Miley Cyrus elhanyagolja a rajongóit
2010. augusztus 24. 22:25
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
Encsy19 tutira igazad van
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. augusztus 25. 01:37
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
hm.. én bírom Selenát meg téll szeretem de most már marhára elegem h egyfolytában Selena jobb mint Miley blab blab blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah -.- kom ezért fogom megutálnih a csajt... :S
2010. augusztus 25. 03:11
|
Theo03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 133562 offline
|
Ha Miley tényleg ilyet csinálna akkor mért lehet licitálni az e-bayen névre szóló aláírásra? Én csak azt hiszem el ami Miley-tól hangzik el és tényleg bizonyítan lehet h ő mondta.
2010. augusztus 25. 03:48
Idézet (Encsy19 @ 2010.08.24. 22:07)
Na ez kezd kicsit unalmas lenni, hogy mindig Selenat hozzátok fel jó példának.
Arra nem gondoltok, hogy ő sem makulátlan? Miért kell minden Miley-s cikknek Selenaról szólnia? Ő most egyáltalán nem fontos itt.
Lehet, hogy Miley "kicsit" fáradt volt, mivel folyamatosan forgat.
És senki nem mondta, hogy nem szereti a rajongóit (és nekem ebből a cikkből nem is ez jött le), csak tudod a rajongóknak is van egy határ.
Írj Selenaról egy cikket, hogy segít Pakisztánnak és kommentelj ahhoz. Ennyi.
(Bocs, csak már kezd elegem lenni ebből a "Selena mennyivel jobb, mint Miley" cuccból
).
Lehet, hogy Miley "kicsit" fáradt volt, mivel folyamatosan forgat.
És senki nem mondta, hogy nem szereti a rajongóit (és nekem ebből a cikkből nem is ez jött le), csak tudod a rajongóknak is van egy határ.
Írj Selenaról egy cikket, hogy segít Pakisztánnak és kommentelj ahhoz. Ennyi.
(Bocs, csak már kezd elegem lenni ebből a "Selena mennyivel jobb, mint Miley" cuccból
Egyetértek :/
2010. augusztus 25. 04:00
Tegnap este Taylor a michigani Waterford-ban egy étteremben találkozott Mileyval, és a következőket írta erről: "Találkoztam ma este Miley Cyrus-szal egy étteremben a michigani Waterford-ban. A Lion's Dan-ben volt Ashley Greene-nel, Tanz Watsonnal és Douglas Booth-szal. Leültem enni, amikor négyen besétáltak úgy, mint más normális emberek. Végül leültek egy fülkében jobbra mellettünk. Senki nem rohant oda hozzá, de természetesen volt súgdolózás, és az emberek bámulták őt, de a legtöbb ember békén hagyta őket. Az igazán furcsa volt, hogy Miley végig a Douglas gyerekkel volt. Meg akartam tőle kérdezni, hogy hol van Liam, de gondoltam, hogy ez egy kicsit durva lenne. Amikor felálltunk, hogy elmenjünk, odanéztem és szemkontaktusba kerültem Mileyval, aki rám mosolygott. Kérni szerettem volna egy képet, de nem akartam, hogy felkeljen, ezért mondtam neki, hogy élvezze csak nyugodtan a vacsorát, de ő azt mondta: 'Ó, köszönöm édes. Szeretnél egy képet?' Így hát felállt, átölelt, és készítettünk egy képet. Utána mondta: 'Igen, már majdnem 6 hete vagyok itt, filmet forgatunk Detroitban.' Jó 5 percig beszélgettünk. Ezután odavezetett Ashley-hez és Tanz-hez. Utána odasétáltunk Douglas-hez, és azt mondta, hogy 'Ő a szerelmem a filmben...szerencsém van, mi?' És rákacsintott Douglas-re. Mindannyian elköszöntünk, és mondtam neki, hogy érezze jól magát, amíg Detroitban tartózkodik. Szuper kedves volt, minden olyan pletyka ellenére, hogy ő semmibe veszi a rajongóit, és nemet mond nekik, szerintem ezek a dolgok valószínűleg hamisak."
(mileyfans.gp)
(mileyfans.gp)
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. augusztus 25. 13:44
Őszintén szólva nem volt szép húzás a részéről az biztos. Én úgy gondolom hogy egy sztárban legyen annyi hogy figyel a rajongóira...elvégre valljuk be őszintén,rajongók nélkül ők sem lennének,hiszen ha nincs rajongó,nincs koncert,nincs semmi.
Viszont megjegyezném hogy senki ne hasonlítgassa Miley-t és Selenát egymáshoz,teljesen különbözőek és a cikk sem erről szól.
Viszont megjegyezném hogy senki ne hasonlítgassa Miley-t és Selenát egymáshoz,teljesen különbözőek és a cikk sem erről szól.
2010. augusztus 25. 13:46
kamu kamuval XD
http://www.mileyfans.gportal.hu/gindex.php?pg=31409895&postid=448804
ezt érdemes lenne megnézni...
http://www.mileyfans.gportal.hu/gindex.php?pg=31409895&postid=448804
ezt érdemes lenne megnézni...
2010. augusztus 25. 14:14
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (miss.tizzy @ 2010.08.23. 16:38)
dóóra.:
én nem azért haragszom hanem azért mert finomabban is kilehetne fejezni magát azaz a véleményét..
én nem azért haragszom hanem azért mert finomabban is kilehetne fejezni magát azaz a véleményét..
Tudom!
Én pont ezért nem írtam semmi csúnyát.
2010. augusztus 25. 14:29
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
mikeyla
"senki sem örül ha vacsora közben zavarják" Csakhogy ő vele ezt már az elején tudatták hogy a hírnév ezzel jár, de cserébe mindene megvan. MINDENE! 17 évesen a vagyonát több mint 4 milliárd FT-ra beszülték. Ezért az életért szerintem el lehet viselni az ilyeneket. Mellesleg meg ha ti megtudnátok hogy Miley Cyrus a szomszéd áruházba van, nem mennétek oda? Nem próbálnátok meg a közelébe kerülni? Dehogynem!
ennyi...
Mindene megvan mert meg is dolgozik érte!Ne fárasszmár .-.-"
"senki sem örül ha vacsora közben zavarják" Csakhogy ő vele ezt már az elején tudatták hogy a hírnév ezzel jár, de cserébe mindene megvan. MINDENE! 17 évesen a vagyonát több mint 4 milliárd FT-ra beszülték. Ezért az életért szerintem el lehet viselni az ilyeneket. Mellesleg meg ha ti megtudnátok hogy Miley Cyrus a szomszéd áruházba van, nem mennétek oda? Nem próbálnátok meg a közelébe kerülni? Dehogynem!
ennyi...
Mindene megvan mert meg is dolgozik érte!Ne fárasszmár .-.-"
2010. augusztus 25. 14:32
legalább végetér a pályafutása és nem hallunk semmi féle miley-s meg hannah-s szarságot
2010. augusztus 25. 14:33
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
EszterLondon
gratulálok mileynak. elhiszem, hogy "hujjdenehéz lehet sztárnak lenni" meg satöbbi, de vannak nála nagyobb sztárok is, akik nem viselkednek így. szánalmas a lány.
Akkor menj oda ahol nem Miley van!!Most mindenki Mileyról beszél nem a nagyobb sztárokról!Akkor szerinted ha pl. Michael Jackson annyira népszerű lenne(népszerűbb mint Miley) akkor szerinted miért nem ő a második sztár a honlapon??Ezt a lapot majdnem csak tinik látogatják!
gratulálok mileynak. elhiszem, hogy "hujjdenehéz lehet sztárnak lenni" meg satöbbi, de vannak nála nagyobb sztárok is, akik nem viselkednek így. szánalmas a lány.
Akkor menj oda ahol nem Miley van!!Most mindenki Mileyról beszél nem a nagyobb sztárokról!Akkor szerinted ha pl. Michael Jackson annyira népszerű lenne(népszerűbb mint Miley) akkor szerinted miért nem ő a második sztár a honlapon??Ezt a lapot majdnem csak tinik látogatják!
2010. augusztus 25. 15:58
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
Encsy19.:
Egyetértek minden mennyiségben..
Egyetértek minden mennyiségben..
2010. augusztus 25. 17:01
|
|
Emma896visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 130603 offline
|
Hát igen az se biztos ,hogy ezek a cikkek igazak és egy csomóan megutálták ezek miatt Mileyt. Szerintem sem igaz amit írnak de ha igen akkor sem érdekel mert én így is szeretni fogom,néha mindenkinek vannak rosz pillanatai!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.