Miley Cyrus elhanyagolja a rajongóit
2010. augusztus 30. 14:12
most komolyan ha valami normális hírt akartok olvasni Mileyról akkor olvassátok ezt az oldalt: http://www.mileyfans.gportal.hu/
2010. augusztus 30. 14:46
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
én meg nem személyesen hanem most ahogy olvastam ugy csalódtam Miley-ban!
2010. augusztus 31. 13:30
|
|
vivien43új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 132917 offline
|
meglepődni ezen... Miley már rég megváltozott... régen ő volt a példaképem, most már nem szeretem, azaz ritkán hallgatom meg valamelyik számát... (én is csalódtam benne)
2010. szeptember 01. 19:07
Cynthi JB forever:
már nem fog sokáig tartani a karrierje
szerintem se fog sokáig tartani.. régen sem szerettem sem a számait sem magát Miley-t.. Szerintem ez az egész stílusváltása meg a a többi rossz döntés volt.. Túl hamar akar felnőni pedig ez nem egy napról a másikra történik. Én is csalódtam benne. A régi "kislányosabb" stílusa jobban illett hozzá.
már nem fog sokáig tartani a karrierje
szerintem se fog sokáig tartani.. régen sem szerettem sem a számait sem magát Miley-t.. Szerintem ez az egész stílusváltása meg a a többi rossz döntés volt.. Túl hamar akar felnőni pedig ez nem egy napról a másikra történik. Én is csalódtam benne. A régi "kislányosabb" stílusa jobban illett hozzá.
2010. szeptember 05. 16:42
|
|
Riácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.02. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 134235 offline
|
hát szerintem nagyon hülye mert:valahol azt nyilatkozta hogy alig várja hogy elégethesse a Hannah parókát ! de azzal hogy nem akar Hannah Montana lenni mindenki kezdi utálni!!!
2010. szeptember 10. 17:27
ÁÁÁ Miley mit művelsz?!Mi lett abból az aranyos Mileyból?!Azért,mert felnőtt nem kellene, így viselkednie, hiszen van több tinisztár aki már elmúlt 18, pl. Selena Gomez, és mégis egy felnőtt "nő", és akkor sz*rja le a rajongóit, és nem cikkilli Alex russo szerepét,de az igaz hogy ő is otthagyja...
Hát igen, ha ezt így fogja fojtatni, egyre lejjebb, és lejjebb elkallódik, és lesznek újjabb sztárok.Hátha ezt akarja!Attól függetlenül még szeretem, de már nem ő a kedvencem, pedig régen nagyon rajongtam érte...
(Jah és valaki írta,hogy ez kamu, meg adott egy cikket, én erre azt mondom, hogy egy sajátkészítésű oldalra bárki kitudja ezt írni, és betudja linkelni.De ide a starityre ellenőrzés után kerül fel, ezért nem hinném, hogy ez a cikk hamis...)
Hát igen, ha ezt így fogja fojtatni, egyre lejjebb, és lejjebb elkallódik, és lesznek újjabb sztárok.Hátha ezt akarja!Attól függetlenül még szeretem, de már nem ő a kedvencem, pedig régen nagyon rajongtam érte...
(Jah és valaki írta,hogy ez kamu, meg adott egy cikket, én erre azt mondom, hogy egy sajátkészítésű oldalra bárki kitudja ezt írni, és betudja linkelni.De ide a starityre ellenőrzés után kerül fel, ezért nem hinném, hogy ez a cikk hamis...)
2010. szeptember 10. 17:30
Alig hiszem el, hogy azt mondta(pláne ha igaz),hogy a mellei kintvannak xD
2010. december 06. 16:13
Idézet (ramii19 @ 2010.09.22. 16:35)
hát ezt nem szabadna...
hát nem
2011. január 02. 15:46
hát én sosem voltam nagy rajongója de ismerek egy jópár embert akik megőrültek érte...de ezek után hogy magasról letojja a rajongóit már senki sem szeretheti meg velem szerintem is elszállt magától hogy kivág egy hisztit hanyagolja a rajongóit meg még kitudja...
2011. január 02. 15:49
de én mindenkivel egyetértek akik már előttem hozzászóltak ehhez a cikkhez teljesen igaza van mindenkinek (vagyis aki olyasmit írt mint én)
2011. január 02. 15:54
|
|
Hippi_Babuszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 142202 offline
|
Hát, annyi szent, hogy nem lep meg... Miley jól játtszik, de nem nagyon rajonganék érte, csak ha fizetnének is
2012. augusztus 21. 11:57
|
|
Szancsy97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 183379 offline
|
Nem így kéne viselkednie egy olyan embernek akinek több millió gyerek rajongója van -.-"" lehet hogy most a nővé érés korszakában van de a kisgyerekek még a példaképüket miley/ Hannah Montanna-t látják...:|De vannak oylan rajongó is akik kb egy idősek vagy fiatalabbak is és ezt kell példaként mutatni???? hogy lázadni kell hogy nem kell senkivel törődni pfffff -.-"
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: