Magyar hölgy a világ legszebb női között!
2010. szeptember 30. 19:37
|
|
Marishaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 135462 offline
|
Személy szerint én nagyon örülök neki hogy a kedvencem ilyen jó helyen áll a világranglistán, ezerrel drukkolok neki hogy ő nyerjen és mi magyarok büszkék lehessünk! Támogatni kell az ilyen megmozdulásokat, főleg hogy a nemzetközi emberkereskedelem megakadályozásáról szól a verseny és végre talán ehhez mi is hozzájárulhatunk Regin keresztül! Ha Regi nyer, az igen jó cégér lehet Magyarországnak!!! Drukkolok!!!
2010. szeptember 30. 19:53
|
JoeCoccerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 135466 offline
|
Marishaval teljesen egyetértek, nagyon szép nő és jó ügyért harcol, én mindenképpen mellette állok, drukkolok hogy nyerjen és mindenkit erre buzdítok! Intelligens és szép, ilyen nőnek kell képviselnie az országot, nem valami felfújt szájú vivás tündi-bündinek, úgyhogy kifejezetten örülök, hogy Regi jutott be a TOP 50-be! Nagyon klassz nő!
2010. szeptember 30. 20:11
|
|
Emikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 135470 offline
|
Gyönyörű nő Regina és én is mostantól még jobban odafigyelek majd rá, én is támogatom az ilyen nemes célokat amikért ő is küzd, így nekem egyre szimpatikusabb. Ráadásul ahogy olvasom az adatlapját egy nagyon kitartó, karakán és öntudatos nő. Drukkolok neki a további sikerek eléréséhez!
2011. október 05. 22:09
|
|
Brigii000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 161661 offline
|
huhh ez tök jó, azt olvastam Angelina Jolie is ezt a címet szerezte meg magának régen és ezzel futott be! én örülnék ha végre ilyenekről szólna inkább a híradó katasztrófák helyett..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: