Starity

Pasi és csaj közötti korkülönbség...

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 30. 11:43 #21
- törölt felhasználó -    
Nem tudnék egy 20-22 évessel járni, annyira kisfiúk vagy nem tudom... De azért 26-27 felett sem igazán... De amúgy ez a legkevesebb, mindenképp nehéz normális pasit találni... laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. szeptember 30. 18:38 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (Regina @ 2010.09.30. 11:43)
Nem tudnék egy 20-22 évessel járni, annyira kisfiúk vagy nem tudom... De azért 26-27 felett sem igazán... De amúgy ez a legkevesebb, mindenképp nehéz normális pasit találni...  laugh.gif

Az biztos. Nem minden bokorba lehet őket megtalálni laugh.gif
2010. szeptember 30. 19:35 #23
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Nehéz kérdés. Mióta az eszemet tudom, az idősebb pasik jöttek be nekem. Először oviban voltam szerelmes, és nem valamelyik kis csoporttársamba, vagy a szomszéd fiúba, hanem David Hasselhoffba... Teljesen odavoltam, meg vissza Michael Knightért... biggrin.gif

Szóval nekem mindig is az idősebb férfiak tetszettek. Az is tény, hogy elég sokáig voltam úgy, hogy plátóian voltam belezúgva ebbe-abba. Ciki, nem ciki, még gimi elején is így voltam...

Aztán kezdtem "kinőni" a rajongást az elérhetetlenek után. Egy helyi színész tetszett meg. Nem voltam szerelmes, csak tetszett. És így gyógyultam ki... smileeee.gif A színésszel aztán összeismerkedtünk, és ha barátok nem is, de kedves ismerősök lettünk. Ő 19 évvel idősebb nálam... Egyszer pl. a barátnőjének néztek. smileeee.gif Meg volt 1-2 pillanat, ahol kicsit azt éreztem, hogy Ő esetleg próbálna úgy is közeledni, csak gyáva nyúl voltam. smileeee.gif

Közben megtetszett egy "korombeli" srác. Elsős gimis voltam, Ő végzős... (4 év korkülönbség) Szóval nem sokat tudtam utána leselkedni. Amúgy megint beleválasztottam, a srác ugyanis színésznek tanult. (Valamiért nagy hatással vannak rám a színészek. smileeee.gif ) Nagyjából 5 évig epekedtem utána reménytelenül. smileeee.gif Úgy voltam vele, egy nő ne kezdeményezzen... De mivel fogalmam sem volt, hogy működik a gyakorlatban a "női vonzerő", így nem lett belőle semmi. Eközben volt egy "b" vonalam is, egy reálisabb, Ő 12 évvel volt több nálam, szintén színész... tongue.gif Csak aztán én is csináltam hülyeséget, Ő is, kavarták is a k@kit a háttérben a "jóakarók", úgyhogy ebből sem lett semmi.

Aztán elkerültem fősulira, ahol első látásra szimpatizáltam az egyik tanárommal... 14 év korkülönbség. Eltelt egy tanév. A következő tanév elején pedig összejöttünk. Ennek már 3 éve, és jól megvagyunk. (Amúgy a páromról kiderült, hogy anno játszott Ő is színházban bérletes előadásokban - úgy tűnik, nagyon kiszagolom az ilyesmit. rohog.gif )
2 felhasználónak tetszik: Cinzina, Adrianna
2010. szeptember 30. 19:37 #24
Vikici
Vikici
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2041
Csatolások: 313
Azonosító: 126670
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.30. 19:35)
Nehéz kérdés. Mióta az eszemet tudom, az idősebb pasik jöttek be nekem. Először oviban voltam szerelmes, és nem valamelyik kis csoporttársamba, vagy a szomszéd fiúba, hanem David Hasselhoffba... Teljesen odavoltam, meg vissza Michael Knightért... biggrin.gif
Szóval nekem mindig is az idősebb férfiak tetszettek. Az is tény, hogy elég sokáig voltam úgy, hogy plátóian voltam belezúgva ebbe-abba. Ciki, nem ciki, még gimi elején is így voltam...
Aztán kezdtem "kinőni" a rajongást az elérhetetlenek után. Egy helyi színész tetszett meg. Nem voltam szerelmes, csak tetszett. És így gyógyultam ki... smileeee.gif A színésszel aztán összeismerkedtünk, és ha barátok nem is, de kedves ismerősök lettünk. Ő 19 évvel idősebb nálam... Egyszer pl. a barátnőjének néztek. smileeee.gif Meg volt 1-2 pillanat, ahol kicsit azt éreztem, hogy Ő esetleg próbálna úgy is közeledni, csak gyáva nyúl voltam. smileeee.gif
Közben megtetszett egy "korombeli" srác. Elsős gimis voltam, Ő végzős... (4 év korkülönbség) Szóval nem sokat tudtam utána leselkedni. Amúgy megint beleválasztottam, a srác ugyanis színésznek tanult. (Valamiért nagy hatással vannak rám a színészek. smileeee.gif ) Nagyjából 5 évig epekedtem utána reménytelenül. smileeee.gif Úgy voltam vele, egy nő ne kezdeményezzen... De mivel fogalmam sem volt, hogy működik a gyakorlatban a "női vonzerő", így nem lett belőle semmi. Eközben volt egy "b" vonalam is, egy reálisabb, Ő 12 évvel volt több nálam, szintén színész... tongue.gif Csak aztán én is csináltam hülyeséget, Ő is, kavarták is a k@kit a háttérben a "jóakarók", úgyhogy ebből sem lett semmi.
Aztán elkerültem fősulira, ahol első látásre szimpatizáltam az egyik tanárommal... 14 év korkülönbség. Eltelt egy tanév. A következő tanév elején pedig összejöttünk. Ennek már 3 éve, és jól megvagyunk. (Amúgy a páromról kiderült, hogy anno játszott Ő is színházban bérletes előadásokban - úgy tűnik, nagyon kiszagolom az ilyesmit.  rohog.gif )

Engem Például zavar, ha a fiu fiatalabb nálam, de szerintem a max 9 éves körkülönbség a megengedhető.
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2010. szeptember 30. 19:39 #25
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Vikici @ 2010.09.30. 19:37)
Engem Például zavar, ha a fiu fiatalabb nálam, de szerintem a max 9 éves körkülönbség a megengedhető.

És miért pont 9? Miért nem 8, vagy 10? smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2010. szeptember 30. 19:41 #26
Vikici
Vikici
Hozzászólás: 2041
Csatolások: 313
Azonosító: 126670
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.30. 19:39)
És miért pont 9? Miért nem 8, vagy 10?  smileeee.gif

Nem tudom, csak ez jutot eszembe, ez volt a tetszetős, de pl: akibe most szerelmes vagyok, aközt 6 év van biggrin.gif
2010. szeptember 30. 19:46 #27
Tomasevic92
Tomasevic92
visszatérő vendég

Státusz"oh think twice it's another day for you and me in Paradise. Think about it..."
Hozzászólás: 235
Csatolások: 0
Azonosító: 124604
5-6 év simán belefér, előnyösebb ha a fiú javára, de hát a love az love smileeee.gif
2010. szeptember 30. 19:52 #28
- törölt felhasználó -    
Aztán elkerültem fősulira, ahol első látásra szimpatizáltam az egyik tanárommal... 14 év korkülönbség. Eltelt egy tanév. A következő tanév elején pedig összejöttünk. Ennek már 3 éve, és jól megvagyunk. (Amúgy a páromról kiderült, hogy anno játszott Ő is színházban bérletes előadásokban - úgy tűnik, nagyon kiszagolom az ilyesmit.  rohog.gif )

David Hasselhoff? Huh, ezt nem tudtam. Az én első igazi rajongásom Rupert Grintnél kezdődött és azóta is tart rohog.gif
Hiszem azt hogy mindenkinek van valaki a világban akár idősebb vagy fiatalabb az illető. Amíg másról van szó, azt mondom, a korkülönbség nem számít, de ha magamról lenne szó, elgondolkodnék rajta. 16 évesen nem szerettem volna 28 évessel járni, most 22 vagyok (És ha nem lenne pasim) akkoris elgondolkodnék hogy korombeli vagy idősebb pasast válasszak. Fiatalabbat soha nem választanék. A korombeli lenne talán a legjobb, ha éretten gondolkozik és megtetszik akkor miért ne? Világ életemben azok tetszettek inkább akik idősebbek vagy korombeliek de értelmesebbek és értelmesebben gondolkoznak. Mint a bornál, minnél idősebb, annál jobb. rohog.gif Nem, ez azért nem teljesen igaz. Ha az illető egy tizessel lenne öregebb nálam, elgondolkodnék de úgyis a szív dönt, és csak később derül ki jól döntöttem-e vagy nem.
(Az idősebb pasik jobban néznek ki mint a 22-24 évesek. Egyéni vélemény rohog.gif _nevet.gif )
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, katiegirl15
2010. szeptember 30. 20:00 #29
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.30. 19:52)
David Hasselhoff? Huh, ezt nem tudtam. Az én első igazi rajongásom Rupert Grintnél kezdődött és azóta is tart  rohog.gif 
Hiszem azt hogy mindenkinek van valaki a világban akár idősebb vagy fiatalabb az illető. Amíg másról van szó, azt mondom, a korkülönbség nem számít, de ha magamról lenne szó, elgondolkodnék rajta. 16 évesen nem szerettem volna 28 évessel járni, most 22 vagyok (És ha nem lenne pasim) akkoris elgondolkodnék hogy korombeli vagy idősebb pasast válasszak. Fiatalabbat soha nem választanék. A korombeli lenne talán a legjobb, ha éretten gondolkozik és megtetszik akkor miért ne? Világ életemben azok tetszettek inkább akik idősebbek vagy korombeliek de értelmesebbek és értelmesebben gondolkoznak. Mint a bornál, minnél idősebb, annál jobb.  rohog.gif Nem, ez azért nem teljesen igaz. Ha az illető egy tizessel lenne öregebb nálam, elgondolkodnék de úgyis a szív dönt, és csak később derül ki jól döntöttem-e vagy nem.
(Az idősebb pasik jobban néznek ki mint a 22-24 évesek. Egyéni vélemény  rohog.gif _nevet.gif  )

Igen. Mai fejemmel már nem értem, mit ettem rajta, de anno nagyon odavoltam érte. smileeee.gif Aztán Noah Wyle következett, Tobias Moretti, Fernando Colunga. FC volt az utolsó "elérhetetlen" vágyálmom. rohog.gif

Fiatalabb nálam sem jöhetne szóba. Egyszerűen képtelen vagyok elképzelni magam egy fiatalabb férfival. Korombelivel sem nagyon, bár volt már rá példa, hogy összehozott a sors olyan velem "egyidős" fiúkkal, akik éretten gondolkoznak, nem gyerekesek, stb. Csak nekik meg én nem jöttem be valószínűleg úgy (szerelem)... Mondjuk nekem sem azon járt az eszem, hogy de összejönnék velük, vagy ilyesmi. Csak ha lett volna kölcsönös vonzalom, akkor ezek elől a fiúk elől valószínűleg nem "menekültem" volna el... smileeee.gif

Mondjuk azt kihagytam a sztorimból, hogy a 12 évvel idősebb színész és a jelenlegi párom között is volt 1-2 randim. Az egyik srác 5-6 évvel volt csak idősebb nálam. Aranyos volt, okos is, minden, csak valamiért én nem... Hiányzott valami... smileeee.gif

Ja, és teljesen egyetértek, hogy minél idősebb egy pasi, általában annál jobban néz ki... rohog.gif Nem mindenki, de ez általában így van. yes.gif
2010. szeptember 30. 20:06 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.30. 20:00)

Ja, és teljesen egyetértek, hogy minél idősebb egy pasi, általában annál jobban néz ki...  rohog.gif Nem mindenki, de ez általában így van. yes.gif

Nem tudom miért van ez így. De ez a helyzet és kész. Van bennük valami magával ragadó, valami férfias és hogy nincs már olyan kisfiús arcuk blush.gif
Volt erről régebben egy cikk egy tudományos oldalon, hogy a nőknél mi a 10 legfontosabb szempont ha férfiakról van szó és milyen tulajdonságokat soroltak fel listaszerűen mint jó tulajdonság férfiaknál. Meglepő lett az eredmény. Mindjárt előkutatom valahonnan biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. szeptember 30. 20:09 #31
- törölt felhasználó -    
Ezt nem lehet behatárolni, főleg akkor nem, ha nagy a szerelem. És szerintem más kérdés az is, hogy tetszik neked egy ennyivel fiatalabb vagy idősebb. Lesz belőle valami, vagy sem? Ezt úgyse lehet előre tudni. Lehet, hogy csak megmarad a szimpátia, de ennyi. Viszont úgy is az lesz, ha szereted, nem a korkülönbséget fogod nézni.
2010. szeptember 30. 20:48 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.30. 20:00)
hogy minél idősebb egy pasi, általában annál jobban néz ki...  rohog.gif Nem mindenki, de ez általában így van. yes.gif

Oké, a linket nem találom de nagyjából emlékszem a cikkre. A lényeg az hogy 16 és 40 év közötti nők körében végeztek felmérést. Megkérdezték őket hogy szerintük ki a leghelyesebb pasasok és miért tartják őket szépnek és mik azok a felsorolt tulajdonságok amik a valódi életben is tetszetősek egy férfiben. Ennek alapján Johnny Depp nyert, a TOP10-ben ha jól emlékszem 3 20 év alatti és 2 30 év alatti került be a többi mind 30 feletti volt. A TOP10 tulajdonságban pedig meglepő dolgok szerepeltek, mintpéldául borosta, szemüveg, dús barna vagy fekete haj, nagy szemek stb. Az izmos test valahogy a lista végefelé volt ... blush.gif Érdekes, de egyetértek biggrin.gif
2010. szeptember 30. 20:52 #33
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.30. 20:48)
Ennek alapján Johnny Depp nyert, a TOP10-ben ha jól emlékszem 3 20 év alatti és 2 30 év alatti került be a többi mind 30 feletti volt. A TOP10 tulajdonságban pedig meglepő dolgok szerepeltek, mintpéldául borosta, szemüveg, dús barna vagy fekete haj, nagy szemek stb. Az izmos test valahogy a lista végefelé volt ... blush.gif Érdekes, de egyetértek  biggrin.gif

Hú, köszi. Ez jó. A borosta / szakáll nekem is nagyon bejön, illetve a szemüveg is egyre inkább (párom amúgy szemüveges blush.gif ), a hajzattal is maximálisan egyet tudok érteni... A szem... Hát, hogy "nagy szem", az nem feltétlenül. A szem szerintem az egyetlen (?) olyan testrész, amit egyszerűen nem lehet leírni. Azt látni kell. Láttam már "nagy szeműt", aki nem tetszett, meg olyat is, akinek nem volt akkora, és tetszett... A szem az egy ilyen kis huncut dolog... Nekem leírhatatlan. biggrin.gif
2010. szeptember 30. 21:12 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.30. 20:52)
Hú, köszi. Ez jó. A borosta / szakáll nekem is nagyon bejön, illetve a szemüveg is egyre inkább (párom amúgy szemüveges  blush.gif ), a hajzattal is maximálisan egyet tudok érteni... A szem... Hát, hogy "nagy szem", az nem feltétlenül. A szem szerintem az egyetlen (?) olyan testrész, amit egyszerűen nem lehet leírni. Azt látni kell. Láttam már "nagy szeműt", aki nem tetszett, meg olyat is, akinek nem volt akkora, és tetszett... A szem az egy ilyen kis huncut dolog... Nekem leírhatatlan.  biggrin.gif

Én a nagy barna szemekre szavazok. A pasimnak is nagy barna szemei vannak. Egyetlen hátránya hogy nehezen lehet nemet mondani neki ha kér tőled valamit mintpéldául 'Csinálsz nekem szezámmagos csirkét mire hazaérek?' és akkor rád néz azzal a szép nagy barna szemeivel _nevet.gif Ilyen szép nagy szemek:
http://www.avatarsdb.com/avatars/plz.jpg
lol
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, rheuska
2010. október 01. 13:32 #35
Cinzina
Cinzina
*Crystal Light*

Státusz"What the hell is the matter with you?!"
Hozzászólás: 1441
Csatolások: 4663
Azonosító: 37030

Ez nagy like!! biggrin.gif Nekem is ő volt az egyik nagy szerelmem kislányként smileeee.gif
Egyébként nálam olyasmi van, hogy a plátóiak egészen sokáig az apukáim lehettek volna... biggrin.gif Aztán ahogy kezdtem idősödni, kezdett tetszeni a 70-76-os korosztály (már akik akkor születtek), majd amikor bejöttek a hús-vér pasik a látókörömbe (ez egészen későn következett be, kb 26 voltam), mindegyik akibe szerelmes voltam, fiatalabb volt nálam... tongue.gif Az egyik 3 évvel, a másik csak féllel, de egyikkel sem jöttem össze. Az első kapcsolatom, vagyis a jelenlegi fiúm, 22 éves, én meg vagyok 29, és azóta is fiatalabb pasikkal ismerkedem inkább.
A korkülönbség nem lehet akadály (a kineziológusom pasija 17 évvel fiatalabb nála, és 3 éve együtt vannak). Inkább azt kell ilyenkor nézni, az illetőnek mennyire a tükörképe a párja. Ugyanis csak olyan társat vonzhattok be az életetekbe, mint amilyenek Ti vagytok, és most beszélek általában olyan tulajdonságokról, amiket besöpörtök a tudatalattitokba, és sohasem mernétek vele szembenézni... A párotok mindig a legjobb tükörkép, ami benne zavar, azt gyakorlatilag magadban nem tudod elfogadni. Tapasztalatból beszélek. Sok veszekedés pont azért van, mert ezekkel senki sincs tisztában, és mindenki a másikra hárítja a dolgokat. Pedig mennyire könnyebb lenne, ha mindenki vállalni tudná önmagát!!
Lehetsz 20 éves, ha olyan érett vagy, és úgy gondolkozol, mint egy 40 éves, akkor inkább az idősebb korosztályból találsz társat magadnak. De fordítva is lehet, 40 évesen is gondolkozhatsz 20 évesként... Félreértés ne essék, a férfiak "kapuzárási pánikja" nem tartozik a természetes dolgok közé, tehát ha egy 50 éves pasi mutatkozik egy 20 éves csajjal, akkor a pasinak magától kéne megkérdeznie, vajon miért is van vele?
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. október 01. 16:05 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cinzina @ 2010.10.01. 13:32)
Ez nagy like!! biggrin.gif Nekem is ő volt az egyik nagy szerelmem kislányként smileeee.gif
Egyébként nálam olyasmi van, hogy a plátóiak egészen sokáig az apukáim lehettek volna... biggrin.gif Aztán ahogy kezdtem idősödni, kezdett tetszeni a 70-76-os korosztály (már akik akkor születtek), majd amikor bejöttek a hús-vér pasik a látókörömbe (ez egészen későn következett be, kb 26 voltam), mindegyik akibe szerelmes voltam, fiatalabb volt nálam... tongue.gif Az egyik 3 évvel, a másik csak féllel, de egyikkel sem jöttem össze. Az első kapcsolatom, vagyis a jelenlegi fiúm, 22 éves, én meg vagyok 29, és azóta is fiatalabb pasikkal ismerkedem inkább.
A korkülönbség nem lehet akadály (a kineziológusom pasija 17 évvel fiatalabb nála, és 3 éve együtt vannak). Inkább azt kell ilyenkor nézni, az illetőnek mennyire a tükörképe a párja. Ugyanis csak olyan társat vonzhattok be az életetekbe, mint amilyenek Ti vagytok, és most beszélek általában olyan tulajdonságokról, amiket besöpörtök a tudatalattitokba, és sohasem mernétek vele szembenézni... A párotok mindig a legjobb tükörkép, ami benne zavar, azt gyakorlatilag magadban nem tudod elfogadni. Tapasztalatból beszélek. Sok veszekedés pont azért van, mert ezekkel senki sincs tisztában, és mindenki a másikra hárítja a dolgokat. Pedig mennyire könnyebb lenne, ha mindenki vállalni tudná önmagát!!
Lehetsz 20 éves, ha olyan érett vagy, és úgy gondolkozol, mint egy 40 éves, akkor inkább az idősebb korosztályból találsz társat magadnak. De fordítva is lehet, 40 évesen is gondolkozhatsz 20 évesként... Félreértés ne essék, a férfiak "kapuzárási pánikja" nem tartozik a természetes dolgok közé, tehát ha egy 50 éves pasi mutatkozik egy 20 éves csajjal, akkor a pasinak magától kéne megkérdeznie, vajon miért is van vele?

Mindenki szerelmes volt Davidbe csak én nem? biggrin.gif
Ez szép beszéd volt. Lájk, lájk beer.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, rheuska
2010. október 01. 19:29 #37
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
Idézet (kateblock @ 2010.09.30. 21:12)
Én a nagy barna szemekre szavazok. A pasimnak is nagy barna szemei vannak. Egyetlen hátránya hogy nehezen lehet nemet mondani neki ha kér tőled valamit mintpéldául 'Csinálsz nekem szezámmagos csirkét mire hazaérek?' és akkor rád néz azzal a szép nagy barna szemeivel _nevet.gif Ilyen szép nagy szemek:
http://www.avatarsdb.com/avatars/plz.jpg
lol

nekem meg ez a nagy Like xD a nagy barna szemek... meg lehet ölni velük...
és én sem voltam szerelmes Davidbe. elég fura kislány lehettem, amennyire emlékszem, első nagy szerelmem Dimitri volt az Anasztáziából xD
2010. október 01. 19:32 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.10.01. 19:29)
nekem meg ez a nagy Like xD a nagy barna szemek... meg lehet ölni velük...

Ugye? A nagy barna szemek ölni képesek. rohog.gif
Nekem Ron a HP-ből volt az első szerelmem, olyan kis cuki volt (és hogy kipofásodott mostanra rohog.gif )
2010. október 01. 22:27 #39
Cinzina
Cinzina
*Crystal Light*

Státusz"What the hell is the matter with you?!"
Hozzászólás: 1441
Csatolások: 4663
Azonosító: 37030
Idézet (kateblock @ 2010.10.01. 16:05)
Mindenki szerelmes volt Davidbe csak én nem?  biggrin.gif 
Ez szép beszéd volt. Lájk, lájk  beer.gif  biggrin.gif

Köszi!! biggrin.gif meghajolo.gif
Hát én vele kezdtem el anno írói karrieremet... biggrin.gif Egyébként nagyon furi, és itt hozzákapcsolom magam a barna szemes témához, de ugye Davidnek gyönyörű szép kék szemei vannak. Na ez volt nálam az alap, a kék szemű pasikért haltam... Plátóian. aztán érdekes módon a barna szeműek átvették az uralmat.. És mindhárom srác akibe szerelmes voltam és mellettem volt, barna szemű.. tongue.gif Tényleg ölni lehet velük.
2010. október 01. 22:31 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cinzina @ 2010.10.01. 22:27)
Köszi!! biggrin.gif meghajolo.gif 
Hát én vele kezdtem el anno írói karrieremet... biggrin.gif Egyébként nagyon furi, és itt hozzákapcsolom magam a barna szemes témához, de ugye Davidnek gyönyörű szép kék szemei vannak. Na ez volt nálam az alap, a kék szemű pasikért haltam... Plátóian. aztán érdekes módon a barna szeműek átvették az uralmat.. És mindhárom srác akibe szerelmes voltam és mellettem volt, barna szemű.. tongue.gif Tényleg ölni lehet velük.

Kék szem, ne is mond. Jártam valakivel, aki szőke volt és kékszemű. Így utólag nem is értem mi tetszett rajta, a barna szem barna haj sokkal jobb párosítás. rohog.gif
Nem is illettünk össze sajnos haragban váltunk el (ő volt makacs, nem én) és soha nem lesz módunk kibékülni mert tavaly, élete 21-ik évében meghalt, holnapután lesz 1 éve.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!