Miss México a Miss Universe 2010
2010. augusztus 24. 13:40
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
ez nagyon tetszik
nagyon örülök, hogy ők lettek a legszebb öt
2010. augusztus 24. 14:11
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
De unom már ezt a sok szépségversenyt... Már van 25 millió fajta szépségverseny és annyi Miss Valami van már, hogy dögunalom. A szépség különben is relatív. Szóval ezek a versenyek is teljesen feleslegesek.
A lányok csinálnának inkább a magamutogatás helyett valami értelmeset, ahelyett, hogy CSAK BESZÉLNEK A DOLGOKRÓL. Mondani mindent lehet... Világbéke, mi? Haha.
A lányok csinálnának inkább a magamutogatás helyett valami értelmeset, ahelyett, hogy CSAK BESZÉLNEK A DOLGOKRÓL. Mondani mindent lehet... Világbéke, mi? Haha.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2010. augusztus 24. 14:20
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Megérdemelte, gyönyörű a hölgy
2010. augusztus 24. 15:08
Szerintem is megérdemelte, szép leányzó. Viszont ahogy néztem, Ukrajna elég szép helyezést ért el, a szomszédba van, azt se lehet mondani, hogy pénzelték... Szóval elgondolkodtató, hogy a magyarok sose jutnak be ilyen versenyeken a top 15-be, nem hogy meg is nyerjék. Nem Timiről beszélek, mert szerintem ő nem tehet róla, persze, nem egy világ szépsége, de ha azt sulykolták bele persze hogy elhiszi. Meg ha azt nézzük - hogy most egy kicsit érte beszéljek, hiszen mi magyarok bántjuk őt - megválasztották, mit tehetett volna? Vissza kellett volna lépnie, hogy elnézést, csúnya vagyok, XYka menj inkább te? Ha azt nézzük, a feladatát "tökéletesen" ellátta, oké, angolul nem tud, de egyébként pozitívan állt hozzá és optimistán, ez is egy elvárás.
És nem először írom, hogy édes mindegy kit küldünk ki, magyar sose fog ilyen versenyt nyerni, ennek a büdös országnak nincs annyi pénze, meg különben is, szerintem nem is fontos annyira. A Dél Amerikaiakat mind drogbárók pénzelik, ott magánszemélynek van annyi pénze, oké, lehet itt is van, de nem hiszem hogy megéri
És nem először írom, hogy édes mindegy kit küldünk ki, magyar sose fog ilyen versenyt nyerni, ennek a büdös országnak nincs annyi pénze, meg különben is, szerintem nem is fontos annyira. A Dél Amerikaiakat mind drogbárók pénzelik, ott magánszemélynek van annyi pénze, oké, lehet itt is van, de nem hiszem hogy megéri
2010. augusztus 24. 15:13
Idézet (Cynthia @ 2010.08.24. 15:08)
Szerintem is megérdemelte, szép leányzó. Viszont ahogy néztem, Ukrajna elég szép helyezést ért el, a szomszédba van, azt se lehet mondani, hogy pénzelték... Szóval elgondolkodtató, hogy a magyarok sose jutnak be ilyen versenyeken a top 15-be, nem hogy meg is nyerjék. Nem Timiről beszélek, mert szerintem ő nem tehet róla, persze, nem egy világ szépsége, de ha azt sulykolták bele persze hogy elhiszi. Meg ha azt nézzük - hogy most egy kicsit érte beszéljek, hiszen mi magyarok bántjuk őt - megválasztották, mit tehetett volna? Vissza kellett volna lépnie, hogy elnézést, csúnya vagyok, XYka menj inkább te? Ha azt nézzük, a feladatát "tökéletesen" ellátta, oké, angolul nem tud, de egyébként pozitívan állt hozzá és optimistán, ez is egy elvárás.
Nem hiszem, hogy csak a pénz tehet erről. Sajnos a magyarokról majdnem az egész világnak negatív képe van, és erről csak mi tehetünk, főleg a politikusaink...
2010. augusztus 24. 15:14
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.24. 15:13)
Nem hiszem, hogy csak a pénz tehet erről. Sajnos a magyarokról majdnem az egész világnak negatív képe van, és erről csak mi tehetünk, főleg a politikusaink... 
Egy részt igazad van, a másik része viszont kőkeményen pénz. És ezt gondolom te is belátod
2010. augusztus 24. 15:20
Idézet (Cynthia @ 2010.08.24. 15:14)
Egy részt igazad van, a másik része viszont kőkeményen pénz. És ezt gondolom te is belátod 
Ez kétségtelen, én szoktam leginkább azt mondani, hogy ma már minden mögött csak a pénz áll, nem több.
2010. augusztus 24. 16:28
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Hát furcsa lehet, de szerintem nagyon kevés szép nőt küldenek ilyen versenyekre. xD Ja és egyetértek: magyar sosem fog nyerni. Amúgy sem értm miért mondják, hogy mi (magyar lányok) vagyunk a legszebbek. Oo
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.