Sorozatok:
Elliot és J.D. (Dokik), Jordan és Perry (Dokik), Katrina és Ichabod (Sleepy Hollow), Aria és Ezra (Pretty Little Liars), Booth és Brennan (Dr. Csont), Hodgins és Angie (Dr. Csont), Jay és Michael (Életem értelmei)
Filmek:
Rhett és Scarlett (Elfújta a szél), Anakin és Padmé (Star Wars 1-2-3), Han Solo és Leia (Star wars 4-5-6), Hermione és Ron (Harry Potter), Noah és Allie (Szerelmünk lapjai), Gerry és Holly (P.S. I love you), Fantom és Christine (Love Never Dies), Kat és Patrick (10 dolog, amit utálok benned), Rose és Jack (Titanic)
Akik szeretném, ha összejönnének:
Audrey és Duke (Haven), Garcia és Derek (Gyilkos elmék), Aiden és Danny (CSI: NY), Deeks és Kensi (NCIS: LA), Nell és Eric (NCIS: LA), Laurie és Travis (Cougar town)
Kedvenc filmed/sorozatod álompárjai?
2013. november 29. 11:02
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
2014. január 19. 15:03
Kedvenc sorozataimból:
Gossip Girl: A sorozat elejétől kezdve szerettem volna, hogy Jenny és Nate összejöjjenek, de ez sajnos nem valósult meg
Így Jártam Anyátokkal: Lily+Marshall, imádom Őket.
Pretty Little Liars: A Hanna+Caleb párost nagyon szeretem, bár a legaranyosabb szerintem a Spencer+Toby, olyan őszinték, sok mindent kibírt a kapcsolatuk. Azt hozzá kell tennem, hogy Toby nem éppen a kedvenc szereplőm.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 19. 19:01
|
|
Kittiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 206245 offline
|
Dr. Csont: Bones és Booth, bár az életben biztosan nem létezne ilyen kapcsolat, mint az övék, de szerintem éppen ettől működik jól a sorozat. Illetve Hodgins és Angela, rajtuk mindig annyit nevetek
Egyszer volt, hol nem volt: Emma és Neal. Annyira utáltam, amikor bejött a képbe Tamara, a 2x21-es részt pedig rendesen megkönnyeztem...
Rumplestiltskin és Belle párosát is nagyon kedvelem, bár hihetetlen, hogy létezik olyan ember, aki meglátja a jót még egy olyan szörnyetegben is, mint R. Na de pont ettől olyan szép az egész
Egyszer volt, hol nem volt: Emma és Neal. Annyira utáltam, amikor bejött a képbe Tamara, a 2x21-es részt pedig rendesen megkönnyeztem...
Rumplestiltskin és Belle párosát is nagyon kedvelem, bár hihetetlen, hogy létezik olyan ember, aki meglátja a jót még egy olyan szörnyetegben is, mint R. Na de pont ettől olyan szép az egész
2014. január 21. 13:47
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Gossip Girl: Blair & Chuck
OUAT: Emma és Hook
Grace klinika: Derek & Meredith, Christina & Owen, April & Avery
Vámpírnaplók: Elijah & Kat, Caroline & Klaus
HIMYM: Barney & Robin, Lilly & Marshall
Nine: Nine times time travel: Joo Min Young & Park Sun Woo
Faith the great doctor: Eun Soo & Choi Young
I miss you: Han Jung Woo & Lee Soo Yeon
OUAT: Emma és Hook
Grace klinika: Derek & Meredith, Christina & Owen, April & Avery
Vámpírnaplók: Elijah & Kat, Caroline & Klaus
HIMYM: Barney & Robin, Lilly & Marshall
Nine: Nine times time travel: Joo Min Young & Park Sun Woo
Faith the great doctor: Eun Soo & Choi Young
I miss you: Han Jung Woo & Lee Soo Yeon
2014. január 22. 18:49
|
|
Pusszedlii01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 159 Csatolások: 104 Azonosító: 215061 offline
|
the vampire diaries :Delena
Beauty and the beast
Beauty and the beast
2014. január 23. 14:14
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Vámpírnaplók:
Elena + Damon
Elena + Damon
2014. február 05. 13:47
|
|
Petrawooklittle dhampir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1030 Csatolások: 46 Azonosító: 188362 offline
|
Vámpírnaplók: Stefan és Katherine
Film: Rose és Jack (Titanic), Katniss és Peeta (Az éhezők viadala) Viszont van még egy, a Kiválasztottból, de az sajnos még nincs megfilmesítve, Finnick és Annie lenne az.
Film: Rose és Jack (Titanic), Katniss és Peeta (Az éhezők viadala) Viszont van még egy, a Kiválasztottból, de az sajnos még nincs megfilmesítve, Finnick és Annie lenne az.
2014. február 05. 13:58
Sorozatok:
Castle: Castle és Beckett
GG: Chuck és Blair
Filmek:
Az éhezők Viadala: Katniss és Peeta
Castle: Castle és Beckett
GG: Chuck és Blair
Filmek:
Az éhezők Viadala: Katniss és Peeta
2014. február 05. 14:14
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Muhteşem Yüzyıl: Szulejmán és Hürrem
Castle: Richard Castle és Kate Beckett
Doctor Who: [Human] Doctor és Rose Tyler
Two and a half men: Charlie Harper és Rose (
)
Hirtelen ennyi jut eszembe, de ha még bevillan, akkor megírom.
Castle: Richard Castle és Kate Beckett
Doctor Who: [Human] Doctor és Rose Tyler
Two and a half men: Charlie Harper és Rose (
Hirtelen ennyi jut eszembe, de ha még bevillan, akkor megírom.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 05. 16:46
Spoby (pll), Violetate (ahs), Bemmett (sab), Brallie (tf).
2014. február 07. 21:47
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
V mint Viktória: Jade és Beck
2014. február 10. 19:55
Sorozatok:
Once Upon a Time: RumplestiltskinXBelle, EmmaXNeal/Baelfire
Xena: Xena és Marcus (kár hogy Marcus halott)
Buffy the vampire slayer: Buffy és Spike
Filmek:
Robin Hood a tolvajok fejedelme: Robin of Locksley és Marian Dubois
Sweeney Todd: Sweeney Todd és Nellie Lovett
Alice in Wonderland (2010): Alice és Tarrant
Ollókezű Edward: Edward és Kim
Once Upon a Time: RumplestiltskinXBelle, EmmaXNeal/Baelfire
Xena: Xena és Marcus (kár hogy Marcus halott)
Buffy the vampire slayer: Buffy és Spike
Filmek:
Robin Hood a tolvajok fejedelme: Robin of Locksley és Marian Dubois
Sweeney Todd: Sweeney Todd és Nellie Lovett
Alice in Wonderland (2010): Alice és Tarrant
Ollókezű Edward: Edward és Kim
2014. február 10. 19:59
Így Jártam Anyátokkal: Barney-Robin, Lily-Marshall.
Harry Potter: Harry-Ginny, Molly-Artur.
Harry Potter: Harry-Ginny, Molly-Artur.
2014. április 10. 14:16
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
GG - Blair, Chuck
2014. április 22. 15:01
Sorozatok: Damon & Elena (TVD), Kol & Katherine (TVD), Stefan & Caroline (TVD), Stefan & Rebekah (TVD), Klaus & Hayley (TO), Spencer & Toby (PLL), Aria & Jason (PLL), Stiles & Lydia (TW), Castle & Beckett (Castle), Chuck & Blair (GG), Nate & Serena (GG)
Filmek: Jace & Clary (TMI), Peter & Gwen (The Amazing Spiderman), Harry & Ginny (HP), Peeta & Katniss (THG)
Filmek: Jace & Clary (TMI), Peter & Gwen (The Amazing Spiderman), Harry & Ginny (HP), Peeta & Katniss (THG)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.