Pasi és csaj közötti korkülönbség...
2012. május 03. 20:23
Nálam 10 év a max, egyik ismerősünk 24 éves míg a férje 39, de teljesen jól megvannak, immáron 5 éve.
2012. május 08. 23:26
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Huha, nehéz kérdés. Mindenkinek másképpen gondolja ugye. :')
Én vagyok vele, hogy amíg 2 felnőtt emberről van szó, addig akár 10-15 év is lehet,eltudják dönteni, hogy nekik mi a jó. De ha kiskorúkról van szó az már egy másik tészta. ^-^
Én vagyok vele, hogy amíg 2 felnőtt emberről van szó, addig akár 10-15 év is lehet,eltudják dönteni, hogy nekik mi a jó. De ha kiskorúkról van szó az már egy másik tészta. ^-^
2012. május 11. 14:07
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Ez az egész attól függ, hogy milyen korosztályú emberkéről van szó.
2012. május 14. 18:17
Szerintem nem számít, ha két ember szereti egymást.
2012. május 14. 18:28
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
szerintem max 18 év de annál több nem,az már túl sok
ja és fiú legyen az idősebb nem a lány
ja és fiú legyen az idősebb nem a lány
2012. május 14. 18:38
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Én nem szeretem a korombéli pasikat,túl éretlenek.
Számomra kevés ha csak 1-2 évvel idősebb a pasi.Ebben a hónapban leszek 19 és úgy vagyok vele,hogy minimum 23 legyen az akivel esetleg járnék.
Engem egyáltalán nem zavar a korkülönbség,bár néha sajnos gond lehet,hiszen ha egy idősebb pasi mondjuk egy 40 éves összejön egy 20 éves csajjal lehetséges,hogy irányítani akarná,mert úgy is ő az "érettebb" az "okosabb".
De amúgy nekem is tetszett már olyan is aki 18 évvel volt nálam öregebb.
Számomra kevés ha csak 1-2 évvel idősebb a pasi.Ebben a hónapban leszek 19 és úgy vagyok vele,hogy minimum 23 legyen az akivel esetleg járnék.
Engem egyáltalán nem zavar a korkülönbség,bár néha sajnos gond lehet,hiszen ha egy idősebb pasi mondjuk egy 40 éves összejön egy 20 éves csajjal lehetséges,hogy irányítani akarná,mert úgy is ő az "érettebb" az "okosabb".
De amúgy nekem is tetszett már olyan is aki 18 évvel volt nálam öregebb.
2012. május 15. 20:24
Helyzet és emberfüggő. Persze aki 18 alatt van, ott max a 3 év korkülönbség az ideális. Utána már nem nagyon számít, de azért +20 év az már sok.
2012. május 15. 20:28
Ez attól függ. ha egy 14 éves lányt veszünk, akkor neki max. 16-17, de ha egy 22 évest akkor neki akár a 32 éves pasi is jó. de nem a kor számit, hanem a szerelem ereje. Az én szüleim között is van kemény 10 év
2013. október 28. 22:31
16 éves fejjel nálam négy, maximum öt év jöhet szóba (persze pluszban), de talán pár év múlva hozzácsapok néhány évet, ez még nálam nem forrt ki. Jelenleg nem érdekelnek a fiatalabb, vagy a nálam több, mint öt évvel idősebb férfiak.
2013. október 30. 18:06
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Ahogy észrevettem, a társadalomban az az elfogadott, ha a nő életkora kisebb vagy egyenlő a férfiéval, de ha fordítva van, akkor már ferde szemmel néznek rá.
Véleményem szerint a korkülönbség 10-nél ne legyen azért több, mert elég sok generációs eltérés lehet így a két ember között, ami miatt lehetséges, hogy mégse értik meg egymást olyan jól, mint első pillanatban.
Véleményem szerint a korkülönbség 10-nél ne legyen azért több, mert elég sok generációs eltérés lehet így a két ember között, ami miatt lehetséges, hogy mégse értik meg egymást olyan jól, mint első pillanatban.
2013. december 21. 23:02
Attól függ. Nyilván számít, hogy az illető nem olyan idős legyen, hogy az kapcsolat helyett inkább apakomplexus legyen.
Nekem volt olyan barátom, aki velem egyidős volt, de ő volt azérettebb, meg olyan is, aki 4 évvel idősebb volt nálam, de én voltam (akkor 13 évesen) az érettebb.
Nagyon ember függő a dolog.
Nekem volt olyan barátom, aki velem egyidős volt, de ő volt azérettebb, meg olyan is, aki 4 évvel idősebb volt nálam, de én voltam (akkor 13 évesen) az érettebb.
Nagyon ember függő a dolog.
2013. december 22. 11:42
Ha mondjuk hogy a 18 a lány meg 20 az még talán belefér de ha a fiú 18 a lány meg 15 az szerintem már égőbb!
2013. december 22. 11:52
|
|
Nettigirl*winehouse* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 1287 Csatolások: 66 Azonosító: 213453 offline
|
Ha már felnőtt vagy és igazán érett ahhoz,hogy társat válassz,szerintem nem számít a korkülönbség.De a mai kisebb korosztályra jellemző,hogy esetleg sokkal idősebb fiút választ.(tisztelet a kivételnek).
Én 18 éves múltam és van barátom,aki 1 évvel idősebb nálam.Szerintem ez pont jó.
Én 18 éves múltam és van barátom,aki 1 évvel idősebb nálam.Szerintem ez pont jó.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: