Uma és kedvese, Arpad Bussons nyaralni voltak, ahol pár olyan kép készült Umáról, melyekről jogosan azt hihetjüj, babát vár.
A teljes cikkhez kattints ide!
Uma Thurman babát vár?
2010. augusztus 24. 18:20
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
szerintem terhes
)
2010. augusztus 24. 18:47
Hát sok boldogságot neki, mivel itt nincs mit tagadni
2010. augusztus 24. 18:54
|
|
Panna_0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.21. Hozzászólás: 312 Csatolások: 85 Azonosító: 125593 offline
|
Gratuluálok!!!
2010. augusztus 24. 20:30
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Bizony hízott, de biztos vagyok benne, hogy nem terhes. A kismama pocak nem így néz ki, illetve nem hiszem, hogy fejeseket ugrálna a tengerbe várandósan.
http://starity.hu/forum/topik/179761-uma-thurman-olaszorszagban-nyaral-baratjaval/
http://starity.hu/forum/topik/179761-uma-thurman-olaszorszagban-nyaral-baratjaval/
2010. augusztus 24. 20:39
nozso nem azt mondták hogy 9 hónapos terhes, a növekedő has nézhet így ki de szerintem sem terhes mert egy lehajolós képen viszont inkább hurkának tűnik. (ott tényleg látható hogy nem ilyen egy kismamapocak de oldalról szerintem simán elmenne) és terhesen is lehet fejeseket ugrani, legalábbis ebbe az időszakba. és majd jön a pampogás hogy de te már terhes is voltál biztos jobban tudod bla bla bla. olvass utána.
2010. augusztus 24. 20:39
szerintem sem terhes, de ha az akkor sok boldogságot nekik tényleg...
2010. augusztus 24. 20:44
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Sugarcake @ 2010.08.24. 20:39)
nozso nem azt mondták hogy 9 hónapos terhes, a növekedő has nézhet így ki de szerintem sem terhes mert egy lehajolós képen viszont inkább hurkának tűnik. (ott tényleg látható hogy nem ilyen egy kismamapocak de oldalról szerintem simán elmenne) és terhesen is lehet fejeseket ugrani, legalábbis ebbe az időszakba. és majd jön a pampogás hogy de te már terhes is voltál biztos jobban tudod bla bla bla. olvass utána.
Kettőnk közül szerintem én vagyok 5 hónapos terhes és van egy másik gyerekem, akivel szintén voltam terhes.
A kismama has nem ilyen puha, ha valaki alapvetően nem kövér. Fejeseket meg lehet ugrálni, ahogy amerikai focizni is lehet terhesen, csak épp nem ajánlott. De köszönöm a jó tanácsokat.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: