Top 10 Vámpír
2010. augusztus 23. 15:19
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
jó lett a lista
2010. augusztus 23. 15:23
|
|
Lauranaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 124060 offline
|
Lehet, hogy ez az én vesszőparipám, de mi a helyzet a Buffy és Angel-sorozat vámpírjaival? Ha mondjuk az Angelt alakító David Boreanazt nem is soroljuk ide, mert ő ugyebár a "jóvámpír-nemvámpír" kategória, de Spike / James Marsters karakterének azért csak ide kéne férnie a jobbak közé. Szerintem benne megvolt a kellő gonoszság és irónia.
2010. augusztus 23. 15:24
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
a régiebbi filmek vámpírjai tényleg sokkal jobban megfeleltek a "tipikus vámpír" jellemzőinek.Ezzel nem vitatkozom...De akkor is sajnálom Petert, mert nagyszerűen alakítja Carlisle-t, az oké, hogy a TOP10 legjobb-ba nem kerül bele, de azért a legrosszabbakban sincs helye...
2010. augusztus 23. 15:27
ian, eric, deborah fenn van...perfect:D
magyar az első? O.o Pattinson az uccsóóóó!!! igeeen, ezt neked twilight:D
magyar az első? O.o Pattinson az uccsóóóó!!! igeeen, ezt neked twilight:D
2010. augusztus 23. 15:32
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Laurana:
Lehet, hogy ez az én vesszőparipám, de mi a helyzet a Buffy és Angel-sorozat vámpírjaival? Ha mondjuk az Angelt alakító David Boreanazt nem is soroljuk ide, mert ő ugyebár a "jóvámpír-nemvámpír" kategória, de Spike / James Marsters karakterének azért csak ide kéne férnie a jobbak közé. Szerintem benne megvolt a kellő gonoszság és irónia.
jaja. a Spike-ot alakító színészt berakhatták volna.
jaja. a Spike-ot alakító színészt berakhatták volna.
2010. augusztus 23. 15:34
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Laurana és boszikaa97:
egyetértek Spike karaktere tényleg megérdemelte volna hogy bekerüljön a TOP10-be
Hát nekem ez a lista sajna nagyon nem tetszik...
egyetértek Spike karaktere tényleg megérdemelte volna hogy bekerüljön a TOP10-be
Hát nekem ez a lista sajna nagyon nem tetszik...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. augusztus 23. 15:43
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
de az azért jó, hogy Ian meg Alexander rajta vannak
2010. augusztus 23. 15:45
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
hiányzik innen Paul Wesley..:S:( Ő is jópasi.
2010. augusztus 23. 15:50
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Érdekes lista a 3.-al egyetértek a többivel nem annyira, bár van akit nem is ismerek, mondjuk Robert helyett Kellant vagy Jacksont kehetett volna berakni, és Peter nem rossz vámpír
2010. augusztus 23. 15:51
Nem attól függ a lista hogy ki mennyire jó pasi hanem attól ,hogy ki milyen jól játsza a vámpír szerepet
2010. augusztus 23. 16:05
|
|
jonasgirl1994új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 109659 offline
|
Érdekes egy lista...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.