Te mit gyűjtesz?
2018. május 26. 20:42
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
DVD-ket, képregényeket és CD-ket
2019. augusztus 27. 20:09
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline
|
Régen szalvétákat gyűjtöttem, ma már inkább EXO albumokat, jegyeket, karszalagokat, bérleteket, belépőket, kagylókat, gyertyákat, prospektusokat, hűtőmágneseket.
2020. február 04. 22:32
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
mikor kisebb voltam gyűjtöttem szalvétákat, ami abból állt, hogy anyám gyűjtötte nekem őket egy dobozba.
manapság - igaz, én nem mondanám gyűjtésnek, csak mások szerint az - párnákat és cipőket, az utóbbi nem egy olcsó hobbi.
manapság - igaz, én nem mondanám gyűjtésnek, csak mások szerint az - párnákat és cipőket, az utóbbi nem egy olcsó hobbi.
2020. február 06. 19:02
|
|
Zoehthe bolter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 6923 Csatolások: 3536 Azonosító: 271178 offline
|
egy pár éve a bögréket. minden alkalommal, amikor egy külföldi városban járok, hozok onnan egy bögrét
sajnálom amúgy, hogy ezt nem előbb kezdtem el, mert már egész szép kis gyűjteményem lenne belőlük rip. illetve a koncert, mozi stb. jegyeket is mindig megtartom, szóval mondhatni, hogy gyűjtöm őket.
kiskoromban pedig egy csomó kristályom volt. a régiek a mai napig megvannak egyébként, viszont már nem bővítem a kollekciót.
kiskoromban pedig egy csomó kristályom volt. a régiek a mai napig megvannak egyébként, viszont már nem bővítem a kollekciót.
2020. március 19. 19:42
Színház jegyeket- és előadásleírásokat. Utóbbiból már rengeteg van, még olyan előadásokéról is, amiket nem láttam.
Csak ezeket, illetve régen gyűjtöttem a mozi jegyeket is, de valamikor hirtelen úgy döntöttem kidobom őket, lol
Csak ezeket, illetve régen gyűjtöttem a mozi jegyeket is, de valamikor hirtelen úgy döntöttem kidobom őket, lol
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: