokkal jobban tisztelek, mint a nagy eseményeket. Gratulálok nekik, legyenek boldogok!
2010. augusztus 25. 10:58
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Tényleg egyre több a titkos házasság.
Sok boldogságot! Nem tudom mikor volt utoljára Jude-nak botránya, nem igazán követem az életét, de remélhetőleg már nem lesz több.
Sok boldogságot! Nem tudom mikor volt utoljára Jude-nak botránya, nem igazán követem az életét, de remélhetőleg már nem lesz több.
2010. augusztus 25. 11:10
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.08.25. 10:58)
Tényleg egyre több a titkos házasság.
Pár hónapja született egy kislánya egy egy éjszakás kalandból, ez volt nagyobb durranás, azóta semmi különös nem történt.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. augusztus 25. 11:11
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (nozso13 @ 2010.08.25. 11:10)
Pár hónapja született egy kislánya egy egy éjszakás kalandból, ez volt nagyobb durranás, azóta semmi különös nem történt. 
Köszi az infót, reméljük nem lesz több (kaland).
2010. augusztus 25. 16:08
Idézet (nozso13 @ 2010.08.25. 11:10)
És az egyik műsorban bolondot csinált magából emiatt. 'Aktív nyuszinak' hívta magát és poént csinált a nőből és a gyerekből. Akkor még nem is beszéltem arról mikor a kedves fanjait narancsokkal dobtálta meg ...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.