Miután végleg befejezték a Harry Potter forgatásait, mint tudjuk, az egész stábnak hiányozni fog, de Rupert még nem gondolt bele, mi lesz ezután.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rupert Grintnek hiányzik a HP-s rutin
2010. augusztus 23. 20:37
2010. augusztus 23. 20:46
|
|
Peggysuevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 130089 offline
|
a HP az örök (:. És az meg nem igaz, hogy nem hallani róla.. én pl majdnem mindennap olvasok róla/róluk, csak nem pont ezen az oldalon, mert itt csak Justin Bieber és Selena Gomez cikkeket lehet olvasni 80%-ban..
2010. augusztus 23. 20:52
az bizti,hogy furcsa lesz nekik,és fájni is fog,hogy abbahagyják,és nincs tovább.
azért én szurkolom neki,és remélem,még sok-sok filmben látjuk.
azért én szurkolom neki,és remélem,még sok-sok filmben látjuk.
2010. augusztus 23. 20:52
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Peggysue @ 2010.08.23. 20:46)
a HP az örök (:. És az meg nem igaz, hogy nem hallani róla.. én pl majdnem mindennap olvasok róla/róluk, csak nem pont ezen az oldalon, mert itt csak Justin Bieber és Selena Gomez cikkeket lehet olvasni 80%-ban..
Az oké, hogy te utánuk olvasol, de én pl. már rég nem hallottam semilyen hírt a filmről vagy a szereplőkről.
2010. augusztus 23. 21:01
|
|
Széphajúúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.05. Hozzászólás: 71 Csatolások: 34 Azonosító: 92291 offline
|
sztem talál magának való szerepeket
egy kis pihi, aztán "Csapó, felvétel!"
egy kis pihi, aztán "Csapó, felvétel!"
1 felhasználónak tetszik:
szeri thalía
2010. augusztus 23. 21:05
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
Kár, hogy vége!
Én nagyon szerettem, és remélem, hogy mg sok szerepet kapnak.
mindegyik szereplőnek sok sikert!
Én nagyon szerettem, és remélem, hogy mg sok szerepet kapnak.
mindegyik szereplőnek sok sikert!
2010. augusztus 23. 21:07
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
kár hogy vége van jőhete még sok-sok rész
2010. augusztus 23. 21:35
Érdekes ... Rupert két nappal ezelőtt még azt hajtogatta hogy készen áll a távozásra. Hónapok óta semmi másról nem kérdezik csak arról hogy mi lesz a HP után és ő mindig elmondja hogy fájni fog, de tovább lépett és több lehetséges projekt is van kilátásban amiket egy pár hónapos szünet után szeretne elkezdeni
Én kifejezetten örülök hogy nincs több HP rész. Ez így van jól, történetnek vége, kész, ennyi volt. Majd megőrülök, annyit kell várni a filmek között és Rupertnek mindig harcra készen kellett állnia, 10 év volt a HP és ezek mellett nem is nagyon forgathatott más filmet. Pont ideje hogy vége legyen aztán lépjen tovább és csináljon valami teljesen mást ..
Én kifejezetten örülök hogy nincs több HP rész. Ez így van jól, történetnek vége, kész, ennyi volt. Majd megőrülök, annyit kell várni a filmek között és Rupertnek mindig harcra készen kellett állnia, 10 év volt a HP és ezek mellett nem is nagyon forgathatott más filmet. Pont ideje hogy vége legyen aztán lépjen tovább és csináljon valami teljesen mást ..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.